HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Fester Rothstein Yesterday at 10:00 pm
írta  Alignak Yesterday at 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Ápr. 23, 2017 8:21 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Naomi Sharp Kedd. Ápr. 18, 2017 11:19 am
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Ápr. 14, 2017 6:59 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .


 

 Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Kiadó ingatlan // Csüt. Dec. 20, 2012 10:30 pm

Tulajdonos: Shane S. Grandmore


* Az emeleti hálószoba és gadróbja

* Nappali
* Konyha
* Fürdő


A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 16, 2014 4:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 76
◯ IC REAG : 81
Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Feb. 04, 2013 7:56 pm

Yettának


*A mai nap kéne beköltöznie, és megjelennie azzal a kemény két nagy sporttáskával amivel eljött Jerseyből. És kopog is befelé, hogy biza megjött. De ha a másik kinyitja az ajtót akkor egy zsebre dugott kezű nagykabátos (-40 fok van emberek) sapkás farmeros fazont találhat csak a nő. Semmi táska nála, és láthatóan nagy fintor. Nah nem azért mert el kellett jönnie. Hanem mert a táskák nélkül jött. Persze dönthetne úgy hogy nemet mond a kérésnek és beköltözik a kedvese mellé. De hát ő valahol nyuszi még a komoly kapcsolathoz így ötven év után is. Sok lenne a veszekedés, és nincs hova elbújni rendesen. És talán ezért is ment bele olyan könnyen abba a kérésbe. Mindenesetre ezt most valahogy elő is kéne adnia, amit még nem tudja hogy fog. De várja, hogy kinyissák neki az ajtót, és végre bekerülhessen melegebb részre.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Feb. 04, 2013 8:08 pm

Az egész délelőttöt a pakolás befejezésével töltöttem. Helyet csináltam többek között a gardróbban Silasnek, meg egyéb apróságok. A lényeg, hogy a ház tüchtig rendben, én meg a kinti hideghez képest egy szál semmiben nyitok ajtót.
Ez jelenleg egy ejtett nyakú, félvállas felsőt jelent és farmert. Hajam kócos a munkától: lazán fel van tűzve egy csattal ugyan, de a kósza tincsek ki-kibomlottak már annak szorításából.
- Silaaas! - Széles mosollyal vágódik ki az ajtó és a hím azzal a lendülettel kaphat a karjaiba engem. Azért remélem, van annyi lélekjelenléte, hogy fenekem, combjaim alá fogjon, merthogy én bizony a nyakába csimpaszkodok, dereka köré fonva hosszú lábaimat, az is biztos.
Vadóc, mohó csókkal üdvözlöm, hogy aztán kíváncsian pillantsak mögé, hisz nem akartam elhinni, mikor azt mondta, mindössze két táskával jött.
Átlag ember nem fér bele két táskába, hacsak nincs teli bankkártyája! Nekünk nincs, még ennyi év után se sajnos.
- Mi a... - hibát érzek a mátrixban, kissé ficánkolok a karjai közt - hacsak nem dobott még el vagy ejtett le - körbepillantva köröttünk, de csomagok sehol.
Kérdőn és kissé meglepetten, értetlenül tekintek szemeibe, miközben tenyereim a vállain pihennek.
- Hol vannak a csomagjaid? - Az se érdekelne, ha ide fagynék a küszöbre, tekintetem őszintén kérdő és... kissé vádló is, ami azt illeti, de Silasnak, mint szentimentális jellememet ismerő egyénnek, ez nyilván már meg se kottyanhat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 76
◯ IC REAG : 81
Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Feb. 04, 2013 8:40 pm

*Elkapja a nőt és visszacsókol édesen, közben kezei automatikusan a fenekén állnak meg és jól belemarkolnak. Ha visszatekint kurta háromszázhetven évére. Ez a feneék a kedvence a legfeszesebb formásabb fogni- és harapnivalóbb fenék amit valaha látott érzett. Imádja mindig, és ezért is szereti az ilyen köszöntéseket. Persze meg is adja a módját úgy igazán franciásan érzelmesen. De nem sokáig tart, mert a kis szöszi realizálja a helyzetet.*
-Szia kicsim! Mindjárt elmondom.-*Mondja és besétál ölében a másikkal, és lábával löki be maga mögött az ajtót. Majd ha a másik leengedi lassan, mert itt bent tényleg jól fűtenek. Szóval szeretné a kabátot és a sapkát is levenni illetve a pulóvert míg csak póló és farmer marad rajta. Majd mielőtt a nőnek lenne ideje újabb kérdésekbe esnie. Felkapja a karjai közé és beljebb sétál. Majd később kap körbevezetést. Most beszélniük kell amihez azt a jó kis párnás kanapét nézi ki az ablak előtt. Oda pottyan le ölében a másikkal és simogatja meg a combját kis puszi kíséretében amikkel a másik finom ajkait célozza be.*
-Beszéltem Darrennel. Ééés bár nem mondhatnám el, de felmerült valami. Amit először veled akarok megbeszélni. Ha igent mondok rá, akkor a falka érdekeit szolgálom, de nem tudok összeköltözni veled, és csak ritkán lopva találkozhatnánk. Ha nemet mondok akkor csak a tied vagyok, de ugyanez az ideges puskaporos levegő marad majd a városban.-*Kezd bele picit talán rébuszokban a dologba. De úgy megakarja alapozni a másik fejébe azt hogy most komoly témáról van szó. És nem azért nincsenek itt a ruhái cuccai mert nem mer beköltözni, vagy mert valamit elcseszett és nem illene.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Feb. 04, 2013 10:40 pm

Ding-ding-ding! Nem jó válasz! Ha Silas egy mondatot így kezd, abban többnyire zsaruk, drog, körözés és ki tudja még milyen fantasztikumok vannak. Jobb esetben. Rosszabb esetben összeakaszkodott az őrzőkkel, megölt és széttépett egy embert, majd hula táncot lejtett a hulláját fűszoknya helyett ádámkosztümben... Nem vicc, tényleg volt ilyen! Igaz, nem egyedül kivitelezte.
- Nem lehetne most? - Hagyom azért, hogy levetkezzen s kénytelen vagyok elfojtani egy vigyort, mikor felkap.
Kapaszkodom, fogaimmal meg játékosan a nyakába harapok, finoman karcolva bőrét. Engem ő csak ne emelgessen és pakolgasson, húzva vele az időt, a fenébe is!
Ahogy a hím helyet foglal, ölében lovaglóüléseben ülve helyezkedem kicsit én is, meg igazítok a felsőmön. Nem mintha sok takargatni valóm lenne előtte, de egyszerűen idegesít, hogy nem áll rendesen. Elmosolyodva parancsolom szőke tincseimet el az arcom elől, hogy remek rálátása legyen Silasnek arra, amint a mosoly... tovatűnik a képemről.
- Oké, ez most... sok volt egyszerre! Az szuper, hogy beszéltél Darrennel, de mi a halál f@száról beszélsz?! - Ennél őszintébb nem tetszésről való vélemény nyilvánítást aligha látott már Fairbanks ezen szeglete.
Egy: ritkábban látom. Ez mégy úgy nem oké, de jólvan. Odahaza is összevesztünk heti, havi szinten aztán kerültünk egymást... most legalább kiesne a veszekedés. (Remélhetőleg az.)
- Miért ne költözhetnél ide?! Egy fogkefe se? Vagy egy tusfürdő! Törölköző? Különben is mi köze ennek a falkához? - Keresem a pillantását kissé kétségbe esetten.
Magam se értem, miért akarok ilyen gyerekesen láncokat aggatni a pasasra és ez által magamra is. Az egyetlen magyarázat az lehet, hogy ő köt itt jersey-hez, apámhoz és az ottani falkához, senki más. Jobb ötletem nincs a viselkedésemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 76
◯ IC REAG : 81
Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Feb. 04, 2013 11:06 pm

