HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Achilles Kilpatrick Kedd Május 22, 2018 5:59 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .

 

 Darren pókhálója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 305
◯ HSZ : 1935
◯ IC REAG : 1959
◯ Lakhely : erdő széli birtok
◯ Feltűnést kelthet : végigtetovált karok, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncDarren pókhálója // Szer. Dec. 19, 2012 4:04 pm


Darren Rhys NorthlakeEredeti név: Ragnar Varme;
Falka: Őslakos;
Titulus: Ikkuma;
Foglalkozás: Asztalos/Illegális verseny- és bunyószervezőFalka
James Lee Howard - Ó Nagy Cimbi
Maximálisan megbízok benne, többek között ezért is tartom a barátomnak. Tudom, hogy számíthatok rá - különösen, ha eszement kedvemben vagyok - és ez kölcsönös.
Megnyugtató, hogy nem tekint a páciensének, bár ki tudja, mennyi mindent boncolgatott már rajtam a tudtomon kívül. Néha szívesen belelátnék a fejébe.
Deirdre O'Connor - Fogadjunk!
Nagyon csípem, hogy szívbaj nélkül felveszi a kesztyűt, fel van vágva a nyelve és ezt nem rejti véka alá. Csinos, nőies, és ezt tudja magáról, kihasználja, de hé, ki az a marha, aki bánja? Jól érzem magam vele, feldobja a napom, mondjuk megtanulhatnám, hogy nem jó ötlet vele fogadni...
Olen Nacrosh - Kis Pinot Noir-t?
Megbízható, mind Tarkkénk, mind barátként, és szeretem, hogy meg lehet vele beszélni a dolgokat értelmesen. Van esze, tud inspirálni és jó tanácsokat is ad, ha valamit a nyakába varrok, tudom, hogy nem fogja ellébecolni, hanem a legjobb tudása szerint teljesít.
Milagros Villanueva - Főnökasszony (volt)
Inkább kollegiális, mint baráti köztünk a viszony. Mit mondjak, ő Atanerk, én Ikkuma, és az eddigiek alapján jól tudunk együttműködni. Meghallgat, tényleg érdekli a véleményem, odafigyel másokra, de nem anyáskodó, kívánom, hogy mindezek segítségével nagy Atanerkké váljon - a falka érdekében is. Kihívtam, legyőztem, nem élveztem.
Masako Saito - Kicsi James
Aranyos lány, tényleg, viszont szívem repesne, ha inkább az őrző lett volna. Bár... talán mint motiváció még beválhat Jamie-nél. Nincs vele semmi bajom, de szerintem nem farkasnak való. Adja James, hogy tévedjek! Őszintén.
Jamie D. Hayes - Titkos Fegyver
