HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Fester Rothstein Yesterday at 10:00 pm
írta  Alignak Yesterday at 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Ápr. 23, 2017 8:21 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Naomi Sharp Kedd. Ápr. 18, 2017 11:19 am
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Ápr. 14, 2017 6:59 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Kiadó ingatlan // Csüt. Dec. 20, 2012 10:30 pm

First topic message reminder :

Tulajdonos: Shane S. Grandmore


* Az emeleti hálószoba és gadróbja

* Nappali
* Konyha
* Fürdő


A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 16, 2014 4:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Kedd. Ápr. 16, 2013 9:25 pm

Yetta

Hajnali 2-3 körül...

Hideg volt, nagyon, de ebből nem sokat fogtam fel, ahogy abból sem, hogy már rég nem a sípályán ténferegtem, és Olen baromságait se hallottam.
- Hovaaszomba tűnté? - pördültem meg széttárt karokkal, és már csak abból is látszott, hogy a hideg, meg az utánpótlás hiánya kezdett némi józanságot csempészni belém, hogy nem zakóztam el egyből. Haladunk!
Ja, de merre is?
Ismertem a White Mountainst, mint a tenyeremet, bő ötven év alatt azért feltérképeztem, most mégis lövésem se volt, hogy hol lehettem. Nem mellesleg még mindig ádámkosztümben, amit továbbra is pont úgy figyelmen kívül hagytam, mint mikor Olennel elkezdtük a kétszemélyes magánhepajunkat a sípályán. Tény, hogy annál már pár fokkal jobban voltam, vagyis nem hallucináltam be mindenfélét és kacsmargás helyett már csak kisebb-nagyobb kerülőket tettem gyaloglás közben. Határozottan melegebb közegre vágytam, vagy legalábbis kényelemre. A pörgős party-részegség lassacskán elmúlt, de továbbra se voltam észnél, mert elég nagy késztetést éreztem, hogy egyik-másik hóbuckába fejest ugorjak.
Röhögtem kicsit, mert eszembe jutottak Olen "hórihorgas léptei de lépte", arra viszont már nem emlékeztem, hogy mi kapcsolhatta össze a következő, hóemberes képpel ezt. És én még Jamesnél féltem attól, hogy emlékezetkiesésem lesz!
Változott a szélirány, nekem pedig végre feltűnt valami. Konkretizálni nem tudtam az illatot, ahhoz nem voltam megfelelő állapotban, de hozzá tudtam kapcsolni a megfelelő... érzéseket? Érzeteket? Vágyakat? Franc tudja. Annyi derengett, hogy az illat túlsó végén jó lesz, szóval egy életem, fagyhalálom, én biza elindultam, mert már gőzöm nem volt, merről jöttem, kvázi vissza se találnék.
Menet közben dúdolgattam kicsit összemosva több számot is, ami épp felsejlett, vagy csak egy-egy dallamot...
A tornácon fogtam fel, hogy hol vagyok. Vagyis inkább azt, hogy kinél, mert eddig nem jártam itt, szóval nem is tudtam, hogy merre van. Egy darabig így viszont bandzsítva bámultam az ajtóra, és amolyan OMFG-os érzésem támadt, vagy legalábbis a nagy zsibbadtság közepette, mintha az lett volna.
Szerenádozhatnék!
Úgy simítottam végig a mellkasomon, mint a nagy művészek az előadás előtt a zakójukon. Amikor a tulajdon, eléggé hűvös bőrömet érintettem, akkor kezdett felsejleni saját meztelenségem, meg az, hogy nem ártana egy vastag pléd. Takaró. Némi ruha...
Megtámasztottam magamat a fallal, s már épp azon voltam, hogy oké, megyünk máshová, amikor eljutott a tudatomig, hogy éktelenül rikolt a csengő, mert arra sikerült tenyerelnem.
- Hoppácska...
Aztán minden ok nélkül heherésztem egy sort.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szer. Ápr. 17, 2013 11:41 am

DARREN
Silas elment. Nem akart, láttam és éreztem rajta, de végül eleget tett a kérésemnek, hogy hazautazzon és elmondja beharapómnak, hogy megtaláltam a bátyámat, minden oké és még maradok egy kicsit.
Szerintem az első adandó alkalommal vissza fog jönni, de annyi baj legyen. Addigra már talán mozgásba lendül a terv is, már ha Milagros rábólint és Olen nem tép inkább ketté, minthogy beleegyezzen.
Akárhogy is, a hím távozása nem hozott megnyugvást. Hirtelen üres lett a hatalmas ház, hideg az ágy és magányos az éjszaka. Csak forgolódtam hol egyik, hol pedig másik irányba álmatlanul, gondolataim közt vergődve.
Olyan kellene, ami kikapcsol, nem kell gondolkoznom. Egy ló adagnyi nyugtató, vagy... fel kellene hívnom James-t. Nem tűnt olyannak, mint aki visszautasítana egy könnyed estét, akármikor is zörgesse fel vele az ember. Báh, hülye vagyok! Egy hülye céda.
Akkor már átugorhatnék Darrenhez is, hogy egyebassza, béküljünk ki! Azt a finom túlfűtött szikrázást úgyse tagadhatnánk le, ami közöttünk van, de hátha ennyivel véget vethetnénk az egésznek. Nem mintha akarnám... valahogy sokéjszakás kalandnak tűnik a pasas, akármilyen elcseszettül is hangzik ez tőlem. De már megint gondolkozom, szóval nem jó... Darren-nél csak agyalnék. Marad James... hüm.
Ekkor szólal meg a csengő és egészen addig nem hallgat el, míg lélekszakadva felpattanok az ágyból, magamra halászok egy elnyűtt pólót a bugyi mellé, amit viselek, majd sietősen robogok le a lépcsőn.
Ki ez a barom, aki szórakozik? Lehet, vészhelyzet van, minden esetre jó hír hozója nem lehet az illető - hacsak nem tényleg valami bulihuligán, de akkor isten óvja haragomtól, amiért felvert amúgy nem édes álmomból - hiszen a jó dolgok várhatnak reggelig.
Ajtót nyitok, szusszanva túrva hajamba és... lefagyok, miután tekintetem végigszalad az ajtóban állón, alant kissé elidőzve.
- Most szívatsz, ugye? - kaptam fel szürkéskék tekintetemet arcára komoly képpel, tekintetét keresve. Nem, ziher, hogy nincs magánál... főleg, hogy érzékelésembe lassan az alkohol szaga is bekúszik. Hát ez... fantasztikus!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Csüt. Ápr. 18, 2013 10:46 am

Valami gyenge, távoli zúgásként érzékeltem csak a közeledő energiákat, de biztosra már csak akkor vettem, hogy jön és ajtót nyit, mikor megtette. A bentről kiáradó fénytől hunyorognom kellett, fél kézzel eltakartam a szemem, majd miután megszoktam a megváltozott fényviszonyokat, minden ok nélkül kuncogtam egy kicsit.
- Yettaaaaaa - dünnyögtem, majd elcuppantam a faltól, hogy a nyakába borulhassak. Ha félreállt, pofára estem, ha nem, akkor félig-meddig ránehezedve öleltem, a fejemet pedig macskamód dörgöltem az övéhez. - Yetta-Metta-Hetta... - motyogtam egybefolyatva az egészet és nem igazán akaródzott elengedni őt.
Olyan jó meleg volt, puha, tökéletes ellentéte a kinti kemény fagynak, amiben jó ideig bolyongtam. Legszívesebben több órán át így maradtam volna, s így utólag már nem is értettem, hogy eddig miért nem öleltem meg, amikor ez majdnem olyan jó, mint csókolni.
- R'mélem nemakarod kihalászni... használni ahelyzetet - röhigcséltem, majd nagy nehezen invitálást se várva elszakadtam tőle és beljebb botorkáltam.
Nem jutottam messzire, ennek két oka is volt, egyrészt, azért már fáradt voltam, másrészt, olyan szagot is éreztem,a mi nem volt ínyemre, s ettől nem-tetszően elfintorodtam, felhúztam az orrom. A másik hím szaga olyan volt, mint valami mérgesgáz. Tüsszentettem egyet.
- Megyekinkább. - Már nem volt kedvem röhögni, de továbbra is furcsán imbolyogtak a falak itt-ott. Már nem hullámoztak, arról leszoktak, szóval nem akartam csobbanni bennük. Fogalmam se volt, micsoda alkoholfelhő lenghetett körülöttem és hogy akár a leheletemtől is berúgott volna egy antialkoholista. Nem érdekelt.
Az egyetlen, ami foglalkoztatott, az volt, hogy Yettánál vagyok és annak a tuloknak a szagát (is) érzem. Nem tetszett, még a farkasom is fintorgott, már amennyire még szóhoz jutott a pia mellett.
Kifelé akartam indulni, de a pillantásom ezúttal sokkal jobban megakadt a nőstényen. Bugyi és póló, csak ennyi volt rajta, ez pedig csigatempóban ugyan, de eljutott a tudatomig. Utána, évek múlva az is, hogy én meg teljesen meztelen vagyok.
- Öööööö........... - Igen, ez volt minden,amit a felismerésre reagálni tudtam, eltakarni viszont továbbra se takartam magam. Ahhoz már késő volt.
Lesütöttem a szemem és egy ajtófélfának támasztottam magam - fogalmam sincs, hova nyílt az ajtó, de a kerete jó támasznak tűnt.
- Bocsánat... - Ezt sikerült meglehetősen tisztán mondanom, és azt hiszem, nagyjából mindenre értettem: a korábbi elválásra meg a mostani beállításra. Utóbbit tudtam, hogy szégyellni fogom, mivel ilyen alpári módon tettem, de aki nem bírja a piát, az ne igyon. Megtanulhatnám már, hogy tartsam magam a határaimhoz.
- Haragosozol? - néztem rá félszegen, de mielőtt válaszolhatott volna, már tódult is belőlem a többi szó. - Nemakartalak felhúzni, csak vacakazegész és nemis akarom, megazér nemis értelekmeg, merthogy Sil... Tudodki azizéd... párodvagymid, aminek asszem nemnagyonrölügeteg, de neked kéne, merthát szívcsücsköd vagymid, énmeg nem értem, minek voltálmorc, amikor szóbakerült... én... Nemértelek.
Beszéd közben összevissza mindenfelé néztem, hol a falnak, hol Yetta lábának, hol a saját lábujjaimnak beszéltem, s csak az utolsó, egybemosott szónál pillantottam az arcára megint, de akkor is csak egy másodpercre.
Egyre rosszabb ötletnek tűnt itt lenni, főleg ezután az "ömlengés" után, de ahhoz, hogy kijussak, el kellett volna mennem Yetta mellett, és most valahogy már nem akaródzott annyira a közelében lennem. Legyen meg a pár lépésnyi távolság, akkor nem érzem olyan cikinek talán ezt az egészet.
Az se kellett, hogy reagáljon, vagy mondjon erre bármit is, valószínűleg reggelre úgyis elfelejtem, hogy mit mondtam. Kár, hogy ő nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Ápr. 21, 2013 12:27 am