*Élvezi a kis cirógatást, majd ahogy fölébe kerekedik a nő lovagló ülésben. Egyszerűen imádja mikor fölé mászik és próbál irányítani. Vagy amikor ilyen kis bolond, mindent elfeledtet vele és kis se mozdulnak a lakásból napokig. Meg persze sok más pozícióban is szereti látni a másikat. Most épp fölötte amitől reflex szerűen a felső alácsúszik kicsit a keze és a csípőjénél fogja és simogatja a másikat. Sejtette az előzetes kiborulást, a kis rébuszaiba még ő is majdnem belebukott. Szóval most megérdemli a másik a tiszta beszédet.*
-Hát elméletileg nem kéne elmondanom neked, de rajtad kívül senkiben se bízok meg teljesen itt. Darren arra kért, hogy édelegjem be magam a másik falkába és kémkedjek. Cserébe száz százalékosan megvédenének téged. De csak titokban találkozhatnánk ilyen Rómeó és Júlia szerűen. Fura lenne ha abból a falkából való vagyok és az ellenféllel járkálok kézen fogva. ....Jah és felejtsd el azt a mérgezős leszúrós részt a dráma végéről.-*Magyarázza el gyorsan hogy kb mi is lenne itt. De persze nem ennyi az egész, csak hagy egy kis időt a nőnek, hogy feldolgozza. Legyenek gondolatai az egészről. De még kap azért magyarázatot.*
-Nem döntöttem még semmit. Igazából tetszik is meg nem is. Tudod hogy mindig is kártyajátékokon fogadásokon éltem meg, az pedig annál a bandánál van. És megértem Darrent is, hogy tudni akarja mit akarnak lépni ők. De nélküled nem döntök. Miattad jöttem ide. És azt hiszem ezzel így ötven év után lebuktam hogy mennyire szeretlek. Ha nem akarod, nem fogok belemenni.-*Igen tipikusan előjön ilyenkor belőle az a rész amiben többé kevésbé beleszerethetett a nő, már ha tényleg érez ilyen dolgokat ezért a pasiért. Bár valószínűleg akkor ő sült bolond mint a pacák alatta.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Kedd. Feb. 05, 2013 8:07 pm

Próbál? Mi az, hogy próbál?! Ha hallanám a gondolatmenetét, már rég a fülét cibálnám, bizonygatva nagy hévvel, hogy ki is az alfábbik vérű kettőnk közül, míg le nem csap.
Így viszont csak a kifakadás marad és még az ösztönösen felsőm alá csúszó tenyerek sem tudnak meghatni. Egyébként feltűnt már vajon eddig neki, hogy nincs rajtam melltartó? Most minden bizonnyal kiszúrhatta.
- M... miért jön mindenki a méreggel mostanában?! - Előbb Olen a kaja kapcsán, most ez. Jé tényleg! Olenről szerettem volna mesélni neki, de hát b@szhatja, mert nem fogok ezek után egy szót se.
Mi az, hogy száz százalékosan megvédeni? Nem koloncnak jöttem a nyakukra, hogy védjenek meg! Azért csatlakoztam, mert adni akarok, küzdeni az ő oldalukon. A bátyámén.
És persze, ha tehetem, Silasén. De... mellette ismerem is, mint azt a rossz rongyot, amit ezerszer kimos az ember és újra meg újra kifacsar ám mégsincs szíve kidobni, akármilyen elnyűtt is már. Ő a múltam, a részem és nem tudom, mihez kezdenék nélküle a jövőben.
- Nem kell megvédeni, ezt te is nagyon jól tudod Sil... - haragos szusszanással keveredő morgás a hangom, ahogy nyakába lehelem a szavakat. Oda, ahol nem fedi a póló anyaga áldásosan, onnét pedig ajkaim bőrét cirógatva szaladnak fel füléhez.
- Egy részed belevágna, a másik hozzám rohanna újra és újra... ismerlek. De ezúttal ne várj tőlem feloldozást. - búgom, majd egy szusszanással elhajolok és újfent fentről tekintek le rá.
- Neked kell döntened Silas. Sosem lennék képes korlátozni téged bármiben is, pláne nem leláncolni. - Pillantását állom, egészen addig, míg a szememet bámulja és nem indul meg lefelé nyakamon, dekoltázsomon perzselő tekintete.
Akkor bizony kérem én felállok nemes egyszerűséggel és mint párduc a ketrecben, lépdelek el tőle, idegesen túrva hajamba, s szavaim mellé kezeimmel is "kapálódzok", mintegy illusztrálásképp.
- Igen, szerettem volna ezt az összeköltözősdit. Nagyon! Már a gardrób felét is kipakoltam, gondolva, hogy csomagostól jössz, erre ez... - fejcsóválok bosszúsan. - Nem akar ez nekünk összejönni, azt hiszem. - tárom szét megadóan, mert eddig se jött össze a komoly kapcsolat. Nem csoda, ha most ezt képes vagyok már égi jelnek tekinteni.
Darren meg b@ssza meg!
- Különben is veszélyes! Ha komolyabb bajod esne én... - tekintetem újra megtalálja őt. Nem kell kimondanom, tisztán kiül pillantásomba a válasz: ölnék érte.
- Te... szeretnéd ezt a "melót"?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 76
◯ IC REAG : 81
Re: Kiadó ingatlan // Kedd. Feb. 05, 2013 9:07 pm

*Csöndesen hallgatja a másikat végig. A kérdések lehetnek költőiek is meg nem is, nem reagál hangosan. A melltartót illetően még nem vette észre. De talán jobb is, így kicsit több vér van még az agyában. Bár Yetta mellett ez ritka jelenség. De amit megjósolnak be is válik. Ahogy felegyenesedik a lány belenéz gyönyörű szemeibe, majd az ajkán nyakán futtatja végig tekintetét, lefelé a dekoltázsa felé. Ekkor sétál el a másik és folytatja a szöveget. Így hogy nem ül az ölében a nő talán kicsit racionálisabban tudja végiggondolni a dolgot. Így már olyan dolgok is megfordulnak a fejében amikre akkor nem gondolt, mikor Darrennel beszélt. Most hogy itt van a másik, a múltja, így eszébe jutnak dolgok. Komoly dilemmában van. De ahogy körbenéz a lakáson, végignéz a másik formás idomain. És a másik szavai is belekúsznak a kis fejébe. Fejében kezd valami realizálódni míg végül fel nem áll. Lassan odasétál a másikhoz. Kezeit megint a derekára simítja, igaz most a felsőn keresztül. Majd csukott szemmel homlokát a nő homlokának dönti lassan. Aztán visszahúzódva széles mosollyal közli.*
-Ne pakolj vissza, holnap hozom a cuccom.-*Dönti el végül. Hiszen ebben a kémkedősben csak izgalom van. De ő sose ez a fajta volt. Ő az aki nekimegy az ellenfélnek és laposra, ha nem halálra veri. Kémként be kell édelegnie magát, amit általában a saját falkájánál se tesz meg. Akkor most mért tenné meg a másiknak, főleg hogy az így láthatóan "ellenséges" falkát nem támadhatná meg rendesen. És így hogy végre besétált ebbe a lakásba és látta mennyire készült a másik. Nos meggondolta magát a dologról, már nem fél a dologtól, sőt vágyik kicsit rá, de ezt nem fogja bevallani. Inkább csak kíváncsi a másik mit fog szólni a döntéséhez.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Feb. 11, 2013 10:15 pm