Találkoztam már félénk fiatalokkal és kölykökkel, de azt hiszem, Jamie messze túltesz mindegyiken. Az áldozattípus tankönyvi esete, aki önként kínálja fel magát lábtörlőnek, ugyanakkor szentül hiszem, hogy ennél több van benne. Tud dacos és sértett is lenni, van benne bizonyítási vágy, ezekre pedig lehet alapozni, és alapozunk is!
Isabelle Davis - Feltörekvő
Tark szeretne lenni, ami becsülendő cél, de lássuk be, nem könnyítem meg a dolgát. Igaz, hogy nagy szükségünk van jó harcosokra, csakhogy továbbra sem a létszámduzzasztás ürügyén osztogatjuk a címeket. Kedvelem, mert eltökélt, s amint bizonyít, én nem fogok gátat vetni az álmainak.
Ayesha Hannah Johnston - a tetovált lány
Nem egyszerű eset, bosszúra esküdött és nem harcol, illetve csak egyszer fog, és nagyon ajánlom remélem, hogy nem marad ott. Ő volt nekem az első (kinevezésem Atanerkként, előtte sajnos csak lefokoztam, megmentett a depressziótól).
Alexander Marrey - Mr. Hello Kitty
Elvetemült állat, nem is értem, hogyan alkalmazhatom... Na, jó, de pont ezért alkalmazom. Van egyfajta fanyar-szúrós humora és kertelés nélkül megmondja, mit gondol. Csípem, jó Tark, megbízható.
Shane S. Grandmore - Kakaóisten
A zsémbes-morgós vénember mintapéldánya, akinek a jellegzetes heppje is megvan, pazar, én mondom! Egyszer tényleg meg tudtam volna ölni - igen, én -, de hála Tupileknek odáig nem juthattam el, bár ez nem éppen önszántamból történt így. Ha nem vagyok egy idegbeteg agresszív állat és ő is jó kedvében van, még az ágyon is meg tudunk osztozkodni. Tisztelem, mert megérdemli, és ezen a "kis" összezördülésünk sem változtatott. (Lehiggadtam, na!)
Sheila S. Grandmore - Morcos Dáma
Ha "tökös nőstény"-re kéne példát mondani, egyértelműen ő lenne az. A korához képest gyönyörűen megszégyeníti a leghevesebb és legőrültebb fiatalabbakat is. Hiába, öreg farkas nem vén farkas... és milyen jól néz ki!
Eden S. Grandmore - Hi-Tech Woman
Igazából érte csak azért nem szoktam aggódni, mert ő a "túl cuki a halálhoz" kategóriába tartozik. És egyébként is, egy elvetemült állatnak kéne lenni, hogy bántsa valaki. Ártalmatlan és gyermeteg, ennek ellenére olyan szúrósan tud nézni, hogy kész csoda, hogy még élek azok után, hogy egyszer besurrantam hozzájuk... Pedig nem is nyitottam rájuk (még).
Odette e’Lemaître - italozós szöszi
SZÖVEG
Sarah Youngmay
SZÖVEG