Nem igazán számítok rá, hogy teljes testsúlyával zuhan nyakamba, ölelhetve, szóval fájdalmas nyögés közepette igyekszem nem összerogyni szeretetének súlya alatt.
- Én is örülök neked. Komolyan! - a szavaim mögötti iróniával meg rozsdát lehetne maradni, miközben próbálom megtartani a hímet. Nevetése s szavai azért belőlem is édes, gyermeteg kacajt csalnak elő.
- Csak miután magyarázatot adtál rá, hogy mégis mi a fenét keresel itt éjnek idején egy szál f*szban... - szalad le újabb gurgulázó nevetés ajkaimról, miközben némi levegőhöz is jutok végre ahogy elenged.
Ahogy beljebb lépdel, én úgy fordulok irányába, nem mozdulva el az ajtótól. És milyen jól teszem! Arcán, energiáiban könnyen kiszúrom jelen helyzetben - melyet ilyen szempontból bizony mocskosan kihasználok és minden egyes rezdülését letapogatom az ikkumának - a változást, amit Silas illat-foszlányainak halvány fénye okoz.
- Nem mégy sehova így, az qrva biztos! - csukom be lendületes mozdulattal az ajtót, mintegy nyomatékosítva felé, hogy ez bizony nem kérés volt, hanem utasítás. És nem, nem a rangját, de még csak nem is a jó hírnevét - van neki olyan? - védem, vagy magamnak sajátítom ki testének látványát - melyért még akár fizetnék is más szituációban, komolyan mondom! - egészen egyszerűen nem az a fajta vagyok, aki egy láthatóan nem magánál levő, sz*rrá fagyott falkatársat kirakna a hidegbe.
- Szóval, miért is vagy itt? - álltam be az ajtó elé nagy vagányan, tekintetemet továbbra is rajta tartva. Láttam, hogy megtorpan és elgondolkozik. Nagyszerű, haladunk... Türelmesen kivárom a válaszát, elvégre most, hogy azt a kevés álmot is elzavarta a szemeimből, elcseszettül ráérek a lelkét és a kapatosságát ápolgatni egész éjjel, nem igaz?
A szó, amit hozzám vág azonban meglep és ez ki is ül képemre pár pillanat erejéig.
- Öhm... nem. Nem tudom! Darren, korán van ehhez... - tekintek el róla a padló felé, de csak feljebb-feljebb szökik tekintetem. Asztarohadt.
Szusszanva túrok tincseim közé és mielőtt még bármit mondhatna, lépek felé, karját finoman, vezetgetően megragadva.
- Tudod mit, Darren? Ülj le ide és mindent megbeszélünk, jó? - vonom az előszobából a nappali felé, ami szinte egy térben van vele, akárcsak az amerikai típusú konyha. A kanapé előtt hatalmas, szőrös szőnyeg terpeszkedik, kandallóval meg ki tudja még mivel. Egy-két bútor még ismerős is lehet: ő segített a kiválasztásukban. Ott van például az üveglapos dohányzóasztal kapásból.
- Csak előbb... takarózzál be ezzel! - kapom fel az egyik plédet mellőle, amit általában akkor szoktam igénybe venni, ha itthon melózom, szóval kávé illata keveredhet benne az enyémmel.
Nem voltam szende szűz sosem, de képtelenség értelmesen beszélni egy hímneművel úgy, ha az közszemlére teszi a micsodáját és ha akarod, ha nem, vonzza a tekintetedet. És nem azért, mert keresgetned kell, hogy mit is nézz...
Kezébe nyomva a takarót, elslisszoltam a konyha felé, átgondolva, hogy mit is lehetne mondani erre. Hogy is mondhatnék bármit, ha még én se értem igazán... Ő meg be van állva, szóval valószínűleg teljesen mindegy mit adok be neki, akár a szecsuáni mártásos csirkemell csíkok receptjét is felmondhatnám a rizs kifőzésének ideális metódusával megtoldva... fel se tűnne talán neki.
A konyhában szekrényeket nyitogatok, kutatok, van e valami gyorsan előrántható étel, ami felszívja kicsit a piát ebben a szerencsétlenben. Éééés... burgonyaszirom!
A célnak pont megfelel, szóval kiszórom egy nagyobb tálba és azzal együtt huppanok le Darren mellé.
- Egyél! - utasítok, de én is tömök a képembe egy darab chipszet ezzel együtt.
A nagy monológomból ez által pedig mindössze annyi lesz:
- Silas hazament.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Ápr. 21, 2013 1:32 am

A nevetése jólesőn csiklandoz, van benne valami még mindig, amitől úgy érzem, nekem is tovább kell nevetnem, ez pedig kivételesen nem a pia hatása. Azt hiszem...
- Ahhhaaaaaa - dünnyögtem hosszan nyújtva, bár valójában nem értetem, mi a probléma, de biztos igaza volt. - Keresek-keresek... keresegélek... - bazsalyogtam, mert örültem, csakhogy ez abban a pillanatban lefagyott a képemről, ahogy eltávolodtam tőle és megcsapott a Silas-aroma.
Slisszolnék is el, de egyrészt nem akaródzik menni az elmenetel, másrészt Yetta is elzárta a távozás útját, szóval, így jártam. Más körülmények között cseppet se bántam volna, most viszont... mintha feszélyezett lettem volna, vagy talán inkább kissé szorongtam? Egy biztos, idegen érzés volt, a részegséggel köszönőviszonyban sem állt.
Értelmes választ várt, helyette teljesen mást kapott, egy csipetet az összevisszaságból, ami bennem kavargott, amit józanon gyönyörűen tudtam uralni. Jelenleg azonban nehézkesen is titkoltam vagy kontrolláltam volna bármit is, ezért is akartam ösztönösen inkább vissza kimenni a fagyba.
Kissé oldalra biccentett fejjel néztem, ahogy odalépett hozzám, tekintetem követte a kezét a karomra, s kábán hagytam, hogy irányítson, amerre akart.
De hova is megyünk? Ja, hogy a nappaliba! Hát jó... Leültem, mint a jógyerek, kicsit lógattam elnehezült fejem, utána pedig értetlenül meredtem a kapott plédre. Először a rendeltetését se fogtam fel, csak azt, hogy - talán egyedül ennek a házban - nincs Tudjukki szaga. Szóval ha másra nem, szipuzásra mindenképp használhatom!
- Finoooom. - A szó vége tulajdonképpel elhalt, de esélyes, hogy anélkül is tudta a nőstény, hogy mit mondok.
Mindenesetre felhúztam a lábam, a plédet pedig magara terítettem, s most kezdtem el kicsit fázni, felfogtam a hőmérséklet különbséget, így pedig összehúztam magam és amennyire lehetséges volt, a plédbe bugyolálódtam. A fejemet a háttámlára hajtottam, feljebb toltam magam és kicsavart testhelyzetben nézelődtem. Természetesen az érdekelt, hogy hová tűnt Yetta - számomra - felfoghatatlan sebességgel. Még el se kezdtem volna vonítani utána, amikor vissza is tért, én pedig kicsit eldőltem tőle.
- Húúú degyors vagy... - Lesandítottam a hozott kajára. - Igenissssss - bólintottam halál komolyan, és már nyúltam is egy sziromért, ezzel együtt pedig dőltem Yetta felé, mígnem egy elégedett mosoly kíséretében a fejem a vállára nem talált és ott nyugtattam. Ezalatt, mint akit megfelelési kényszer kerített a hatalmába, úgy ettem a chipset.
- Teis mész? - kaptam rá egyből a tekintetem, ami annyiból volt bajos, hogy ilyen közelségből eléggé bandzsítanom kellett. Rövid úton visszarendeződtem. - Szerinted... van lánymeg fiú chips? - kérdeztem, mintha ez olyan fenemód fontos és releváns lenne, a következő pedig még ennyire se kapcsolódott az eddigiekhez. - Az bugyi? - bámultam le nagy mereven az ölébe, mint aki még életébe nem látott fehérneműt, de már azért mintha tisztulgatott volna a lila köd. Már halad a milka árnyalata felé.
- Asssszem fürcsi kéne - motyogtam megint rá nézve, megint bandzsítva, és fülcimpán nyaltam, "mert miért ne?" alapon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Ápr. 22, 2013 7:47 pm