Ahogy Silas "elkap", nagyot szusszanva torpanok meg és elmosolyodva hunyom le szemhéjaimat, ahogy homlokát az enyémnek dönti.
- Komolyan? - pattannak fel szemhéjaim, mikor elhajol és őszinte meglepettség tükröződik tekintetemen, ám azt a kellemes érzést nem hagyja a gyanakvás szétterülni a belsőmben, ami pedig már ezerrel rohanna le és nevetve ugornék a férfi nyakába.
Így azonban csak lassú mozdulattal simítok fel vállain át tarkójára, miközben tekintetét keresem.
- Mire, hogy nem csak egy újabb blöff és tényleg komolyan gondolod, nem pedig a hátam mögött kémkedsz Darrenéknek? - ha blöff tényleg,akkor se jönnék rá igazából. Túl régóta csinálja már...
Pipiskedve csókol bele a másik ajkaiba, majd elvigyorodva jegyzi meg:
- Azért remélem, még nem mondtad fel a lakást, amit bérelsz. Minket ismerve, biztos szükség lesz rá eleinte... - Legalábbis remélhetőleg csak eleinte, aztán fene tudja még, hogy alakul a minden. Minden esetre pár megnyugtató szó elég ahhoz, hogy gyanakvását elaltassák és az elégedett boldogság érzete terüljön szét benne, miközben a másikat öleli, elveszve karjai közt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 76
◯ IC REAG : 81
Re: Kiadó ingatlan // Szer. Feb. 13, 2013 9:21 pm

*Lágyan a másikat körbeölelve ringatja a nőt. Nincs semmi zene, de mindig is élvezte a másik, és hát titkon ő is, ha ilyen kis romantikusan összesimulva lépegetnek, ringanak körbe körbe.*
-Háát....tényleg hajlamos vagyok ilyenre.-*Kezdi felvállalva az igazat. Ilyen szokott lenni, valamit megígér, de aztán nagy titokban folytatja. És ritka, hogy elbukik vele, ilyen szempontból ügyes kém lenne, ha Yettáról van szó. De egy másik falka előtt titkolózni. Csak az adrenalin a veszély vonzza a dologban. De így belegondolva nem csaphat szét senkit. Az nem funny. Mindenesetre most itt a másik és gondolatai visszatérnek a kis szöszihez.*
-De mindenki azt látná, hogy abba a falkába fogadnak be, és hazajövök Júliámhoz. Nem hiszem hogy díjaznák, és tuti hogy érted jönnének.-*Elképzeli a képet, hogy hazajön és felvan borítva minden. Körbenéz, minden szoba feltúrva, és Yetta sehol, nem éri el, aztán valamikor jön az üzenet. Láthatóan felbőszül, pedig csak egy kósza gondolat. Elpillantva a másik feje fölött, hűvösen jegyzi meg.*
-Mondjuk úgy, hogy költözhetnénk újra, mert egy olyan vérengzés után nem tűrnének meg itt se az őrzők, se a saját falkánk.-*Hát mi tagadás, most totálisan lerí róla, hogy nekimenne egy egész falkának ezért a nőért. Lehet, hogy egy hűtlen dög a szex terén, de ölni azt bármikor a kedvese épségéért. Hülye szeretet meg hasonló meleg érzések, melyek fél évszázad alatt alakultak ki benne és hatalmasodtak el rajta. De most itt van és rápillantva a csodás szempárra elmosolyodik. Majd játékosan picit belemarkol a másik fenekébe, és belecsókol az ajkaiba.*
-Nah megmutatod hol is fogok lakni? Illetve, hogy melyik ágyat kell felszentelnünk?-*Ez igazából annyit tesz, hogy a másik egy laza sztriptíz mellett megmutathatná a lakás többi részét. Mert eddig csak a kis kellemes sok sok megfektetésre tökéletesen kényelmes helyet tartalmaz.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Feb. 14, 2013 7:52 pm

- Bolond vagy! - kuncogom szavaira, játékosan bele az ajkaiba szinte. Biztos vagyok benne, hogy nem jönnének értem, elvégre a felsőbb körök - avagy Darren és Milagros - tudnának róla, nem? Ők pedig biztos lefújnák az ellenem irányuló akciót, na meg Silas-t sem féltem abban, hogy észrevétlen érkezzen hozzám
- És paranoiás... - ragadom meg felsőjét és magamhoz vonom egy lassú, mély érzetű csókra, mely után kissé hevesen, ám vigyázva lököm el magamtól, játékosan-figyelmeztetőn. Tudja, mikor markolássza a fenekem és mikor nem! Tudom... Céda vagyok, na és? Ez meg itt egy nyitott kapcsolat! Vagy valami olyasmi.
- Jersey hazavárna, nyugi. - vonok vállat flegmán, főleg, hogy a következő kérdése sokkal jobban felpörget, mint az eddigi téma. Ez az egész sajnálkozós, jajj mi legyen most és hogy legyen dolog annyira unalmas számomra. Tegye, amit jónak lát, ha meg nem kell a poszt, majd jelentkezek én, aztán meg van oldva. Annak a Duncannek még egyszer a szeme közé köpnék úgyis... képletesen szólva persze.
- Csak kövess... - szélesedik ki mosolyom, ahogy incselegve intek ujjammal neki, miközben már a lépcsőn lépdelek felfelé.
Ahogy felérünk, hirtelen ragadom meg és irányolom egy nyitott ajtajú kis helyiség felé. Elsőre is annak tűnik, ami.
- Ez... a gardróbunk. - csapok le ajkaimmal az övéire mohón, s pólójától is megszabadítom, ha hagyja, nem törődve vele, hogy esetleg leverek pár ruhát, cipőt magam körül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Márc. 07, 2013 9:45 am

SZABAD TERÜLET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Márc. 16, 2013 4:11 pm

Mivel pár nappal ezelőtt megígértem Ashleynek, hogy majd valamikor bemegyünk Anchorageba, és azt is felvetettem többek között, hogy Yetta is velünk tarthatna, elérkezettnek láttam az időt, hogy esetleg őt is beavassam. Nem tudtam, hogy mikor lesz otthon, de reménykedtem benne, hogy reggel vagy este mindenképpen. Végül az előbbit választottam időpontnak, mert valami csoda folytán már megint nem tudtam aludni, és ez kezdett kiakasztani. Régen olyan jókat aludtam minimum délig, újabban meg már kinyíltak a csipáim hat óra körül. Lehet, hogy a sors ezzel akart rávenni arra, hogy menjek futni Darrennel?
Nem, inkább csak megráztam a fejemet, és gyorsan magamra kapkodtam a ruháimat. Mivel csak délután lesz páciensem, és addig még haza óhajtottam menni, ezért nem úgy öltöztem fel, hogy oda is alkalmas legyen a viselet, hanem csak lazán. Amúgy is szerettem lezserül öltözködni, és az atléta-ing kombináció mostanság a kedvenceim között szerepelt. Oké, nem mindig járkáltam ilyenekben, de egyre többször fordult elő. Ha nem kellett volna felfedeznem, hogy mindegyik ki van mosva, akkor valószínűleg most is ezt az öltözetet választottam volna, de végül csak egy egyszerű pulcsi mellett döntöttem. Zöld volt, és egészen vidám hangulatom lett tőle, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a szemeimet is kihangsúlyozta. Lehet, hogy divat tanácsadásokat is kellene tartanom?
Sietősen rángattam fel a csizmámat, és mivel nem gyalog szándékoztam menni, ezért nem a hótaposót, hanem a sima szőröset vettem fel. Kabát, kulcs megvolt, akár már indulhattam is. A lépcsőn lefelé menet magamban már azon imádkoztam, hogy Yetta még, vagy már otthon legyen, és esetleg kávéval is tudjon szolgálni, ha nem nagy kérés. Nem vagyok koffeinfüggő, távolról sem, de amikor úgy érzem magam, mint akit a farkas szájából rángattak elő, akkor bizony jól jött egy kis plusz löket ahhoz, hogy elinduljon a nap!
A városban még alig lehetett embereket látni, kocsit meg még kevesebbet. Néhány magányos hókotró próbálta eltakarítani az utat, míg be nem indult a forgalom. Ettől mosolyra görbült a szám a fáradtság ellenére is, és hálát adtam magamban azért, hogy nekem nem kellett a munkám miatt minden hajnalban kint robotolni a hidegben. Ezzel egy időben fentebb is tekertem a fűtést a kocsiban, és a hangerő is hasonló sorsra jutott, mikor elindult egy reggeli ébresztőnek szánt dal. Ujjaim a kormányon ütötték a ritmust, míg teli torokból énekeltem. Az a szerencse, hogy a sötétített ablakok miatt ebből senki nem vehetett észre semmit, hallani meg pláne nem volt lehetőségük.
Mire a ház elé értem, és leállítottam a motort, már olyan kedvem volt, hogy meg tudtam volna váltani a világot. Úgy látszik, hogy még kávé nélkül is képes voltam felpörögni így hajnalok-hajnalán, de azért biztosra akartam menni. Már szinte a számban is éreztem a forró feketét, ahogy kiszálltam a kocsiból, és a biztonság kedvéért rányomtam a riasztót is. Aztán lendületes léptekkel megközelítettem a verandát, majd a bejárati ajtót is, és nem túl hosszan, de azért pár másodpercig nyomtam a csengőt. Míg arra vártam, hogy valaki beinvitáljon, fél oldalammal az ajtófélfának támaszkodtam, és úgy néztem a tömör fát, mintha magát a Megváltót várnám. Amint hallottam bentről a közeledő lépteket, máris mosoly kúszott az arcomra, és könyörgő kiskutya szemeket meresztettem, amint feltárult.
- Jó reggelt, Csipkerózsika! Mondd, hogy van kávéd, és cserébe felkeltelek az álmodból! – ártatlanul pislogtam, pedig nagyon úgy tűnt, hogy a kávé nélkül is eléggé jó vagyok két lábon járó ébresztőórának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szer. Márc. 20, 2013 11:45 pm

