HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Fester Rothstein Yesterday at 10:00 pm
írta  Alignak Yesterday at 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Ápr. 23, 2017 8:21 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Naomi Sharp Kedd. Ápr. 18, 2017 11:19 am
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Ápr. 14, 2017 6:59 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Kiadó ingatlan // Csüt. Dec. 20, 2012 10:30 pm

First topic message reminder :

Tulajdonos: Shane S. Grandmore


* Az emeleti hálószoba és gadróbja

* Nappali
* Konyha
* Fürdő


A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 16, 2014 4:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szer. Jan. 08, 2014 7:01 pm

- Majd igyekszem rossz diák lenni, hogy büntethess. - Vigyorodom el, kéken csillanó pillantásom pedig csalfán, kacéran követi, ahogy a kádban helyet foglal. Ha a közelsége a büntetés, ki vagyok én, hogy ellenkezzek?
Helyet foglalok - jobban mondva behúz maga után - a kádban, s simító tenyerem a szavára épp csak megtorpan, míg kiszélesedik a mosoly képemen. Kár, hogy ebből semmit nem láthat, hiszen háttal ülök neki. De talán nem is baj - energiáim épp eléggé árulkodóak így is.
- Szerintem sem. - súgom, majd szemtelenül viszem tovább a mozdulatot, hogy férfiasságát érintsem pár pillanat erejéig, míg helyzetet nem változtatok előbb csupán némileg felé fordulva, végül pedig ölébe ülve, vele szemközt.
Amint magamon éreztem fürkésző pillantását, bőröm alól ezernyi szikra pattant. Tekintete szinte perzselt, égetett és én boldogan, elégedett büszkeséggel adóztam eme "lángoknak". Büszke voltam, hogy megtaláltam azt, akit a páromnak nevezhetek. (Nem, nem akarok belegondolni jelenleg abba, hogy ez nem végérvényes, életre szóló.) Büszke arra, hogy egy ilyen hímet "tudhatok magam mellett", de legfőképp arra, hogy az övé lehetek. - Mit szépítsek, kicseszettül mázlista vagyok! Le merem fogadni, hogy nem egy szuka mindent megtenne azért, hogy a helyemben lehessen.
Tekintetem óvatosan lel rá az övére, mintha attól tartanék, elég egyetlen sokat mondó pillantás és lángra lobban lényem - érzelmekkel teli, szenvedélyes lángra.
- Még szokatlan kissé. De igen... tetszik. - Jelenik meg békés, halvány mosoly ajkaimon, hogy aztán pajkos vigyorrá változzon a következő pillanatokban.
- Inkább ez, minthogy másét lássam ott! - Nevetek és kissé előre dőlve simítok tenyeremmel tarkójára, hajába, rövidre nyírt tincsei közé túrva.
- Az nagyon... nagyon elszomorított volna. - Pont úgy nézek ki ajkaim szegletében a játékos mosollyal, tényleg. Kissé túljátszom, tény, de nem érdekel. Komolykodtunk már eleget, a ma este/éjjel nem erről szól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Csüt. Jan. 09, 2014 11:53 pm