- Csak te vagy részeg. - Világosítottam fel a gyorsaságom titkáról, mikor visszatérve Darren mellé huppantam, felé nyújtva a csipszet. Lehet, kellett volna vizet is hozni mellé, de én innét most el nem mozdulok egy darabig, az ziher.
Kávé kellene, nem víz! Két főre. Kár, hogy nem rendelésre kapcsolja be magát a főzőmasina...
Az azért némileg megnyugvással tölt el, hogy Dé-nek nem kell kétszer mondani, hogy egyen vagy tukmálni belé a kaját. Szórakozott kuncogással konstatálom mindez, elnézve, ahogy tömi azt a hülye fejét.
Kérdése kissé meglepett, meg kellett ráznom buksimat, hogy tisztán lássam a kérdést. Mielőtt azonban válaszoltam volna, szusszanva dőltem a kanapé háttámlájának, ölemben a popcornos tállal.
- Nem, nem megyek. Nem hagynálak cserben titeket, főleg nem Olent. - fordítom arcomat felé szelíd, fáradt mosollyal fűszerezve hasonló pillantásomat.
Hirtelen jövő témaváltása kacajt csalt elő belőlem. Őszintét, szinte már gyerekeset, hogy mellé szórakozottan még a fejét is meglapogattam. Nem baj Darrenke, a hülyeség úgysem fáj.
- Hja, amelyik nyomokban mogyorót tartalmaz, az a fiú! - nem hagytam válasz nélkül, nem is én lettem volna, ha így teszek. Mindez után vigyorgós képpel kaptam be egy újabb szeletet a chipszből. Azt hiszem, lány volt.
Kérdésére a közöttünk megfagyó levegőt kihasználva, mintegy ösztönösen pillantottam le tulajdon fehérneműmre, mely szintén a lila egyik árnyalatát viselte magán.
- Mert mégis minek nézed, te tök? - horkantam fel, felé tekintve, hogy aztán nevetősen fejcsóváljak és a dohányzó asztalra száműzzem a chipszes tálat. Még épp időben, ugyanis nem várt támadását esélyem nem lett volna kivédeni vele. Igaz, így sincs, szóval marad a nyakbehúzós, játékosan felmorranós reakció.
- Viselkedj! - morrantam nevetősen, ezzel együtt igyekeztem eltolni magamról, vissza a kanapé háttámlájához. - Fürdő amúgy is csak fent van, de addig nem is próbállak meg felsegíteni, míg nem mondod meg, miért vagy beb*szva. - Micsoda ajánlat, komolyan... de jobb szeretem a komolyabb ütőkártyákat későbbre tartogatni, hátha "olcsón" megúszom a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Hétf. Ápr. 22, 2013 8:53 pm

Sértett kölyök módjára húztam fel az orrom, mintha egyáltalán nem lenne igaza, de mivel még így is tudtam, hogy az állapotmeghatározásom hibátlan, ezért is hagytam fel minden átmenet nélkül ezzel a durcával és bújtam hozzá. Alapból is szerettem a társaimhoz fizikálisan is közel lenni, az együtt alvás volt szerény szeretetem kifejezésének netovábbja, ittasan viszont még ennél is jobban igényeltem. Plusz ha hozzávesszük, hogy Yetta volt a közelemben...
- Nem? - kérdeztem vissza megerősítésképp, kifejezetten tiszta pillantással ajándékozva meg. Képtelen voltam letörölni a képemről az idétlen vigyort, amit a kijelentése eredményezett; marad, én pedig leplezetlenül örültem s gyermeki elégedettséggel tömtem tovább magamba a rágcsát. Szerintem ha ciánba mártogatott büdös zoknit tett volna elém, azt is ekkora elánnal fogyasztottam volna, mert Ő adta.
Nagy szemekkel néztem rá.
- Tudtad, hogy.... akkor nyomokban énis mogyit tartalmazok? - bazsalyogtam, és fogalmam se volt, hogy ezt minek szántam, de jól hangzott, utólagos cenzúrára pedig nem volt lehetőségem, legfeljebb annyit tehettem, hogy ettem tovább Yetta öléből... táljából...
Mikor a fülnyalás után eltolt magától, farkasosan nyüsszögtem kicsit, majd némiképp átrendezve magam szembe fordultam vele. A pléd már össze-vissza csavarodott rajtam, azt se tudtam, hol az eleje és hol a vége, de nem is számított, mert így a nőstény nélkül is körbeért az illata.
- Neeee má' - dünnyögtem és előre dőltem, egy kicsit bár így is sikerült minimálisra csökkentenem a távolságot. - Azért vagyok ilyenecske.... mert ittam! - suttogtam, mintha a világ legnagyobb titkát osztottam volna meg vele, majd kuncogtam és visszadőltem. A tál felé nyúltam, de még nem voltam az igazi mozgásban, szóval a kalimpálásomból az lett, hogy levertem, a maradék chips meg kiborult. - 'oppá! Semmi pánik! Össsssszeszedem!
Sikerült lecsusszannom a kanapéról úgy, hogy az ne tűnjön esésnek, és a földön csücsülve szirmonként pakoltam vissza azt a kevéske rágcsálnivalót.
- E'mondtam Olinak - motyogtam szedegetés közben. - Meg volt bor... sooook-sok bor... Szomorúak voltunk... vagyunk...
A hangom egyre halkabb lett és végül a szedegetés is tálbámulássá avanzsált. A hangulatom megint mélyrepülésbe kezdett, ma este eléggé hullámzik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Ápr. 25, 2013 9:55 pm

Nem felelek újból a visszakérdezésre, csupán megerősítően biccenten. Bizony, nem. Az ölelésében képes lennék elveszni, ha nem lenne jelenleg az a helyzet, ami - hogy én elvileg haragszom rá, ő meg be van b*szva (ami mellesleg totál nem fair, mert így még vitatkozni sem lehet rendesen) - akkor talán most az ölébe fészkelődnék és elbújnék, elaludnék az ölelő karok között.
Így viszont csak szusszanva szívom magamba alkoholgőzzel keveredő illatát, mely százszorta ütősebb bármelyik bornál.
- Hja, eléggé... szembetűnő volt a dolog, mikor beszambáztál a házamba. - nyelek aprót, elfojtva egy pofátlan vigyort. Épp elég, hogy arcát fürkésző tekintetemben a játékos fény kacéran, szemtelenül csillogva térképezi fel Darren képét.
- Én azt kérdeztem, miért ittál? - súgom szinte, belevigyorogva ajkaiba, orrom pedig az övéhez simul, ahogy felém dől, én pedig nem hajolok el vagy hátrálok meg eme közeledés elől. Pillantásom leszaladt ajkaira. Talán öntudatlan, talán jelzés értékkel... nem tudom, csak azt, hogy csalódott voltam, mikor elhajolt. Igaz, akkor is csalódott lennék - másnap - , ha itt és most nekiesnénk egymásnak. Akárhogyan is nézem, nem egyestés kalandnak ígérkezik a pasas. Miért az elsőt rondítanánk el a részegséggel?
- Hagyd... - kapnék kezemmel a tál után, de későn. Úgy fest, nem csak az ő reflexei tompák, de az enyémek is. Nem mozdulok - akarnék, de - szavai, ahogy kiejti a bátyám nevét, odaszegeznek a kanapéhoz.
Olen tudja. Olen tudja és Darren túlélte. Ez most vagy jó - amit az alkoholos búból kétlek - vagy engem fog darabokra tépni. Végülis logikus. Darrent ezer éve ismeri, engem meg pár hónapja csupán.
A Darren felől érkező szomorkás, keserű energiák szinte körbe ölelnek, fojtón tekeredve tagjaimra, nyakamat mardosva, szorongatva...
- Hagyd a chipszet. - ismételem és fejezem be ezúttal a mondatot, amit az imént elkezdtem. A karja után nyúlok, felállva a fotelről igyekszem talpra tessékelni őt is.
- Le kellene zuhanyoznod. Menjünk fel... - fonom össze akaratlanul is ujjainkat, elnézve a műveletet. Sokkal érdekesebbnek tűnik ez most, mint a másik képe. Vagy egészen egyszerűen csak tartok tőle, hogy mit látnék lélektükreiben, ha felpillantanék rá...
Szóval finoman vonom magam után, fel a lépcsőn - ha kell, akkor húzom/tolom is - a fürdőbe be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Csüt. Ápr. 25, 2013 10:48 pm