Silas nem jött haza múlt éjjel, de már régóta nem okoz ez álmatlan, fejtörős éjszakát számomra. Eleinte okozott, naná... de rájöttem, a saját szabadságom érdekében őt sem verhetem láncra, mert visszakapom a dolgot.
Szóval, bár egyedül voltam idehaza, nem kellett volna, hogy bármi is problémát jelentsen az alvásban... mégis csak forgolódtam, hánykódtam a takarómba keveredve, míg nem végül három táján feladtam.
Azóta csak meredten bámulom a Travel Channel-t, mely messzi, melegebb tájakra repít el, most épp a Távol Keletre, de három óta megjártam már Afrikát, Európa történelmi városait és Közép-Amerika szigetvilágát is.
A csengő hangja zökkent ki ebből a "zombi létből" én pedig lustán fürkészem az energiákat, melyek az ajtón túlról érkeznek. Persze, mindezt úgy, hogy egy szál bugyi-férfi póló kombóban lépdelek mezítláb az ajtó felé.
Nem Silas az.
Csalódottnak kellene talán lennem ez miatt, hanem amikor kinyitom az ajtót, némi élet költözik a fáradt, nyúzott képemre egy halvány mosoly keretében, miközben félreállok és beljebb tessékelem Jenny-t.
- Inkább valami jó áloműzőt vagy álomfogót, vagy mi az, szerezzél! - jegyzem meg nevetős, kissé talán "nyöszörgősen elkínzott" hangon, mintha tigrisekkel birkóztam volna álmomban egész éjjel.
Valójában majdnem... csak sokkal vadabb démonok voltak az ellenfeleim, élükön Lelkiismerettel.
- Dobok fel kávét! - intek a konyha felé, a járást már úgyis ismeri. A póló szegélyébe markolok és felhúzva kissé azt ásítok bele a szürke anyagba, miközben vizet rakok fel, illetve megtöltöm kávéval a főző megfelelő részét.
Nem rosszallok a korai ébresztőért, ő sem hiszem, hogy fog az álmatag, nyúzott megjelenésemért. Ellenben tudom, hogy ilyen korán reggel nem állítana be, ha nem lenne jó indoka rá. Legalábbis jobb indok annál, mint hogy ágyban maradjon amíg megteheti.
- Mi történt? - kérdezek is rá burkoltan (haha) az ittlétének okára. Nem mintha zavarna, csak ha nem ég az erdő, akkor feküdjünk inkább vissza aludni! Silas tuti nem bánná, ha kitúrnánk kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Márc. 21, 2013 5:36 pm

Míg arra vártam, hogy bebocsátást nyerjek, egyik lábamról a másikra helyeztem a testsúlyomat, és minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy képes legyek nyitva tartani a szemeimet. Vagy legalább az egyiket! Nem mondhatnám, hogy egyszerű feladatnak bizonyult, de azért hősiesen küzdöttem, hogy ne aludjak el állva. A korábbi éberségem, amit a kocsiban sikerült magamévá tennem, már sajnos alább hagyott, de még mindig nem voltam olyan vészes állapotban, mint amikor elindultam. Csoda, hogy egyáltalán ébren tudtam maradni vezetés közben, míg megtettem az utat Farkaslak és a bekötőút között. Kész hős vagyok! Olyannyira, hogy képes voltam megmenteni örökké tartó álmából a szőke álomszuszék hercegnőt is. Legalábbis úgy sejtettem, hogy a legmélyebb álmából fogom felkelteni.
Tévedhettem, mert viszonylag hamar nyílt a bejárati ajtó, aminek kétség kívül örültem. Nem is rejtettem véka alá, hiszen arcomon megjelent a jól ismert, lehengerlő vigyorom. Vagy annak egy szolidabb kiadása…
- Majd megoldjuk azt is! – legyintettem egyet, mintha bármelyik sarkon teremne egy a fán. – Úgy látom, hogy nem csak én nem aludtam jól. Vagy ez már az én ébresztő hatásom? – kérdeztem, miközben benyomultam az ajtón, majd automatikusan be is csuktam magam mögött, mintha csak otthon lennék. Már tudtam, hogy mi merre van, mert nem most először evett erre a fene. Ez a gondolat újra megmosolyogtatott, de hangosan nem adtam semmi jelét annak, hogy mi járt a fejemben éppen. A kávé ígérete amúgy is akkora hatással volt rám, hogy bármit képes lettem volna megtenni, csak minél hamarabb kerüljön elém. Mint valami rossz függő!
- Támogatnám az ötletet! – azzal nagy lelkesedéssel már követtem is, és amint beértünk a konyhába, felültem a pultra, mintha csak otthon lennék. Egy pillanatig sem zavartattam magam, Yetta úgyis úgy nézett ki, mint valami zombi. Szép zombi, de akkor is csak élőhalott! Jobbnak láttam, ha ezt sem kötöm inkább az orrára. Attól nem tartottam, hogy sértésnek venné, de nem tűnt valami feldobottnak. Nem mintha én különb lettem volna nála, de hát, na. Ez úgy látszik, hogy mind a kettőnk számára nehezen induló reggel. Hogy én mennyire szeretem, amikor valaki együtt érez velem, azt szavakba foglalni is nehéz volna.
- Tessék? – kaptam fel a fejemet értetlenül, mivel kicsit elkalandoztam. – Ja, semmi! – kaptam hirtelen észbe. – Azért jöttem át, mert meg akartam veled beszélni egy csajos napot. Anchoragebe vinnénk Darren kölykét, Ashleyt – tájékoztattam a nagy haditervről, már ameddig eljutottam benne. Eddig nem volt túl sok részlet, úgyhogy nem maradt le sokról. Először eleve tisztázni akartam, hogy van-e egyáltalán kedve hozzá, vagy csak ketten fogjuk megtenni az oda-vissza utat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Márc. 24, 2013 1:57 pm