Család
Victor Wainwright - Öreg farkas nem vén farkas
Vérvonal tekintetében a "nagyapám", de inkább atyáskodó szigor, mint nagyszülői, engedékeny attitűd jellemzi. Vannak nézeteltéréseink, vitáink, egy kényesebb múltbeli ügyünk, mindezek ellenére tudom, hogy számíthatok rá, ahogy ő is rám.
Ryan Wainwright - Out Of Control
Hiába Victor kölyke, csak ritkán emlékeztet rá. Mindig jól kijöttünk egymással, holott jellemben eléggé különbözünk, viszont ha csapatmunkáról van szó, nála jobban talán senkivel sem találom meg az összhangot. Imád bosszantani, ami kölcsönös, ha éppen olyanom van, egy-egy ivós estén nem sok komolyság ékelődik közénk.
Nathalie Wainwright - Sanyargass még, kérlek!
Furcsa macska-egér játék a miénk, amelyikben mindketten macskának hisszük magunkat. Egy ideje már kifejezetten kerülöm azokat a helyzeteket, amikor csak ketten vagyunk/lennénk egy helyiségben. A húgom... és erre mostanában egyre gyakrabban kell magamat emlékeztetni.
Jennifer Wainwright - Alvómaci
A család legharciasabb tagja. Mit szépítsem, egyszerűen imádom! Elég a közelében lennem, hogy feldobódjak, megnyugodjak és feltöltődjek, határozottan jó hatással van rám. Még akkor is, amikor zűrt kever.
Alekszej Ivanovics Kirill - Hadd tagadjalak le!
Igen, ő is fontos, csak más szempontból, mint a többiek. Lassan úgy érzem, már az se lenne elég, ha saját kezűleg téphetném le a fejét. Valahányszor eszembe jut, ugyanazt az emésztő haragot és gyűlölete érzem, mint '45-ben. És ő a Teremtőm...
Ashley McLoyd - Kicsi Én
Gondatlanságból elkövetett beharapás, csakhogy nem én voltam a gondatlan, hanem az egyik illegális versenyző. Az eredmény: baleset egy másik autóval, amiben egy három fős család utazott. Amikor oda értem, már csak Ash élt, de alig, és mivel volt némi bűntudatom, úgy döntöttem, adok neki egy esélyt az életre farkasként, magamnak pedig az apaságra. Azon ritka esetek egyike vagyunk, amikor az ad hoc beharapás - úgy tűnik - jól sült el.
Nikolaj Kirill - Kirill fia
Kirill fia... Mit tudjam én, vannak előítéleteim, nem kevés, de ez van, ennyi év után megengedhetem magamnak. Okozzon kellemes csalódást és elismerem öcsémként, addig viszont egyetlen "öcsi" van és az nem ő. De ha átver(nek), cseppet morcos leszek.
Noah Heatley - Dedikálj!
A vér szerinti fiam, aki nem elég, hogy hopp betoppant az életembe, de csőstül jött vele a baj is: falka, Teremtő, gyámhivatal, rendőrség... Az aláírásomat követeli, amivel elismerem, hogy az enyém és legalább a gyámhivataltól megszabadulna. Nagylelkű vagyok, de a semmire én se. Amúgy le se tagadhatná, hogy az én vérem, igazából nincs ellenemre, hogy maradjon, de neki más tervei vannak: felszívódás. Lesznek még konfliktusaink szép számmal.
Payne Holmes - Furalány
Ryan oda meg vissza van tőle/érte, és nem győzök elégszer hálát adni Tupileknek, hogy fotómemóriája van, ami a falka számára is értékessé tette, így nyugodt szívvel fogadhattam be és üdvözölhettem a családban, mint az öcskös kölykét (és párját).
Magánügy
May - A NŐ (volt)
Talán csak emberi oldalam ragaszkodik az emlékéhez, mert azt értette és érintette meg. Menedék volt, otthon, csupa jól eső melegség, kitörölhetetlen része az életemnek.
Yetta Nacrosh - K.O.
Komolyan azt hittem, hogy csak futó kaland lesz, múló szeszély, egy-két pásztoróra, néhány pillanat, amiben jól érezzük magunkat, élvezzük egymás társaságát és éljük tovább a magunk kis életét egymástól teljesen függetlenül, egy laza ismerősi kapcsolatot megtartva. Csak úgy lazán és kényelmesen. Ehhez képest: úgy beleszerettem, hogy azt öröm volt nézni és amire egyikünk se tette volna a kisujját se; a párom lett.
Deirdre O'Connor - Egyszeri
Kellett egy szauna, hogy legyen valami. Jó volt, élveztem, ő is, de egyszeri szórakozáson túl semmi komoly. Ha változott is valami, legfeljebb az, hogy már én is azok közé a férfiak közé tartozom, aki tudja, hogy milyen Dee, amikor elengedi magát. Haláli nőszemély!
Nathalie Wainwright - Vérszívó
Nem akarom, nagyon nem, mert... mert nem. És mégis örülök, ha a közelemben van, még akkor is, ha nem értem se őt, se magamat. Amíg megvan a két lépés távolság, azt hiszem, nincs baj. Csak tudjam megtartani!
Sarah Youngmay - Egónövelő
SZÖVEGEgyéb