Jót kuncogtam a saját mogyorós megjegyzésemen és Yetta erre adott válaszán, már ha tényleg felfogtam. Minden esetre valamennyire kezdtem észhez térni, nem rohamtempóban, de kicsivel jobban ura voltam magamnak. Esélyessé vált, hogy pár dologra még emlékezni is fogok bár, hogy ennek örülök-e majd vagy sem...
A tekintete elkapott. Kábaság ide, részegség oda, nem eresztett. Szinte fizikailag is éreztem a kényszert, hogy bókoljak, dicsérjem, szó azonban nem jött a számra, csak néztem, s hagytam, hadd vesszek el a szürkéskék szempárban. Azt hiszem, nem csupán a pillantása sajátított ki magának, egész lénye vonzott, mint buta pillangót a láng, nem érdekelve, hogy a tűz el is emészthet. Égessen csak. Perzseljen úgy, hogy semmi ne maradjon utána!
Orra az enyémhez ért, mire önkéntelenül is nagyobb levegőt vettem a számon át. Előre akartam hajolni valószínűleg, csakhogy távolodás lett belőle, ingadoztam én erre-arra még mindig, majd jött a chips-borító mutatvány.
Pár percre ugyanolyan szétesettnek és darabosnak éreztem magam, mint ahogy a szirmok hevertek szanaszét. A bánat, ami Olen lakásán belém mart, most tompán lüktetett, az ital el tudta nyomni valamelyest, csakhogy az ebben érintett nőstény közelsége nem segített elmulasztani. Cseszett egy helyzet!
Hiába próbált megállítani én csak szedegettem a darabokat, mondtam a magamét - legalábbis egy darabig.
Az érintése akasztott meg, vonta ködös figyelmemet ismét magára, tekintetem pedig lassan vándorolt fel a karomra simult kezéről a vállára, majd az arcára. Nem tudtam egyből megmozdulni, kellett a noszogatása, amivel előbb nem azt érte el, hogy feltápászkodjak, hanem hogy megint jártassam a szám.
- Olyan szép vagy - mondtam, s úgy néztem rá, mintha most látnék nőt először életemben - mint... őőő... mitis mondanak? Valami virágot... - Nem tudtam, hol kéne befogni, így mialatt a segítségével függőlegesbe kerültem, sorolni kezdtem az általam ismert virágokat. - Gerbera? Nem... nem inkább... jajmár... Tulipán! Asse... Tudod aza piros. Vagy sárga?
Nehezen, de azért sikerült elhallgatnom, de csak mert az is eljutott a tudatomig, hogy hova megyünk. Újabb hangulati szökellés.
- Fürcsi-fürcsi! - "daloltam", Yettát átkarolva, ám amíg ő ezt azért tette, hogy engem támogasson és vigyázzon, hogy ne essek hasra a semmiben, addig én szentül hittem, hogy azért kapaszkodunk egymásba, mert egyébként is ezt tennénk. Arcomat folyamatosan ott tartottam az övénél, a lépcsőn felfelé haladva képes lettem volna elaludni, annyira megnyugtatott és ringatott a közelsége. Teljesen jól éreztem így magam, s örültem, hogy véletlenül se kezdtem azon agyalni, mi is ennek az igazi oka. Bár... a bor tett róla, hogy ha akarok,se tudjak komolyabb összefüggéseken filozofálni.
A fürdőbe lépve egy pillanatra meglepődtem, nem tudtam, hogy mit keresünk ott, elvégre a lépcső közepén én már az alvásnál tartottam, természetesen egy ágyban Yettával. Nekem ez most evidensnek tűnt.
- Megmosdatsz? - kérdeztem teljesen fellelkesülve és egy cuppanós puszit adtam az arcára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Ápr. 25, 2013 11:14 pm

Nevetősen forgattam szemeimet a suta bókra. Mintha csak Samtől hallottam volna őket, vagy nem is tudom... Nem tudtam komolyan venni, - nézzék el nekem - hiszen a hím épp Mr. Alkohol hatásai alatt volt.
A lépcsőn felfelé haladva érzem, hogy mintha kissé rám is nehezedne, be-bepilledne, de kitartok és vezetgetem a fürdő felé, mely fent a pici folyosón menten az első ajtó balra. Mellette az immáron félig üres gardróbszoba, szemközt meg a háló, melyhez ajtó sincs, mióta... nem, ezt nem Darren jelenlétében fogom elmesélni!
Épp elég lesz Shane-nek előadni, na meg kifizetni az újat majd...
Beérve a fürdőbe szusszanva torpanok meg és igyekszem lefejteni magamról Darren ragaszkodó tenyereit.
- Meg én! - kuncogom, de a nevetésem elhal, amint arcomat cuppanós puszi éri. Csupán egy suta félmosoly marad, meg egy kósza mozdulat, amivel a tincseimet söpröm fülem mögé.
- Na nyomás! - taszajtok mezítelen mellkasán finoman, hátrálásra késztetve a zuhanytálca felé. Éljen a józan eszem, hogy nem csak kád, de ilyen is van. Igaz, nem egy luxuskabin és egyedül is szűkösen fér el egy jól megtermett hím benne, de a célnak most megfelel.
Ha Darren befarol, minden előzetes nélkül lököm meg a kart, ami azt eredményezi, hogy forró vízsugár özönlik a fejére, meg némileg rám is.
- 'sszkuri. Bocsi! - hehegem zavartan, sietősen csavarva el a másik irányba azt a kart, hogy most meg szaunázás utáni hideg vizes élményben részesítsem őt és magamat is, minek következtében tisztán kivehetővé válik, hogy nem viselek - miért viselnék éjszakára?! - melltartót a póló alatt. A hideg hatására meg hagy ne mondjam mit művelnek a mellbimbóim az anyaggal. Szinte átdöfik na! - De én nem ezzel vagyok elfoglalva.
Végre a vizet is sikerül normál hőmérsékletűre beállítani, így szusszanva hajolok ki a zuhanyfüléből. Vagy csak hajolnék?
- Amíg lemosakszol, kerítek törölközőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Csüt. Ápr. 25, 2013 11:53 pm

//Azért ez 16+//

Nevet. Az jó! Én csak somolygok már, mert lassan többre nem futja, apránként az is teljesítményszámba megy, hogy még magamnál vagyok, ébren.
A lökése váratlanul ért, hol gondoltam én arra, hogy ahhoz, hogy tisztálkodjak, le kell cuppannom róla? Sehol. Úgyhogy némi tántorgás következett, szerencsére az estét megúsztam, majd némi rásegítéssel behátráltam a szűkös zuhanykabinba és...
- Jáháááááj! - "sikítottam" fel a forró víztől, ami szinte leégette rólam a bőrt. Behúztam a fejem, föl a vállam, így próbálva meg hirtelen védeni magam. - Forróforróforró! - nyüsszögtem, abban a biztos tudatban, hogy itt gyilkolták le minden hajhagymámat, kopaszon élek tovább.
Erre rá jött a hidegzuhany, és részemről egy leheletnyi, méltatlankodó zabosság, aminek hangot is adtam volna, ha... Yetta nem kap a vízből. De Yetta kapott a vízből, vagyis a pólója, s mily meglepő, a szemem pontosan tudta még illuminált állapotban is, hogy hova kell néznie, ha szépet akar látni. Nem túlzás azt állítani, hogy kocsányon lógó szemmel bámultam a pólón átsejlő rózsaszín csúcsokat, amik olyan kívánatosan hegyesedtek a hideg hatásárára, szinte kérlelve, hogy nagy, meleg kezek, vagy dédelgető száj és nyelv vigasztalja őket az előbbi "sokkért". Tökéletesen kirajzolódott melle íve, csábító vonala, őrjítő bimbója.
Nagyon nyeltem.
Úgy éreztem, magam, mint akit egy szeneslapáttal fejbe kólintottak, meg kellett kapaszkodnom a kabin oldalában. Hogy azért, hogy el ne essek, vagy hogy rá ne nyomuljak, már nem tudnám megmondani. Amíg ő a víz hőmérsékletének beállításával foglalatoskodott, addig én azzal, hogy még jusson oxigén a tüdőmbe. Meglehetősen nehezen szedtem a levegőt, ebben pedig a közelsége sem segített, inkább tovább tetézte a... bajt...
Először alig jutott el az agyamig, hogy forróság áradt szét az ágyékomban, annyira le voltam foglalva a látvánnyal, aztán a tekintetem végül magamra siklott és... hát na. Nekem nem (csak) a mellbimbóm tudott ágaskodni.
Totális K.O.
A legrosszabb (vagy inkább hála a jó égnek!), hogy mire eljutottam volna addig, hogy oké, akkor most magamhoz húzom, és senki sehová, amíg ezt le nem rendeztük a minikabinban, addigra ő ment törülközőt vadászni.
- Utállak! - kiabáltam utána egy serdülő kamasz kielégítetlenségével és lendületesen behúztam az ajtót.
Aztán... könnyítettem magamon, mert muszáj volt, s közben nem felejtettem el félreérthetetlenül nyögni. Gyerekes bosszú: tudja, miről maradt le!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Ápr. 29, 2013 12:22 pm