A konyhába belépdelve Jennyvel a nyomomban még egy nevetés-félét is sikerült produkálnom, ami azt hiszem, abszolút sikernek könyvelhető el így hajnalok hajnalán.
- Nem alszok túl jól, ha egyedül vagyok itthon. - jegyzem meg, azt meg talán hozzá sem kell tennem - elég piszkos Jenny fantáziája is - hogy, ha Silas itthon van, akkor meg más oknál fogva nem alszom túl sokat.
- De ne aggódj, doktornő, semmi komoly! - pillantok felé megnyugtató pillantással, noha valójában minden egyes éjjel ugyan azon vergődöm át magamat, csak olykor más aspektusból közelítve meg a valóságot. Mintha csak tudat alatt keresnék megoldást a problémára.
Pedig a probléma nem ott él. Nagyon is valós és a nyomomban jár... errefelé tart, hogy végezzen velem.
Remek gondolatok ezek a reggeli kávé mellé. Én még mindig azon vagyok, hogy feküdjünk vissza a picsába!
Épp tölteném ki a bögrékbe a kávét, mikor Jenny előáll a farbával, én pedig egy pillanatra lefagyok.
- Darren tud róla? - nem szívesen kerülnék vele összetűzésbe, épp elég volt a boltban, ami azt illeti. Szívem szerint már másnap rohantam volna bocsánatot kérni és azt, hogy beszéljük meg, de... de bennem is van büszkeség!
Megperdültem, igyekezve továbbra is érzelemmentes képet vágni, de ezúttal nem sikerült olyan őszintére, mint az álmom említésekor. Talán mert az régóta kísért, Darrenen pedig még ott az újdonság varázsa...
- Egyébként szívesen megyek, veletek biztos nagyobb buli lesz, mint a tesóddal. Parancsolj! - nyújtom felé a kávét kiszélesedő mosollyal.
- És most ... cipőt le! Bemutatlak a puha, hívogató ágyamnak! Ha fülelsz, te is biztos meghallod, hogy sír utánam odafenn. - igen, feltett szándékom volt ágyban kávézni, visszabújva kicsit a meleg paplan alá és ettől az élménytől Jenny-t sem fosztottam volna meg szívesen. Egy ilyen szexi, jófej csajjal mindig öröm megosztani az ágyam. Khm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Márc. 28, 2013 10:16 pm

- Hát, ezt igazán meg tudom érteni! – azt már inkább nem tettem hozzá, hogy én újabban a bátyja nélkül tudok nehézkesen aludni. Valószínűleg annak is ez volt az oka, hogy ma már hajnalok-hajnalán itt kukorékoltam nála, mint valami rossz ébresztőóra. Előbb-utóbb biztosra vettem, hogy meg fogja tudni a dolgot, vagy legalábbis észre fogja venni. Hacsak nem tűnt fel neki máris, bár annyit azért nem kószált a Farkaslak környékén, mi viszont ott laktunk ugyebár. Szó szerint egymás szájában, hiszen a folyosó ugyanazon részén laktunk Olennel, jóformán szomszédokként éltük a kis életünket. Már amikor mindenki a saját felségterületén volt, és nem a másiknál dekkolt.
Egy mosolyt sikerült rávillantanom ugyan, de azért nem voltam teljesen nyugodt. Valami nem tetszett nekem rajta, de még magam sem tudtam megállapítani, hogy mi nyugtalanít engem, ha ránézek. Szerintem ugyanis több oka volt a kialvatlanságának, mint az, hogy egyedül töltötte az éjszakát. Ezt egyelőre jobbnak láttam elhallgatni, különben még kitessékelne, amiért analizálni kezdtem. Annak nagyon nem örültem volna, pláne azért, mert szívesség lett volna tőle, ha elkísér Asht meg engem Anchorageba.
- Hát… - lazán megvontam a vállaimat, afféle nemtörődöm mozdulattal. -… majd megtudja! – vigyorodtam el egy kicsit élénkebben. Vele ellentétben én egyáltalán nem tartottam a bátyámtól, mert akkor is kenyérre lehet kenni egy idő után, ha eleinte morcos valami miatt. Én aztán értek hozzá, volt pár évtizedem arra, hogy ezt kifejlesszem. Persze abban sem voltam teljesen biztos, hogy Yetta tart tőle, de valami kis feszültséget azért érzékeltem az irányából, amit nem tudtam mire vélni hirtelen. Miért kéne amúgy is beszámolnom Darrennek róla? Oké, tudom, hogy miért, de részletkérdés, hogy én soha nem azt csinálom, amit kéne.
- Köszönöm! – vettem át a bögrémet, de egyelőre még nem kortyoltam bele, nehogy megégessem magam megint, ahogyan Olennél a múltkori reggelen. – Egyébként Darrennel jól lehet bulizni, de velünk még jobb lesz! – biztosítottam róla, immár lelkesedve. Le is csúsztam hát a pultról, és léptem felé egy lépést, mikor a szobába invitált. Egy pillanatra elváltam az életmentő elixíremtől, és egy-kettőre már meg is szabadultam a csizmáimtól. Csak ezután vettem magamhoz újra a gőzölgő feketét, ajkaimon pedig máris virított a vigyor. Ismét. – Valamit mintha hallanék! Talán nem kellene további magányra ítélnünk az ágyadat – motyogtam ártatlanul, miközben követtem őt a hálószoba irányába. Amint megláttam az ágyat, máris nagy kedvem lett nekem is a takaró melegébe burkolózni, és kortyolgatni a kávét, miközben beszélgetünk és közösen bambuljuk a tévét. Lehet, hogy mégsem lesz ez a reggel olyan borzalmas, ugye?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Pént. Márc. 29, 2013 10:05 pm

- Igazán nincs mit. - szusszantam, ahogy megköszönte a kávét, majd egyetlen mozdulattal parancsoltam szőke loboncomat hátra vállaimról, közben meg persze hallgattam Jen szavait.
- Jah, halálian jót! - horkantam fel nevetősen, mikor közölte, hogy Darrennel jól lehet bulizni. Bizony, arra céloztam, hogy majdnem megöltem a tesóját, csak mert nem figyeltem egy buzi kis kanyarnál...
Hiába láttam Darrennen és Jenny-n, de még a többi Northlake-klánbelin is, hogy nem neheztelnek érte, azért nekem sokáig tüske marad még a lelkemben. Javíthatatlanul szentimentális vagyok, tudom!
- De a te kocsiddal kell mennünk, az enyémet még nem kalapálta ki Dustin. - biccentek végül, mintegy áldásomat adva a bevásárló túrára. Végülis, egészen biztosan jó buli lesz! És nem az én kezemben lesz a kormány...

A hálóba érve elvigyorodom és ha nem lenne nálunk bögre, most pofával előre és egy "Bombaaa!" felkiáltással rántanám magammal Jenny-t az ágyba.
Így viszont csak az a játékos vigyor marad, ami már az éberség biztos jelének is betudható akár.
- Jenny, ágyam. Ágyam, Jenny! - mutatok hol egyikre, hol másikra, majd hozzáfűzöm barátosnémnak, hogy huppanjon csak le nyugodtan és birtokolja be a kihasználatlan térfelet. A sajátomon gyűrött a párna, a takaró, hiszen próbálkoztam azért az alvással az éjjel, még ha nem is sok sikerrel.
- Mesélj valamit, míg kicsit észhez térek. Mi a helyzet Farkaslakban? - firtatom, mert James-szel is csupán telefonon egyeztettünk eddig, azóta nem nagyon evett arrafelé a fene... leszámítva azt az időt, amit Darrennél töltöttem a baleset napján. Csak tudnám, miért kezdek önkéntelenül is idiótán, ábrándosan vigyorogni a gondolatra elém kúszó képek láttán, mint Járókeret, Darren reumás járása és hasonlók... Inkább a bögrémbe bújok, már amennyire kortyolás közben ezt megtehetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Ápr. 01, 2013 12:48 pm