Silas O'Reilly - vetélytárs (?)
Problémásnak tűnik, jobban járnánk vele, ha falkán kívül maradna, de velünk lenne, igen, nyakatekert igényeim vannak. Főleg mert Yetta párja, vagy mifenéje. Nem lett a szívem csücske...
Steven McLoyd - Apatesó
Kompromisszumképesnek tűnik, akivel reményeim szerint jól együtt tudunk majd működni, ha másért nem, hát Ashley érdekében. Egyelőre a lány az egyetlen közös pont, idővel talán megtanuljuk kezelni egymást is. Onnantól, hogy Ash teljesen beköltözött hozzám a Farkaslakba, nem találkoztam vele, csak mikor arra kértem, mondjon le a lány gyámságáról. Megtette, így Ashley teljesen az enyém.
William Douglas - Egy cipőben evezünk
Annyira át tudom érezni a helyzetét, hogy az csúcs! Ugyanazt érzem és látom rajta, mint magamon: egyikünk sem kívánta a háta közepére sem azt, hogy a sajátjai élére álljon, de szükség- és kényszerhelyzet törvényt bont, minket pedig mélyvízbe lökött. Sokkal kedvelhetőbb és szerethetőbb, mint Mortimer, együttműködőbb is, de minden sértés nélkül: ő is az a fajta, aki nem vezetőnek készült. Üdv a klubban, mágiahasználó testvér! (Az lényegtelen, hogy az én hatalomra törésem később volt az övéhez képest...)
Ray Windslone - ellenség
Az a fajta ellenség, aki ha nem játszana a másik csapatban, barát is lehetne. Találkozónk rövid volt, de az alapján elég hasonlóan látjuk a világot, DE! Meg akarja ölni az Amarok egyik tagját, és ahogy ő védte tőlem Chantalt, úgy én se fogom hagyni, hogy ebben sikerrel járjon.
Yetta Nacrosh - Think Twice...
Összeszedett az út széléről, amikor egy szál pokrócban stoppoltam - kezdésnek nem rossz! Talpraesettnek tűnik, távolról sem hasonlít Jamie-re, csak nehogy egyszer a túlzott magabiztosság vigye bajba. Kedvelem, mert amellett, hogy tudja magáról, nem kicsit néz ki jól, van esze, nem ájul el magától - vagy csak magányos óráiban, ki tudja... Meggondoltam, nem egyszer, nem kétszer, a végeredmény: ...that touch my girl!
Castor de Luca - reménybeli főfejes
Nem mondom, hogy rajongok érte, sem azt, hogy szívem csücske, vagy kebelbarátom lenne, de nagy eséllyel ő a városban az egyetlen, aki normálisan tud falkát vezetni, szóval... Engem eddig meggyőzött, amit nyíltan ki is fogok mutatni, ha egyszer eljutunk addig.
Norina Stefanson - titkos szerelem végrendelet végrehajtó
Talpraesett kölyöknek tűnik, esze és mersze is van az eddigiek alapján, tüzet kér egy símaszkos pasitól (alias tőlem a gyújtogatáskor), aztán egy Atanerkkel rendez találkozót és vele üzen (alias velem), találkozik egy hegyi kölyökkel, akivel kíséret van (én), és temetést szervez, amin enyhén szólva is vegyes lesz a felhozatal - őrző, betolakodó, ember, hegyi egyaránt lesz (én is). Tisztára, mint egy romantikus vígjáték a mi kis... "kapcsolatunk".
Jarred 'Jay' Jadrick
SZÖVEG
Raven Sutter - meglássuk
Ashley kedveli. Ami nekem annyiból támpont, hogy ő nem egy "ugorjunk mindneki nyakába és nagyöleléééés" típus. Szóval egyelőre semleges, de a pozitívabb fajtából a szememben. Ha bizonyít és csatlakozik, kifejezetten jó hatással lehet Ash-re. Velem se lesz gondja, amíg nem kever zűrt fölöslegesen és nem bántja a lányom. Meghalt.
A hozzászólást Darren Northlake összesen 14 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 04, 2014 11:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 305
◯ HSZ : 1935
◯ IC REAG : 1959
◯ Lakhely : erdő széli birtok
◯ Feltűnést kelthet : végigtetovált karok, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Darren pókhálója // Hétf. Ápr. 29, 2013 4:53 pm