Az arckifejezésem tökéletesen reflektál a mosolyára, tagadni se tudom, hogy imádnám büntetni. Amíg helyezkedik, a tarkójába csókolok szusszanva egyet, ami morgós elfojtott nyögéssé növi ki magát, mivel a pimasz nőstény simító mozdulata folytatódik.
Élesen szívom be a levegőt, neki pedig esze ágában sincs pihenőt adni, vagy egy kicsit is könnyíteni a helyzetemen, tuti direkt csinálja, ez pedig szinte biztossá vált, amikor szembe fordulva velem ült az ölembe. Meztelenül. Egy kád forró vízben. Az ölembe.
Én nem tudom, mi pattogott a bőre alól, de hogy rajta vízcseppek peregtek, az fix, mert alig bírtam levenni egyik-másik útjáról a szemem. A puszta tekintetemmel fel tudtam volna - vetkőztetni csak azért nem, mert nem volt róla mit levenni. Éreztem az elégedettségét, az örömét, hogy nekem, miattam örül, farkas alakban azt hiszem vadul csóváltam volna a farkam, ebben az alakomban az a farkam másképp mutatta, mennyire vagyok megbékélve az egész helyzettel. Egyre jobban, lassan már nagyon!
Nem hittem volna, hogy egyszer mi így leszünk együtt, de esküszöm olyan volt, mint valami gyógyír. A  vidámsága, a könnyedsége, hogy annyi melegség és csábító kacérság van a tekintetében, mégis a szemében láttam, hogy nem csak egy kis kalandozás az egész, az energiái pedig hiába kisebbek, gyengébbek az enyéimnél... Most szinte beterített, ellepett velük, ami jóleső érzéssel töltött el.
Alapjáraton nem vagyok egy féltékenykedő, vérmes alak - nem mintha eddig nagyon lett volna alkalmam bárki miatt is féltékenykedni -, de éltem a gyanúval, hogy egy egészen kicsit rosszindulatú lennék azzal, aki rámászna.
Kissé bárgyúra, túlságosan-is-örülök-basszus-osra sikeredett a mosoly, amit a szavaira vágtam, ám ez túljátszott felháborodásba csapott át következő mondatára.
- Két rossz közül a kisebb, mi? - kérdeztem tettetett sértettséggel, közben megborzongtam érintésétől. Ha tovább folytatja, szerintem a tarkóm yetta-erogénzónává változik. - Jó vagyok vigasztalásban - somolyogtam és fogam közé kaptam alsó ajkát. Képtelen voltam megállni, hogy mindkét tenyeremmel, a lapockáitól indulva végig ne simítsak a hátán, s végül bele ne markoljak a fenekébe.
Megcsókoltam, hosszan, forrón, hevesen. Faltam ajkait, élveztem, ahogy a testünk összetapadt, és annyira nem érdekelt mi lesz holnap, hogy az csúcs!
- Szólj... ha... eleget... áztál... - mondtam egy-egy lélegzetvételnyi szünetbe egy-egy szót szúrva, neki pedig meg se kellett moccannia az ölemben, hogy nyilvánvaló legyen, miért mondtam, amit. És miért markolásztam egyre vehemensebben a hátsóját. Ő kezdte! Én meg nem vagyok kiscserkész, hogy jól viselkedjek ilyen helyzetben, pláne nem vele!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Jan. 12, 2014 12:03 am

[16+]

- Valahogy úgy, ahogy mondod. - Kuncogom a játszanti sértettség hallatán, s csak hogy fokozzam nyűgét - vagy épp engeszteljem? - közelebb hajolok a füléhez. A mozdulat következtében ölem férfiasságának, kebleim mellkasának feszülnek finoman, ajkaim pedig nyakának bőrét cirógatják szinte.
- Valójában én vagyok a világ legnagyobb mázlistája. - Suttogom, s közelsége megrészegít. Magam alatt is vágom a fát a megmozdulásaimmal erőteljesen, az kétségtelen. Tenyeremet ép vállára vezetem tarkójától, s finoman eltolnám magamat a hímtől, de ő ajkam után kap. Őszintén halk, ösztönös nyögés szakad fel belőlem, ujjaim a vállába marnak - nem felsértve bőrét, de határozottságról adva tanúságot... és némi belső vívódásról, ha a feszes ikrek nem lennének elég bizonyosságok erről.
Simítása csupán olaj volt a tűzre. Mohón kaptam ajkai után, versenyre kelve velük, felfalni igyekezve szinte a kedvest. Szavai pimasz, elégedett mosolyt csalnak ajkaimra, de a szavak helyett tettekkel "feleltem", ezúttal a szenvedélynek is több teret adva a birtoklás és az ösztönök mellett.
(És utána "megvacsoráztunk", majd az ágyamnak is bemutattam... )
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Kiadó ingatlan // Kedd. Jan. 14, 2014 1:14 pm

SZABAD TERÜLET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Kiadó ingatlan //

Vissza az elejére Go down
 

Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5

 Similar topics

-
» Önismereti móka Vol.2. - Valentin napi kiadás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-