- Ne kezdd! – szóltam rá, közben pedig bőszen forgattam a szemeimet, ahogyan azt kell. Nem akartam már megint a balesetről beszélni, hiszen bárkivel előfordulhatott volna ilyesmi. Nem tehetett róla senki, csupán a véletlen műve volt az egész, legalábbis amennyire én tudtam az információmorzsákból. Még mindig meg voltam sértődve, hogy nem én lettem behívva a kórházba, mikor bevitték őket, de hát már édes mindegy, nem? A lényeg, hogy Ryannek sikerült mindent elintéznie. Legalább tudjuk, hogy ő is képes olyan dolgokat is megtenni, amiknek van értelme meg haszna is.
- Repülővel megyünk át – vigyorodok el, miközben a hálószoba felé tartunk mind a ketten. – Ashleynek még gondjai vannak az autókkal a baleset miatt. Egyelőre fél tőlük, úgyhogy csak akkor tudnánk kocsival menni, ha kiütnénk szegényt… - most, hogy így eszembe jutott, annyira nem is lenne ez rossz ötlet, de inkább nem kockáztatok. Kitudja, hogy hogyan reagálna, ha később magához térne. Ezen kívül pedig tuti, hogy jó ideig nem is bízna meg bennem, amit nem szerettem volna megkockáztatni. Elég nagy haladás így is, hogy sikerült rábeszélnem a vásárlása, meg arra, hogy egyáltalán betegye a lábát a városba. Innentől kezdve már csak azért kellett imádkoznom – méghozzá bőszen -, hogy Yetta meg én elegek legyünk ahhoz, hogy féken tartsuk a farkasát, ha ki akarna kukucskálni a világba.
- Most érezzem magam megtisztelve, hogy megismerhettem? – böktem a fejemmel az ágy irányába, miközben ajkaimon játékos mosoly játszott. Azért engedtem a kísértésnek, és csakhamar már be is bújtam a meleg paplan alá, fejemet a párnának támasztva. Még az sem tudott érdekelni, hogy egyébként teljesen fel voltam öltözve. Valami csoda folytán nem lett melegem a takaró alatt, úgyhogy nekem meg is felelt így ez a helyzet.
- Nem sok dolog történt, ha jól emlékszem – vontam meg a vállaimat. – Asht sem láttam azóta, hogy megbeszéltem vele ezt a dolgot, márpedig annak már van jó pár napja. Darrennel találkoztam tegnap… - magyaráztam két korty között, de a mosolyát látva egyből felvontam a szemöldökömet. – Mi az? – kérdeztem kíváncsian, felé fordulva oldalasan. Egyik kezemben még mindig a kávéval teli bögrémet tartottam, a másikkal pedig a fejemet támasztottam meg. – Min mosolyogsz ennyire? – érdeklődtem tovább kíváncsian. Oké, alapjáraton is olyan típus vagyok, aki szeret mindenről tudni, és ez most sem lehetett kivétel. Arról pedig semmiképpen sem akaródzott beszélnem, hogy mi a helyzet Olennel. Nem tudtam, hogy Yetta hogyan reagálna rá, úgyhogy jobb volt inkább vele és a mosolygása tárgyával foglalkozni, mint velem…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Ápr. 04, 2013 3:07 pm

Ahogy felfelé haladtunk a lépcsőn a háló felé, elhaladva odafent a szűk kis folyosórészen a fürdő és a gardrób mellett, kissé megilletődötten elkerekedő tekintettem sandítottam hátra Jenny-re.
- Öhm... repülővel? Megértem a kiscsajt, én tényleg, csak hát tudod... én meg a repcsiket nem komálom annyira. - húzom el kissé a számat, de magamat ismerve úgyis én leszek az, aki "enged" a dologból. A jó szívem fog sírba vinni egyszer még, tuti! Vagy a ritka szeles eszem.
Elérve a hálót bemutatom egymásnak egyik személyes kedvencemet és Jenny-t, visszakérdezésén pedig jót derülve huppanok le a puha paplanra.
- Naná! Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy járt már az ágyamban. - szélesedik ki vigyorom, direkte meghagyva a mondat ezer meg egy féle értelmezési lehetőségét. Nem, egyáltalán nem hozna zavarba, ha Jennifer drága Úgy is az ágyamba keveredne. Jó csaj, ezt nem csak én írom alá!
Szórakozottan húzom magamra a takarót, befészkelődve a még langymeleg ágyikóba.
- Ezt minden nap el tudnám viselni. - Jegyzem meg szórakozottan vigyorodva el, a kávémat újra meglelve s mintegy koccintásra emelve felé csibészes bájjal képemen. Nincs is jobb, mintha az ember a barátnőjével beszélgetheti át a délelőttöt. Talán erre van szükségem most, nem tudom. Fogalmam sincs, merre tartok... Darren, a kémkedős dolog, Silas távolléte, a bátyám, Darren, a bátyám és Jenny... említettem már Darrent? Áh, kuszaság az egész! Tényleg jobb lenne, ha visszaaludnék.
- És jól van? - csapok le Darren nevére kissé talán hirtelenebbül is, mint az várható lenne. - Mármint... biztosan jól van már. Hülye vagyok. De hogy viseli? - pislogok a paplan és bögrém fedezékéből a másik nőstényre, igyekezve leplezni vibráló, kíváncsian cikázó és féltő energiáimat.
Bocsánatot kell kérnem Dé-től, mielőtt teljesen bele csavarodok ebbe az egészbe!
- Megmutatom! - nyúlok keze után könnyed mozdulattal s szórakozottan fonom össze ujjainkat, ha hagyja, hogy mentálisan küldjek képet lehunyt szemek közepette neki.
Az elméje előtt Darren elevenedik meg, ahogy reumás, lassú léptekkel halad kifelé a konyhába. Ám még mielőtt Yetta az emlékképben "lepapázná" és feljönne a járókeret-téma, a képnek gyorsan vége szakad.
- Annyira szerencsétlenül járt szegény... - kuncogom bele a kávémba, elengedve Jenny kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Pént. Ápr. 05, 2013 12:52 am