Cuccaim


iPhone 5S
(kettő van, egyiket a falkatagoknak tartom fenn, másikat minden külső tényezőnek, csak a családom tudja mindkettő számát)
Ezüst fülbevalók
(egy a bal fülcimpában és fönt a porcnál, három a balban)
Ezüst gyűrűk
(4 db van - bal kézen kis- és középső ujjon; jobb kézen mutató- és gyűrűsujjon)
Ezüst karkötők
(2 db a bal csuklón)
Audi Q7
Pizsinaci
(Angry birds-ös... NEM A PIZSI TESZI A FARKAST!)
Dobótőrök
(3 pár, mindig nálam vannak)
Rollerem
(Ryantől kaptam. Száguldás, roller szerelem, száguldás...)


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 305
◯ HSZ : 1935
◯ IC REAG : 1959
◯ Lakhely : erdő széli birtok
◯ Feltűnést kelthet : végigtetovált karok, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Darren pókhálója // Szomb. Okt. 04, 2014 8:09 pm

CsaládVictor Wainwright (Apafigura)

Vérvonal tekintetében a "nagyapám", de inkább atyáskodó szigor, mint nagyszülői, engedékeny attitűd jellemzi. Vannak nézeteltéréseink, vitáink, egy kényesebb múltbeli ügyünk, mindezek ellenére tudom, hogy számíthatok rá, ahogy ő is rám.

Alekszej Ivanovics Kirill (Teremtő)

Valahányszor eszembe jut, ugyanazt az emésztő haragot és gyűlölete érzem, mint '45-ben. A farkasom az övé mása, kísért és fojtogat, ráadásul a maga kínzó módján ragaszkodik az apjához, ezzel a kötelékkel pedig nem tudok mit kezdeni. Valahol nem is akarok.

May (az elszalasztott)

Az egyetlen vétke az volt, hogy fontossá váltam számára és viszont. Az első vérvonaltestvérem volt. A legközelebbi barátom. A legnagyobb szerelem. Sose leszek képes semlegesen visszaemlékezni rá és nem-bánni, hogy alig pár közös év jutott nekünk. Holtomiglan belém égett.

Ryan Wainwright (Öcsibogyó)

Hiába Victor kölyke, csak ritkán emlékeztet rá. Mindig jól kijöttünk egymással, holott jellemben eléggé különbözünk, viszont ha csapatmunkáról van szó, nála jobban talán senkivel sem találom meg az összhangot. Fogalmam sincs, merre jár...

Nathalie Wainwright (Hugica extrákkal)

Furcsa macska-egér játék volt a miénk, amelyikben mindketten macskának hisszük magunkat. Átléptük a "testvér" fogalom határait is, aztán amikor Atanerkkénk kineveztem Tikaan Tarknak, átharapott valakit, mire kitettem a falkából, majd az egyesülés előtt visszafogadtam. Jó ideje nem láttam...

Jennifer Wainwright (Húgi)

Mit szépítsem, egyszerűen imádom! Elég a közelében lennem, hogy feldobódjak, megnyugodjak és feltöltődjek, határozottan jó hatással van rám. Még akkor is, amikor zűrt kever, amiből most az utóbbi időben kijutott a részéről is, de hát... az én húgom!
Ashley McLoyd (Gyerkőc no1.)

Gondatlanságból elkövetett beharapás, csakhogy nem én voltam a gondatlan, hanem az egyik illegális versenyző. Az eredmény: baleset egy másik autóval, amiben egy három fős család utazott. Amikor oda értem, már csak Ash élt, és mivel volt némi bűntudatom, úgy döntöttem, adok neki egy esélyt az életre farkasként. Azon ritka esetek egyike vagyunk, amikor az ad hoc beharapás jól sült el.
Payne Holmes (Gyerkőc no. 2)

Ryan oda meg vissza van/volt tőle/érte, és nem győzök elégszer hálát adni Tupileknek, hogy fotómemóriája van, ami a falka számára is értékessé tette, így nyugodt szívvel fogadhattam be és üdvözölhettem a családban, mint az öcskös kölykét (és párját). Aztán a tesó eltűntével összeszottyadt kicsit, én meg bele a közepébe: átharaptam. Meglátjuk, mi sül ki ebből (egyelőre nagyon nem rajong értem).
Noah Heatley (Vér szerinti fiacskám)