[minimum 16+]

- Én is téged! - Kiabáltam vissza, épp csak be nem intve mellé. Belül meg majd' felrobbantam.
Mindig is tisztában voltam vele, milyen hatással van a női test látványa - pláne egy jó női testé és ezt minden egoizmus nélkül állítom - a férfiakra, ám a jelenlegi helyzet eleve abszurdnak hatott és mikor beljebb léptem a zuhanyfülkébe, hogy végre rendesen beállítsam a vizet ennek a szerencsétlennek, férfiassága a combomhoz, ölemhez simult meredten.
Alsó ajkamba haraptam, elfojtva egy kikívánkozó, vággyal teli sóhajt és szégyen vagy sem: behúztam a vészféket és felkaptam a nyúlcipőt arra hivatkozva, hogy hozok neki törölközőt.
Még azt is elfelejtettem mondani, hogy csak női tusfürdőm van - nem mintha a férfit használná, ha lenne, gondolom én... - olyan gyorsan viharoztam ki a fürdőből és vágódtam be mellette a félig üres gardróbba.
Le kellett ülnöm.
Hajamba túrva igyekeztem elhitetni magammal, hogy ez így volt jó, hogy nem most követtem el életem legnagyobb mellészúrását azzal, hogy kijöttem, ahelyett, hogy egészen egyszerűen lekaptam volna a pólót és beszálltam volna mellé a zuhany kellemesen csobogó vize alá, letámadva ajkait, felfedezve izmait és... Ó te jó ég, mi a francért is jöttem ide?
Törcsi! Törcsi-törcsi... Fürcsi. Át fogok menni részeg Darrenbe. Báh! Áh, meg is van a törülköző!
Lekaptam sietősen a polcról az egyiket - a legfelsőn voltak - és sietve, magamat is meglepően határozott léptekkel caplattam vissza a fürdőhöz, ám az ajtóban megtorpantam.
Nem volt nekem elég a testének látványa meg az előbbi, most még ez is... A hangok félreérthetetlenül elárulták, hogy mi folyik odabent, én pedig teljes erővel azon voltam, hogy megpróbáljak ne gondolni rá, mert még a végén én is magamhoz nyúlok idekint... vagy bekéredzkedek a végjátékra...
- Khm... végeztél? - igyekeztem összekaparni gondolataimat és túllépni a helyzeten, már amennyire lehet, hiszen a melleim már nem a hideg víztől feszítették úgy a pólót, hiába volt elnyűtt, méretes darab.
Amennyiben engedélyt kapok bemenni, úgy beviharzok a törölközővel, majd megkísérlek egyazon lendülettel és egy "Kint megvárlak!"-kal ki is surranni. Kérdés, hagyják e ezt nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Hétf. Ápr. 29, 2013 1:10 pm

//16+ egy picit, még mindig...//

Miután végre, vagy inkább sajnos magamra hagyott, szegényesen ugyan, de engedtem az ösztöneimnek. A kielégülés gyér módját a fel-felvillanó képek gazdag változatosságával kompenzáltam, amennyire lehetett, mindezzel tovább kínozva magam. Tudni akartam, hogy Yettával a valóságban is olyan lenne-e, mint a képzeletemben... vagy még jobb?
Nekitenyereltem a hideg vizes csapnak a kézimunkázás után, némi lenyugvás és józanság reményében. A pörgős partyrészegség jelentős részét felváltotta a tompa, fáradt ittasság, a gondolataim kissé koncentráltabbak voltak, de testem-fejem elnehezült, lustán lüktetett, zsongott. Nem szenteltem különösebb figyelmet annak, hogy milyen tusfürdővel mosakodtam, mozdulataim automatikusak, gépiesek voltak. A monotonitásból villámcsapásszerűen hasított ki Yetta hangja, s hirtelen magam előtt láttam megint úgy, ahogy távozáskor volt. Titkolnivalóan kellemes borzongás futott végig a gerincem mentén, és csak pár másodperces késéssel tudtam felelni.
- Jah... asszem - mondtam rekedt, fáradt hangon, elzártam a csapot, majd nagy levegőt vettem, felkészülve arra, hogy ismét a szemébe nézzek, és elhúztam a fülke tolóajtaját. A férfiasságom már nem állt, a hideg víz a fejemet is tisztábbra mosta, ám amikor megláttam a nőt, nem tudtam eldönteni, hogy mindennek hálát adjak, vagy elátkozzam.
- Ajó életbe, vedd már áta pólód! - förmedtem rá és a felém nyújtott törülközővel inkább az ő mellét cenzúráztam a látóteremben, minthogy magamat dörzsöltem volna tisztára. - Nem foglak bebaszva megdugni! - Zsémbeskedve köré csavartam a törülközőt, és nagyon koncentráltam, hogy ne bámuljak. Persze nem sikerült. - Olyan... annyira... szóval... - hát ez eddig jó! - Hogy is mondjam - szépen elrendeztem rajta az anyagot, nehogy lecsússzon, közben próbáltam némi érzelmet értelmet passzírozni magamba és felborzoltam a vizes hajam, hogy ne csöpögjön annyira -, te ennél több vagy.
Sikerült a végére a szemébe néznem, a tekintetem még mindig zavaros volt, bár korántsem annyira, mint korábban a nappaliban. A vágyakozás és a sóvárgás viszont több lett, aminek - és Yetta korábbi vizes mutatványának - hála, az önuralmam eléggé megcsappant ahhoz, hogy átkaroljam a derekát, magamhoz húzzam és lassú, kényelmesen elnyújtott csókba hívjam.
Ennyit akartam, kicsit közelebb tudni, kicsit jobban érezni, kicsit magamhoz láncolni, még ha csupán rövid időre és mindössze a karjaim segítségével volt ez lehetséges.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Kedd. Ápr. 30, 2013 9:03 pm

- Majd át lesz véve, ne foglalkozz vele! - förmedtem rá, értetlenül pislogva a törölközős megmozdulására. Nem értettem, mire fel ez az egész, bár a következő mondata hozzásegített ahhoz, hogy felgyúljon fejem felett a képzeletbeli lámpa. Csak fene tudja, úgy gondoltam-e én is, ahogyan ő...
- Nem is hagynám magam, ha már így érdekel. - Oooké, szúszá! Ez lehet, nem teljesen igaz, hiszen a jó dolgoknak miért lennék elrontója? Na ugye!
Hebegése-habogása sem javított hirtelen felindultságomon, melyet nem igazán neveznék haragnak, mégis volt belőle egy csipet benne. Kérdőn felszaladó szemöldökkel keretezett tekintettel pillantottam felé, arcomat is az ő képének irányába fordítva és ekkor ajkai ijesztő közelségbe kerültek, hogy szívem üteme "felzokogott" és heves verdeséssel adta a világ tudtára, mennyire magával ragadott a hím közelsége, maga a helyzet, az, hogy itt áll, szinte egyszerre lélegezve, kapkodva a levegőt velem...
Tenyereim ösztönösen szaladtak fel, birtokba véve széles vállait, tarkójánál rövidre nyírt hajába túrva, amikor közelebb von magához. Testem az övének simul, ajkaim pedig az övéivel lejtenek lassú, végtelennek tűnő, elkínzott táncot. Állkapcsom meg-megfeszül az elfojtott vágytól, ajkába harapok mohón, mégis érzéki finomsággal, s mikor nyelve az enyémmel "gabalyodik össze", úgy érzem, végleg elveszek és telibe téve magasról az előbbi "Nem duglak meg részegen." kijelentésére, én magam fogom itt és most leteperni, ha nem teszek ez ellen valamit. De azonnal!
- Hú... húzzunkh aludni. - nyehegtem el-elszakadozva ajkaitól (vagy épp vissza-visszatérve hozzájuk, nézőpont kérdése) a szavakat, újra és újra lecsapva rá, kérve-követelve, vágyva, akarva...
Hogy egy meglepően józan pillanatomban határozottan lökjem el magam tőle. Nem jön ki hang a számon, még egy elcseszett bocsi sem. Csak nézem, az energiáim, melyek leplezetlen ölelnek engem és ölelik őt is körbe, olyanok, mint a Raffaello többet mondanak minden szónál.
- Én... - Zavart, szinte már kacér mosoly szalad képemre, hogy egyazon lendülettel elhatározzam magam: muszáj kicsit lehűtenem a libidómat, különben bajok lesznek.
- Átveszem a felsőt, te menj csak és feküdj le nyugodtan addig! - Ezzel együtt nemes egyszerűséggel lekapom a pólót magamról, Darren képe felé hajítom és elviharzok... menekülök a tulajdon (bérelt) fürdőmből szabályosan, vissza a gardrób biztonságot adó ajtajai mögé. Azok hangos csattanással vágódnak be utánam, én hülye meg ekkor jövök rá, hogy nem kapcsoltam villanyt, szóval a sötétben próbálom kitapogatni a polcot, ahol az alvós cuccaimat tartom...
Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha lent alszok a nappaliban, mielőtt különféle... dolgokat művelnék Darrennel. Nagyon mocskos dolgokat. Egy részeget kihasználni egy olyasféle "vallomás" után, mint ami odabent elhangzott, amúgy sem fair.
Mondata, szavainak csengése, hangszíne még mindig belülről szaggatja dobhártyáimat és elmémet...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Kedd. Ápr. 30, 2013 11:59 pm