- Ó, ne mondd már! – most pedig rajtam volt a megilletődöttség sora. – Egy ilyen belevaló csaj? – már bent voltunk a hálóban, de még mindig nem sikerült megemésztenem azt, hogy Yetta nem szereti a repülőket. Oké, nem akartam én semmit ráerőltetni, és ciki sem volt, hiszen mindenkinek vannak félelmei, de attól még akkor sem számítottam rá pont tőle. – Pedig olyan jó buli… - húztam el egy kicsit a számat. Félig játékos volt, félig azonban komoly, mert tényleg sajnáltam, hogy így alakult. A két szőkeség közül valamelyiknek bizony engednie kell majd, de egyelőre még lövésem sem volt, hogy melyikük lesz az. Még azt is lehetne csinálni, hogy valamelyiket kiütjük jó erős altatóval, és akkor kihúzza Anchorageig. Úgysem hosszabb az út körülbelül negyed óránál…
Yetta szóhasználatán akaratlanul is elnevettem magam, miközben letelepedtem az ágyra. Kényelmes volt, és éppen annyira csábító, mintha a sajátom közelébe kerültem volna. Legszívesebben letettem volna a fejemet a párnára, behunytam volna a szemeimet, és már aludhatnék is tovább, még jó néhány kellemes órácskát, mielőtt fogadnám az egyik páciensemet. Hirtelen azt sem tudtam, hogy ki fog jönni hozzám elsőként, pedig általában erre oda szoktam figyelni. Precíz vagyok a munka terén, még ha ez olykor meg is lepheti az embereket. Ha rám néz valaki, akkor valószínűleg nem a precízség az, ami először eszébe jut jellemzőként. Én sem erre gondolnék, ami azt illeti.
- Hidd el, hogy én is, csak az a baj, hogy olykor-olykor azért mégsem árt felkelni. Főleg, ha az ember lánya pénzt is szeretne keresni, hogy megéljen valamiből. Mármint legális úton – vigyorogtam sokatmondóan. Tisztában voltam vele, hogy ő is nagyon jól tudja, Darrennel miféle autóversenyeket szoktunk lebonyolítani. Meg persze Ryant sem szoktuk kihagyni belőle, ha már itt tartunk. Nem volt titok még jó pár falkatag előtt sem, aki meg nem tudta, az csupán valami véletlen folytán alakulhatott úgy. Azért nekem ezeken az adrenalin dús estéken kívül még ott voltak a vállalkozásaim is, amelyek miatt időnként át kellett autóznom, vagy éppen repülnöm a nagyvárosba, hogy intézzem az ügyeimet, a bányáról már nem is beszélve. Amikor meg éppen nem csináltam semmit, akkor Olennel voltam. Nos, igen, ezért voltam valószínűleg annyira kimerült most is. Túlterheltem magam, méghozzá elég rendesen, és eddig fel sem tűnt nekem!
- Megvan, ne aggódj érte! – elnyomtam egy ásítást közben. – Voltak már rázósabb időszakai is az életében, ez szinte semmiség – vontam meg a vállaimat, amennyire ez lehetséges volt a jelenlegi félig fekvő testhelyzetemben. – Vagy akár vissza is jöhetsz velem a Farkaslakba, és akkor meggyőződhetsz róla a saját szemeiddel is – megint felbukkant az arcomon a széles vigyor. Nem voltam képes palástolni, hogy mennyire szemet szúrt nekem a reakciója. Nem volt nehéz kitalálni, hogy miért volt ilyen, amikor kimondtam a bátyám nevét, és ettől máris kedvem lett beszélni magával a szóban forgó személlyel is, hogy kifaggathassam. Nem nagyon, csak legalább annyira, mint ő engem, amikor megérezte rajtam Olen illatát. Oké, talán nem bírnám ki, és egy kicsit jobban is kérdezősködnék, de ráfoghatjuk arra, hogy szakmai ártalom.
Érdeklődő pillantást vetettem a másik szöszire, miközben viszonoztam a kézfogását, és félretettem a bögrémet az éjjeli szekrényre, nehogy kiborítsam az értékes nedűt. A fejemben csakhamar meg is jelent Darren sántikáló képe, mire nem bírtam ki, és hangosan felnevettem. Ha ott lettem volna, valószínűleg akkor is hasonlóképpen teszek, hiába nyújtottam volna segítő kezet neki.
- Hát, mi most nagyon, de nagyon gonoszak vagyunk! – jelentettem ki, miután újra Yetta szobáját láttam magam előtt, semmi mást. – Ha tudná, hogy éppen rajta nevetünk, biztos, hogy vérig sértődne, és felhúzott orral kivonulna… - immár azt a jelenetet láttam magam előtt. Ez nem volt olyan valóságos, tekintve, hogy csupán a fantáziámban élt a kép, de attól még mindig viccesnek találtam. – Történt valami köztetek? – kérdeztem rá kerekperec, mindenféle kertelés nélkül. Darren úgyis beavatott volna egyébként, de hát én nem bírtam addig várni, míg vele találkozok. Tudom, türelem rózsát terem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Ápr. 07, 2013 10:07 am

A visszakérdezésére, mely kissé cukkolás-szagú volt, már a hálóba lépve pillantok vissza rá, hátra a vállam felett.
- Hja, tudom... tök gáz. De egy farkasnak a szárazföldön a helye és nem a vízen vagy a levegőben!
- jegyzem meg kiszélesedő mosollyal. - Egyébként meg megoldom majd magamnak, hogy ne legyen olyan nagy gáz, nagylány vagyok.
Szusszanok és eme végszó keretében a nagylányságomat félredobva bújok vissza a takaró alá, a bögrémet ölelgetve.
- Jajj ne is mondd, tegnap úgy összevesztem a virágbeszállítóval... - szemeimet emelem az égnek, kissé talán forgatom is őket. Nem egyszerű az élet kérem szépen, ha melóról van szó. Inkább fosztanám ki a Northlake-Wainwright klánt minden héten egy-egy nyertes futammal, minthogy hajamat tépve rohangáljak rendezvényről rendezvényre. Választhattam volna a nyugisabb ex-melóim közül is egyet, de ez tűnt a legmozgathatóbbnak errefelé... sok helyre elér általa a kezem, s fülem. Hasznos.
- Hihetetlen, mennyire problémázós. Odahaza már elég kettőt szólnom és tudja, mire gondolok és hogyan képzelem el. De sajnos kissé költséges lenne Manhattentől idáig hozatni a cuccokat. - kuncogok bele a bögrémbe, mikor azt tovább ürítem.
Azért arra, hogy elkísérhetem a farkaslakig, majdnem félre nyelek. Szerencsére csak majdnem.
- Áh, majd talán máskor. Életem értelme és megrontója bármikor haza eshet. - Némi iróniával csengett hangom, hiába próbáltam volna leplezni. Most épp a megrontó felé tendált a mérleg nyelve, ami azt illeti és nem lesz leányálom, amit tőlem kap, de remélhetőleg nem Jenny előtt, mert még a csaj kielemezné és meginvitálna bennünket magához, az meg, akármennyire imádom ezt a nőt itt, nem lenne túl szerencsés. Én sem vagyok kíváncsi rá, mit művelnek a bátyámmal.
Na de evezzünk kellemesebb vizekre - a következő percekben szakadok a nevetéstől, ahogy újra felidézem a képet magamnak is a sántikáló Darrenről.
- Lehet, de amiről nem tud... - nevetek, hogy Jenny rákontrázását én is elképzeljem és itt már azért el kell morzsolnom egy könnycseppet.
- Várj, a vásárlósat még nem is mondtam... szegény annyira látványosan unta, olyan pofákat vágott... - nevetek, de a kérdésére belém fagy minden további szó.
Pislogva meredek rá, hogy elvigyorodjam.
- Ha hiszed, ha nem, semmi. - Lehet épp ez a baj, a hülye életbe is. Fene tudja, de mi most már soha nem fogjuk, az is biztos.
- Persze, szekáljuk egymást, meg beszólogatunk, de ez ennyi. Veled és Olennel ellentétben, ahogy érzem rajtatok! - szúrok be elvigyorodva, hogy aztán megadóan emeljem fel figyelmeztető mutatóujjamat.
- Ne, ne mondj semmit, amivel a gyermeteg lelkemet megronthatod! - nevetem el a végét. Tényleg nem vagyok kíváncsi a bátyám nemi életére, még ha a legjobb barátnőmmel ilyet ki is beszélnék lazán. Miért nem tudott másik pasit kifogni?! Na de ennyi baj legyen, én nekik szurkolok teljes mellszélességgel.
- Muszáj melóznunk, mi? - szusszanok eztán, némileg kitekintve beszélgetésünkből és a kis, négy fal között megalkotott világunkból a kegyetlen valóság felé. Sanyarúúú.
- Egyébként, ha lefixáltad a kiscsajjal is a dolgot, majd üzenj és akkor mehetünk. - mosolyodtam el immáron szelídebb mosollyal. Ha szól, készítem a szemtakarómat a repüléshez!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Ápr. 13, 2013 12:46 pm