A vér szerinti fiam, aki nem elég, hogy hopp betoppant az életembe, de csőstül jött vele a baj is: falka, Teremtő, gyámhivatal, rendőrség... Az aláírásomat követeli, amivel elismerem, hogy az enyém és legalább a gyámhivataltól megszabadulna. Amúgy le se tagadhatná, hogy az én vérem, igazából nincs ellenemre, hogy maradjon, jó gyerek, csak még nevelésre szorul kicsit. És keresésre...A hozzászólást Darren Northlake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 06, 2014 5:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 305
◯ HSZ : 1935
◯ IC REAG : 1959
◯ Lakhely : erdő széli birtok
◯ Feltűnést kelthet : végigtetovált karok, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Darren pókhálója // Hétf. Okt. 06, 2014 5:09 pm

Kísértések, félrelépések

Yetta Nacrosh (Min ulvinne - a párom)

Megszerettem, megszereztem, elvesztettem, eljegyeztem. Az enyém, a párom, a farkasom őt választotta, ő kell neki. Sose hittem volna, hogy egy stoppolás ennyi minden kezdőlökete lehet, de nem bánom, sőt! Én betöröm a házasságtól való ódzkodását, ő pedig legyilkolja a poligámia utáni sóvárgásom. Szerintem teljesen jók vagyunk - főleg együtt.

Tria (a Másik Nő - mellesleg Annakpok)

Nem százas, egy őrült, és Fakír. Szeretném azt mondani, hogy sokat kellett erőlködnie, hogy elcsábítson, de könyörgöm, végignézetek már rajta? Találkoztatok már vele? Annyira próbáltam nem tudomást venni arról, hogy ki is valójában, annyira igyekeztem nem-tudni! De ez éppen senkit sem érdekelt, főleg nem őt. (Dédi! )

Sarah Youngmay (Kebelkabis néni)

Egy őrült éjszaka spontán találkozásából felnőttes dolgok és behódoltatásos falkábarántás lett. Szerintem király este volt, a legvégét leszámítva egy ismétlést el tudnék viselni.

Odette e’Lemaître (Cuki)

Sarah mellett ő is ott volt azon az ominózus estén. Pár nappal később csatlakozott a falkához, én mondom, halál édes volt, ahogy a lehetőségnek örült! Később pedig kisegített minket azzal, hogy vállalta Masako átharapását, így nem kellett a kölyköt megölnünk és ahogy hallom, azóta is jól megvannak.

Deidre O'Connor (Szaunakirálynő)

Kedvenc kocsmám tulaja és nem mellesleg az Amarok tagja. Ami annyiból vicces, hogy egyszer fogadtunk, ő szaunázott, én női cipőt húztam, egyik rosszabb, mint a másik, mégis kellemes vége lett a dolognak. Csípem, bár szerintem ő meg zabos rám, amiért folyamatosan valami vérlázítóval rukkolok elő az O'Connorsban.
Yvonne Blake (Asztaltáncoltató)

Hát hogy ő aztán semmi jónak sem az elrontója, az biztos! Olyan szemérmetlenül hagyta, hogy műsort csapjunk az O'Connorsban, mint a fene, akkor pedig erre szükségem is volt. Mondhatni jóvá tette az első találkozásos rajzszöges incidens. Az eddigiek alapján belevaló nőstény, kedvelem.
Masako Saito (a kis túlélő)

Úgy táncolgat el a végtől, hogy az valami tanítani való! Szerencsés csillagzat alatt született, az egyszer biztos, de rá is szolgál. Kedves, olykor kicsit suta lány, remélem Odette mellett teljesen egyenesbe jön/jött, még ha nem is indult a kettőnk ismeretsége valami fényesen. (Azon ritka esetek egyike, aki fél(t?) tőlem. o.o)

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Re: Darren pókhálója //

Vissza az elejére Go down
 

Darren pókhálója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-