Ne foglalkozzak vele???? Hülyevagybaszod? Itt szúrják a szemem a bimbók és ne foglalkozzak vele? Hogy a viharba ne? Úgy begerjesztett, hogy az már fájdalom, de persze ő könnyen van, ha ő beindul, az nem látványos, bár amúgy se hittem, hogy ő majd pont rám, de mindegy is. Csak ne túráztassa az agyam meg egyéb testrészeim, mert én se bírom az örökkévalóságig.
- Pfff, asszed érdekelne? - biccentettem oldalra a fejem, félig lehunytam a szeme és felvontam a szemöldököm, ahogy az arcát - szigorúan csak azt - méregettem. - Na jó, igen...
Legalábbis másnap egészen biztos, hogy az első utam a műhelybe vezetne, satuba fognám a cuccost és egy időre érzékeny búcsút vennék tőle. Utolsó, taposnivaló féregnek érezném magam.
Habár, ha abból indulok ki, milyen készségesen viszonozta a csókot...
Imádtam, ahogy kis kezei felszaladtak a vállamra, libabőrös lettem, mikor elért a tarkómhoz, s ettől csak még követelőzőbben húztam magamhoz. Ajkát ízlelgetve húztam fel lassan a derekánál a pólót - és a törülköző alját -, hogy tenyeremmel végigsimíthassak háta finom ívű vonalán, mintha így akarnám megjegyezni a testét. Néha nagyobb lélegzet után kaptunk, vagy épp egymástól loptuk a levegőt, szomjazva a másik csókját, mind többet akarva. Egyik kezemmel a hajába markoltam, de nem húztam, csak tartottam, élveztem a tincsek jelenlétét ujjaim között. Oldalát, hátát cirógattam, puha melle kemény mellkasomnak nyomódott, nyelve őrjítő táncot járt az enyémmel, s ahol csak hozzám ért, mintha folyékony lángnyelvek nyaldostak volna. Súlya szinte nem is volt érintéseinek, csak perzselt, égetett, s mintha egy örvénybe lökött volna, amiből nem volt menekvés.
Teljesen belefeledkeztem, s csak az térített magamhoz, hogy egy határozott mozdulattal ellökött magától - vagy önmagát tőlem. Úgy nézhettem rá mint egy gyerek, akitől orvul elvették a cukorkáját, amit pedig már annyira meg akart kapni, hogy aztán lassan ízlelgetve olvadhasson szét a szájában. Yetta viszont ezt már aligha láthatta, ugyanis épp akkor bújt ki a pólójából - Ó TE JÓ ÉG! -, amit egyből hozzám is vágott. Pontosabban az arcomnak, de hiába volt gyors a mozdulat, attól még egy szívdobbanásnyi időre láttam, amit látni érdemes volt.
Az energiái szikrázva vibráltak, kuszán, az enyémekbe gabalyodva, mintegy visszfényként. Nagyot nyeltem.
Tupilek szerelmére!
- O-oké... - nyögtem ki végül, ám miután kiviharzott, nem mozdultam. Nyelvem hegyét végighúztam ajkam azon részén, ahol megharapdált. Hosszú, nehéz sóhaj szakadt ki belőlem, majd a derekam köré csavartam a törülközőt, amit még őrá akartam tukmálni, és kislattyogtam.
A mozgásom már jóval összeszedettebb volt, de a reakcióidőm, éreztem, gyászos eredményt produkálna, ha próbára lenne téve.
A szobába érve sarkon kellett volna fordulnom és jól nevelt - ittas - vendég módjára a kanapéra száműznöm inkább magam. Igen, azt kellett volna, az lett volna a logikus és normális, csakhogy aligha volt elvárható tőlem, hogy a fürdőben történtek után még racionális gondolataim legyenek és önként akarjak Yettától tisztes távolba kerülni.
Fáradt voltam ahhoz, hogy normálisan tudjanak forogni a csavarok a fejemben. Úgyhogy minden további nélkül gyakorlatilag bezuhantam az ágyba, a puha paplan ölelésébe, és csak azért nem aludtam el egyből, mert megéreztem Yetta jelenlétét.
- Te is ide! - hívogattam begörbített ujjal, kissé hiányos mondattal, s csak sejtetem, hogy merre lehetett, mert ahogy arccal bevágódtam, úgy is maradtam, és intenzíven szuszogtam a párnába. Alig volt Tudjukki szaga. - Utálok egyedül aludni - dünnyögtem, s végre kivakartam a fejem a párnából, oldalra fordítottam és ránéztem lapos, álmos pillantással. - Kérlek, Yetta...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Máj. 04, 2013 9:36 pm

Nagy nehezen meglelem a pólót és magamra rángatom. Sikerül egy shortot is kitapogatnom - szerintem mellé volt a pólónak hajtva, talán épp egy szettet alkot a kettő. Vegyem fel? Áh, most már mi a francért?!
Szusszanva ejtem le a földre a rövidke pizsamanadrágot és lépek ki a gardróbból, mely eleve nem hímek előli bujkálásra lett tervezve és a háló felé lépdelek.
Ahogy a bejáratát elérem, úgy tűnik fel az ágyon hasaló Darren alakja egyre inkább. Mi tagadás, még mindig bosszantóan jó hátsója van. Fene gondolta, amikor felszedtem az út széléről, hogy egyszer a tulajdon házamban, az ágyamban fogom ezt a hátsót viszont tudni...
A csalóka, hívogató jelzésen kénytelen vagyok elvigyorodni szélesen, ciccenő hang keretében, fejcsóválva. De nem gondolkozom ezzel együtt: ellököm magam minden szó nélkül a félfától, hogy közelebb lépdeljek.
- Hát az bizony bosszantó lehet. - jegyzem meg a szavaival kapcsolatban. Az igazság az, hogy talán nekem is éppen ezért nem ment az alvás: annyira megszoktam már, hogy van valaki mellettem. Valaki, akinek a testéhez bújhatok, hőjét érezhetem, magába szívhatom illatát vagy egyszerűen csak szuszogásának ritmusára megnyugvó szívvel szenderedhetek álomba.
Ahogy kiejti a nevemet és felém tekint, fel rám álmatagon, az csak olaj a tűzre... A következő pillanatban már lovagló ülésben ülök lábain, s mezítelen combjaim az övéhez simulnak, miközben szinte ráfekszem, ráhajolok hátára, s leheletem bőrén siklik fel gerince mentén, tarkójára, mintha csak forró érintés simítana végig útja mentén.
Ajkaim egészen a nyakáig vándorolnak, ahol cirógatón érik puha bőrét. Habozok. Majd a kevésbé józan eszem és az előbbi khm, nem is olyan távoli események képei döntenek, én pedig a hím nyakába csókolok vadóc, játékos mohósággal, s mindezen jó (?) szokásomat folytatom vállaiba "marva", lapockáin, hátán vezetve.
- Még most lőjj le, mielőtt... - nem fejezem be a mondatot, ami azért gáz, mert ezerféle értelmet lehet így neki adni. Mielőtt baj lesz. Mielőtt olyat teszek, amit holnap megbánok/nunk. Mielőtt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Szomb. Máj. 04, 2013 10:54 pm