- Mit tett a virágos? – érdeklődtem kíváncsian, miközben teljes kényelembe helyeztem magamat, mintha csak otthon lennék a saját ágyamban. Egyébként elég nehezemre esett elképzelni, hogy mit tehetett egy mezei ember, aki azzal foglalkozik, hogy levagdossa a növényeket, de hát úgy látszik, hogy minden szakmának megvannak a maga hátulütői, amivel néha az embert ki lehet üldözni a világból is. Nálam is akadtak ilyen pillanatok egy-egy kritikusabb páciens esetében, vagy esetleg akkor, amikor a céggel kapcsolatban bukkantak fel gondok. Emiatt kellett annyiszor átrepülnöm, vagy éppen autóznom Anchorageba.
- Szerintem ne idegesítsd magad, csak új vagy neki. Majd ő is megszokja, ahogyan a másik. Gondolom az sem lehetett eleinte olyan zökkenőmentes. Ha mégis, akkor az illető lehet, hogy valamiféle médium – néztem rá mosolyogva. Bizonyára én is szívesebben venném, ha egyből tudná a környezetem az igényeimet, de hát ezek olyan dolgok, amik idővel alakulnak ki bennünk. A farkasokkal valahogy könnyebb volt, őket segítették a megérzéseik is a társaikkal szemben. Nálam is elég sokszor jött már be, és másoknak is egyszerűbb volt velem. Oké, azért velem nem olyan nehéz, nem vagyok az a kifejezetten problémákat teremtő egyén, de nekem is vannak gyengébb pillanataim.
Silas említésére csak a szemeimet forgattam. Egyszer mintha már összefutottam volna vele, és meg kell, hogy valljam, valamiért nem találtam őt szimpatikusnak túlzottan. Rendben, néha furcsa az ízlésem, de akkor sem tetszett benne valami. Bajkeverőnek tűnt, és biztosra vettem, hogy valóban az is. Az ilyesfajta megérzéseim jók szoktak lenni, ergo csak a bajunk lesz vele a későbbiekben. Nem igazán örültem volna neki, ha Yettának valami baja esik miatta. Valószínűleg úgy herélném ki a pasast, hogy mosolyognék közbe, és az még csak a bemelegítés lenne. Alapvetően nem vagyok én agresszív, de tudok az lenni, ha felhúznak. Olyankor pedig engem sem kell ám félteni…
- Figyelj, Darrent nem szabad elvinni vásároláshoz! – ingattam a fejemet kuncogva. Egyszer én is megkíséreltem. Nem lett jó vége, maradjunk csupán ennyiben. Nekem egy ruhám bánta, neki meg az orra. Megesik, ilyen ez a testvéri szeretet. Azóta nem hívom magammal, ha új ruhákra van szükségem. Mind a kettőnk lelki békéje ezt a megoldást kívánja. Míg én ezen gondolkoztam, ő meg is válaszolta a kérdésemet, mire csak felvontam a szemöldökömet. Hát, nem így ismertem a bátyámat eddig. Elég egyértelmű volt, hogy a mellettem fekvő szőkeség nagyon is tetszik neki. Egy szavam sem lehetett, most legalább jól választott, nem pedig valamelyik jött-mentet a telefonjából, akiknek a neve helyett a hét napjai vannak beírva.
- Szerintem változni fog ez még! – jelentettem ki teljes meggyőződéssel. Hogy mikor, és hogyan, azt már nem tudtam volna megállapítani, de nem is volt fontos. Valami azt súgta nekem, hogy fognak ők még közelebb is állni egymáshoz. Legalább annyira, mint Olen és én. Ő pedig mintha csak olvasott volna a gondolataimban, fel is hozta a bátyját, mire kicsit meglepett pillantást vetettem rá. Nem azért, hogy tud róla, mert még a hülye is képes lett volna megérezni rajtam őt, hanem sokkal inkább azért, hogy ennyire kitalálta, mi járt a fejemben éppen.
- Nem is akartam kitárgyalni veled a bátyád teljesítményét – vigyorodtam el, majd azért még hozzátettem: - Egyébként nagyon jó! – kacsintottam rá, és már ki is törtem a nevetésben. Jó, részletekbe bocsátkozni már nem kívántam, az csakis ránk tartozott, de nem bírtam ki, túl magas labda volt ez, amit feldobott.
- Hát, attól tartok… - húztam el a számat néhány perccel később, aztán az órámra néztem. – És ha már így mondod, nekem mennem is kéne a rendelőbe lassan – kiittam a kávém maradékát, aztán leraktam az éjjeli szekrényre, és nagy szívfájdalomba került ugyan, de kitakaróztam, és készültem kibújni az ágyból. Pedig annyira szívesen aludtam volna még egy jót. – Hívni foglak, ne aggódj! – mosolyogtam, aztán hirtelen ötlettől vezérelve nyomtam egy puszit az arcára. – Csak készülj fel az útra, oké? – kérdeztem még meg, mikor már felálltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Ápr. 13, 2013 10:00 pm

- Közöltem vele, hogy sárga rózsákat kérek és fehér orchideákat, erre persze, hogy nem azt hozott! Küldhettem vissza az egészet és csak az idő ment vele... - horkanok fel rosszallóan, egyszerre egyetértően arra, hogy felesleges ezen agyalnom és csak idegesítenem vele magamat így korán reggel.
A Silas témán átgyalogolva felkacagok, mikor a vásárlós megjegyzését teszi.
- És ezt csak most említed?! Na kösz... - vigyorgom felé, mellette pedig valamiféle fura, kellemetlen és mégis valahol kellemes érzés furakodik elmémbe, telepedik rá mellkasomra, ahogy Jennyt és energiáinak változását figyelem, érzékelem.
Nevezzük női megérzésnek, intuíciónak... vagy csak tudjuk be annak, hogy szimplán odafigyelek a jelekre.
- Úgy gondolod? - szélesedett ki szendén, mégis sandán mosolyom, miközben arcát fürkésztem. Talán tudhat valamit, elvégre Darren huga. Mondhatott neki valamit? Egészen biztosan... Mit? Báh, nem kérdezhetek rá, a fenébe is! Ő sem kérdezget Olenről, igaz, az én bátyám makacssága egy repülő fekete dobozának strapabíróságával vetekszik. Ha valamiről nem akar beszélni, nem fog! Nem véletlenül vagyunk rokonok...
Ha már szóba került a bátyám, hevesen tiltakozva igyekeztem a fejemből elűzni a képet róla és Jennyről - nem mintha olyan botrányosan festettek volna, de mégis csak a bátyám, Jenny meg jó nő. Túl jó.
- Olyan dög vagy! - dobok egy párnát felé, az elsőt ami a kezem ügyébe kerül - ennek következtében az én fejem alatt már csak a nagypárna marad. Arra hanyatlottam vissza felnyögve a tényre, mi szerint lassan melóba kell menni... el kéne készülnöm is, bár esélyes, hogy a farmer-ing kombó klasszikusa marad mára. Az gyors, egyszerű, elegáns és jól is áll. Csak ne érezném magam ilyen nyomottan.
Jenny sietősségére felpattanok ülő helyzetbe és úgy pislogok fel rá, mint egy kiskutya, akit épp most készül kidobni az autópálya szélére egy papírdobozban.
- Ne menj még! - szélesedett ki mosolyom, hát még amikor közelebb hajol. Egy puszi. Most komolyan? Szórakozottan nyúlok utána, kapom el a kezét és vonom közelebb.
Szabad tenyerem a tarkójára siklik, úgy húzom lejjebb, s én magam is pipiskedek, hogy könnyed, szinte már ártatlanul szemtelen csókot hintsek ajkaira.
- Mielőtt túlzottan illegális lenne. - kacsintok és ezzel útjára is vala bocsátva. Azért még hozzáfűzöm csalfa vigyorral:
- Okés leszek, ne aggódj! - És tényleg igyekszem majd, minden esetre, most, ha távozik a hölgyemény, én magam a fürdőt veszem célba, hogy embert faragjak a fejemből...

// Köszöntem! *-* //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Kiadó ingatlan // Kedd. Ápr. 16, 2013 8:01 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Kiadó ingatlan //

Vissza az elejére Go down
 

Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Önismereti móka Vol.2. - Valentin napi kiadás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-