//Khm... megint 16+ //

Soha életemben nem örültem még ennyire száraz pólónak! S miközben ezen szusszantam egy megkönnyebbültet, azon filóztam - már amennyire tudtam -, hogy hogyan lehet valakinek ilyen édes mosolya? Kivétel nélkül, minden egyes alkalommal, amikor rám mosolygott, viszonoznom kellett, s cseppet se esett nehezemre. Szőke, kócos haja kislányos keretet adott arcának, de elég volt kicsit lejjebb vezetnem a tekintetemet ahhoz, hogy maximálisan meggyőződhessek róla: nem egy kislányt bámulok, nem azzal akarok egy ágyban lenni és nem az után sóvárogva botorkáltam el idáig borgőzösen.
Se smink, se fésülködés, a kialvatlanság jelei, nagy póló... nekem mégis gyönyörű volt. Bíztam benne, hogy annyira már kitisztult a fejem, hogy erre a képre később is emlékezzek. Az illata nem volt kérdéses, az belém betonozódott, most pedig még otthonos álomillat is vegyült belé.
Jaj, Tupilek! Azt hiszem, baj van...
- Ha tudnád, mennyire - dünnyögtem, s még mondani akartam valamit azt hiszem, de Yetta közeledése belém fojtott minden további szót.
Utána meg már majdnem levegőt is elfelejtettem venni. Az első gondolatom az volt, hogy megerőszakol, mint ahogy azt a randidroggal elkábított kis tinilányokkal tenni szokták. A második, hogy ez engem egy kicsit se zavarna, mi több!
Beleborzongtam forró leheletébe, hirtelen levegő után kaptam, lábam megfeszült, ahol combja hozzám ért. Szemem sarkából figyeltem, ahogy a tarkómhoz közeledett, s egyre nagyobb felületen érintkeztünk így. A vékony póló semmit sem akadályozott, azon keresztül is éreztem a teste melegét, hátamat simogató idomait, amitől egy hosszú pillanatra le kellett hunynom a tekintetem.
- Yetta! - sóhajtottam félig vágyakozva, félig talán figyelmeztetőn, mikor a nyakamba csókolt, ennyi viszont nem volt elég, fogait a vállamba mélyesztette kacéran, haladva tovább lapockámhoz s tovább.
A légzésem felületessé vált, hátamon az izmok meg-megrándultak ott, ahol éppen járt. Egyik kezemmel a paplanba markoltam, másikkal félig megpróbáltam kinyomni magam, de legfeljebb könyökölő helyzetbe jutottam, mialatt legszívesebben Yetta ténykedésével párhuzamosan én meg a párnába haraptam volna. Kínzó kéj futott végig a gerincem mentén, a szám kiszáradt, s mikor megszólaltam, hangom rekedt volt a nehezen uralt vágytól.
- Heh, jótól kéred! Ó, basszus, te nő! - nyögtem, fejemet leszegve, homlokomat a párnába nyomva, amikor egy ponton, már valahol a derekam tájékán kicsit erősebben harapott, de nem azért, mert fájt.
Elgyötörten nevettem pár másodpercig halkan.
- Kegyetlen vagy... - nyögtem ki zihálón lélegezve, majd elengedtem a paplant, s az így szabaddá vált kezemmel hátranyúltam a karjáért.
Ha hagyta, szelíd határozottsággal húztam vissza fel, miközben a hátamra fordultam, s így ágyéka az enyém fölé került. Kezem kétoldalt a csípőjén pihent, előreomló haja a mellkasomat, nyakamat érte.
- A közepén behorkolnék - nevettem, ahogy elképzeltem, fáradt pillantásom pedig megtelt sajnálattal és vággyal. - Ne így... - kértem a tekintetét keresve, egyik kezem pedig a póló alatt a hátára siklott... -, hogy a világomról alig tudok... - másik kezem pedig rátalált szemérmére, s azt kezdte el a bugyi finom szövetén át lassan simogatni. - Ügyesebb vagyok kipihenten.
Arcomon csalfa mosoly jelent meg, tele ígéretekkel, amiket feltett szándékom volt huszonnégy órán belül beváltani. Kívántam, ez teljesen egyértelmű, ég tudja, mióta nyilvánvaló neki is, és hangozzon bármennyire is szentimentálisan, nem akartam elbarmolni, így a simogatásom is rövidesen abbamaradt.
- Te döntesz, Yetta... - suttogtam, a nevét is hozzátéve. Jól esett kiejteni, mintha így könnyebben elhinném, hogy tényleg itt van velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Máj. 09, 2013 10:20 am

Olyan voltam, mint egy rossz gyerek, akinek nemet mondtak és már csak azért is belemegy a dologba.
Darren figyelmeztető hangsúlya, ahogy a nevemet ejtette, nemhogy megállított volna, csak arra sarkallt, hogy ne hagyjam abba a dolgot, így tehát vadóc módon vezettem tovább vállaira követelő csókjaimat.
Éreztem, érzékeltem a testében végbe menő változásokat, nem is oly apró reakciókat, melyekkel a csókjaimra, érintésemre reagált és őszintén szólva tetszett a dolog. Egyszerűen felcsigázó volt az érzés, hogy már pár lopott, jól irányzott érintéssel is ekkora hatást gyakorolok egy hímre... ugyan akkor meglepő is az egész számomra, hisz vele együtt nekem is körtáncot jártak a pillangók a gyomromba, megfeszültek izmaim és szikrákat szórt a bőröm alatt pezsgő vágy, amikor testeink összesimultak.
- Nem is... - szusszanok arra, hogy kegyetlen lennék. Hát kegyetlenség volna az, amit szemmel látható módon élvez? Le se tagadhatná, hogy így van!
Ettől függetlenül engedek a húzásának, s immáron farkasszemet nézve tekintek le rá, előrehulló szőke tincsek keretében.
- Nem lenne rá alkalmad, hidd el. - Húzódik vigyorra az én ajkam is, de belül már tudom, érzem, még ha a testem nehezen is fogadja el, hogy ebből ma már nem lesz semmi.
Lenne még pár elmés megszólalásom, de amint tenyerei befejezik vándorútjukat és célt érnek, egészen egyszerűen csak elnyílnak ajkaim s némán rebegnek, mintha valami elcseszett, partra vetett aranyhal lennék. Ráfogok csuklójára s húzom el kezét a bugyimtól lágyan.
- Ezzel nem segítesz. - nyehegem kiszáradó ajkakkal, miközben tekintetem még mindig az övét fürkészi és gyomrom bucskázik egy hatalmasat attól, amit ott találok. annyira vegytisztának, őszintének tűnek érzelmei, hogy az már ijesztő... Még számomra is, pedig kevés dologtól tudok igazán megrettenni.
- Aludjunk. - Mondtam ki azt, amit tudatosítani is igyekeztem magamban, több-kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel.
Majd gondolva egyet, könnyed csókot hintettem Darren ajkaira és lehenteredve róla nyúltam el az ágy másik oldalán. Azért kellett pár perc, mire úgy istenesen lenyugodtam, s azt mertem mondani neki, hogy oké, most már bújhatsz... milyen kár, hogy addigra bealudt. Nem mintha ez engem megakadályozott volna abban, hogy átölelve hozzá ne simuljak. Így nyomott el az álom...

// Köszi! Ö.Ö //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Máj. 09, 2013 2:13 pm

SZABAD TERÜLET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Kedd. Máj. 14, 2013 12:22 am


Nacrosh-ék


Miután a Northlake Produkciós Iroda jóvoltából, a Pinot Noir közreműködésével és Olen Nacrosh asszisztálásával két napja seggrészegre ittam magam és nem épp kellemes ébresztőben részesítettem Yettát embertelen időpontban, az éjszaka közepén, nem meglepő, hogy némi félsszel álltam a mostani beállításomhoz.
Indulás előtt háromszor is leellenőriztem, hogy fel van-e húzva a sliccem, be van-e tűrve az ingem, amit könyékig felhajtottam, és a felső gombját is szabadon hagytam (nem díszpintynek készülök, az ing is csak azért van, mert elfelejtettem pólókat mosni), aztán felvettem a bakancsomat és a dzsekimet is.
Még most is legszívesebben a falba vertem volna a fejem. Ott feküdtem egy ágyban vele, de nem volt SEMMI, mert K.O. voltam. Reggel meg migrénesen másnapos, mint valami rigolyás fehérnép! Ja, igen, a reggelem! Elsőre nem tudtam hol vagyok. Másodjára képtelen voltam eldönteni, hogy Yetta megerőszakolt, míg kába voltam és azért vagyok meztelen, vagy én akartam valamit, de nemes egyszerűséggel kiütött. (A fejfájásból ítélve azon se lepődtem volna egy, ha közli, hogy lecsapott egy furkósbottal, mert rámásztam.)
Még mindig nem emlékszem, hogyan jutottam el a házáig - talán jobb is így -, és nagyjából a zuhanyig minden teljes homály. Onnantól is mire emlékszem? A recskázásra, Rá, ahogy közelít az ágy felé, mikor én már hasra dobtam magam, és azt hiszem, volt még valami harapdálás is, de arra már nem mernék mérget venni.
Összegezve: örömmel fogadtam volna reggel, ha megnyílik alattam a föld és elnyel. Persze nem tudtam észrevétlen lelépni, mert előbb ébredt nálam - nem lepődtem meg -, egyből farkassá változtam, és amint tudtam, elpucoltam. Annyira... ciki volt... te jó ég...
Szóval kora reggel a kisállat kereskedésben ácsingóztam és "csomagoltattam el" egy fehér kisnyulat, közben reméltem, hogy jól emlékszem és Olen nyulat említett, mikor arról beszélt, mivel lepte meg a húgát. Koppintok? Kit érdekel? Örüljön neki, és felejtse el azt az estét, könyörgöm!
Hónom alá kaptam a dobozt, amiben ezerrel kapirgált a kis jószág, mintha muszáj lenne neki, aztán célirányosan megindultam Miss Nacrosh háza felé. A tanácsterem után nem nagyon láttam, amit azt hiszem, annyira nem is bántam... de ahogy arra gondoltam, hogy megint egy légtérben leszünk - még ha ismét emiatt az ügy miatt -, hogy is mondjam... örültem. De ahhoz, hogy erre ténylegesen is rájöjjek, észre kellett vennem azt a bárgyú mosolyt, ami méterről méterre ült ki az arcomra. Megráztam a fejem.
Ha jól időzítettem, akkor nagyjából negyed órával Olen előtt futottam be.
- 'Reggelt! - köszöntem (teljesen felöltözve), mikor ajtót nyitott, és nem, képtelen voltam megállni vigyorgás nélkül. Még jó, hogy a gyorsuló szívverésem kicsivel halkabb, mint az ütvefúró! - Ezt... neked hoztam - nyújtottam át a dobozt, bocsánatkérő pillantással. - A múltkori látogatásom miatt, amit még mindig szörnyen sajnálok. - A mondta vége már szemlesütött motyogásba fulladt.
A pajzsomat félig-meddig felhúztam, hogy Olen ne szúrja majd ki több méteres távolságból, hogy itt vagyok, bár szerintem úgyis tudni fogja, hogy Yetta miért hívta el. Komolyan úgy éreztem magam, mint valami családi idillromboló, de már nem volt visszaút.
- Segítsek valamit? - kérdeztem, s ha navigált, segítettem, ha nem volt semmi, akkor lecsücsentem, míg Olira vártunk. Addig se járkálok fel-alá és lesek minden pillanatban az ablak felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 191
◯ HSZ : 345
◯ IC REAG : 371
◯ Lakhely : Észak

Re: Kiadó ingatlan // Kedd. Máj. 14, 2013 10:26 am


:: Darren & Yetta & Olen ::


Mivel megígértem Yettának, hogy rászánom magam, és reggelizek vele, nála... és egyebek, nem igazán volt kihátrálni valóm a történetből. Pedig eléggé aszottan éreztem magam. Nem csak azért, mert pár napja még hulla részegen vánszorogtam a hóban a farkaslak előtt, Darren közreműködésével, hanem mert józanon elég nehéz volt elhessegetnem a gondolatokat a fejemből, amiket akkor mondott. Na nem beállva, mint a gerely, hanem még józanon.
Gondoltam rá, hogy ahogy megérkezem leoltom Yetta fejét, ráhordva minden hülyeségét, de végül elvetettem. Ha menni akar, nem tehetek túl sokat, és bár keserű szájízzel, de el kell ezt fogadnom.
Mindenesetre elindultam, úgy ahogy voltam... Egyszerű fekete farmer, V vágású fehér póló, és bakancs. Meg persze... a dzsekim, mert bár farkas vagyok, a motoron akkor sincs éppenséggel kánikula, főleg Fairbanksben. Szóval, nekivetődtem az utaknak, a Vyper úgy pörgött alattam, mint valami veszedelem. Szerettem ezt az érzést, ezt az önfeledt szabadságot, és adrenalint, amit ilyenkor éreztem. Ám, ez a "móka" nem tartott sokáig, mivel mindeközben már megérkeztem Yetta házához. Finoman fékeztem le, majd állítottam le a motort, egykedvűen hagyva ott magára, láncra verve az egyik villanyoszlophoz.
A lépcsőket is épp ilyen hanyagul szeltem, tompa lépteim dübörögtek fel a fokokon. Aztán kopogtam, noha feleslegesnek éreztem, mert mindezt, ahogy megtettem, már nyitottam is be az ajtón - amennyiben az nyitva volt -. Még akkor sem figyeltem fel Darren jelenlétére, pedig már erősen éreztem az illatát, mindenesetre betudtam annak, hogy nyilván járt itt a napokban, legalábbis azon az estén biztos, amikor a Pinot Noir fejre állított mindkettőnket.
- Megjöttem, húgi! - kiáltottam fel egészen jókedvűen, ahogy a kabátomat az akasztóra hajítva indultam meg a ház beltere felé. Ám, ami ezután várt, annak már kevésbé sem tudtam úgy örülni, mint lehetett volna.
Lecövekeltem, majd egyik szemöldökömet ívesen felrántottam, ahogy a nappali szélénél megpillantottam Yettát és Darrent.
- Öö... Nem ma van a... izé... nem...? - forgolódtam hátrafelé az ajtó irányába, hogy akkor én most már megyek is, mert nagy valószínűséggel elcsesztem a napot. De most komolyan... hányadika van? Komolyan úgy emlékszem, hogy mára beszéltük meg! Mindegy...
Mindeközben hajamba túrtam, és erősen törtem a fejemet, hogy tényleg én vagyok-e ekkora barom, vagy Yetta szimplán nem szólt, hogy Darren is itt lesz...
- Én akkor... megyek... gondolom... - mutogattam ujjaimmal magam mögé, lassan hátrálva el, míg végül egy határozottat előre léptem az Ikkuma felé, egy röpke kezelésre, némi heló kíséretében, majd megint faroltam kifelé...
- Ja ezt, Admirálisnak hoztam... - túrtam bele a nadrágom zsebébe, előkotorva belőle egy kisebb zacskó nyúl kaját, és már dobtam is át Yettának, egy halovány mosoly kíséretében.
- Nah, akkor én... izé. Léptem. - biccentettem feléjük, majd fordultam is sarkon, hogy az ajtó felé vegyem az irányt.
De... Én akkor is úgy emlékszem, hogy mára beszéltük meg a reggelit... lehet, szenilis vagyok?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szer. Máj. 22, 2013 12:50 pm

Boys, boys, boys...
Mivel a reggeli az egyetlen olyan kaja, amit nem tudtam még sosem elrontani, így nem volt kérdés, hogy nem valami puccos vacsira hívom meg a srácokat "csupán" erre.
Ha jól tippelek, amúgy sem lesz nagyon kedve egyikőnknek sem annyi mindent magába tömni. Nekem biztosan nem, s mivel már egy ideje nincs jobb dolgom, mint az órát és a csengőt figyelni felváltva, nem csoda, hogy hatalmas góc nőtt a gyomromba, melyen még szorosra is rándul a képzeletbeli csomó, ahogy csöngetnek.
Szusszanva engedek a tartásomon és lazán nyitok ajtót Darrennek - nem meglepetés, hogy ő jött, hiszen én hívtam előbb valamivel.
- Szia! - Az én képemen csak egy halovány mosoly futott át, hiszen nem igazán tudom, mit is gondol - vagy nem gondol - a tanácsteremben történtek után velem kapcsolatban. Mondjuk azt se értem, miért érdekel ennek a hímnek (vagy bármelyik másiknak) a véleménye...
A doboz meglep, kétkedőn-érdeklődőn veszem át.
- Igazán nem kellett volna. - Megfordul a fejemben poénból, hogy biztos lekenyerezésül hozta, hogy "viselkedjek" máskor, de szavai megerősítik, hogy erről szerencsére szó sincs. Kékes tekintetem rá emelem meglepő komolysággal.
- Én csak azt, hogy nem voltál józanabb. - Húzódik széles, csalfa mosoly ajkaimra, ezzel együtt beljebb tessékelem és a dobozt is letenném a pultra, ha nem érezném meg, hogy... basszus, ebben valami mozog!
A pultra helyezve a dobozkát igyekeztem kibontani azt és hát... egy pillanatra meglepetten pislogtam, majd széles vigyorral tekintettem fel Dé-re.
- Ennyire azt akarod, hogy elfelejtsem az egészet? - jegyeztem meg nevetősen, de ezzel együtt már ki is vettem a tenyérnyi jószágot a dobozból, hogy becézően cirógassam, miközben persze a "Köszönöm." sem maradt el.
És ekkor érkezik meg bátyám, aki már egy ideje csengőt sem használ, én pedig ezt a legkevésbé sem bánom... bár most valahogy örültem volna valamiféle előzetes figyelmeztetésnek, mert a pulzusom menten duplájára ugrik a hangja hallatán és úgy, ahogy vagyok, a nyúllal a tenyereim közt perdülök felé.
- Szia Olen! Nem... izé, de! Ma. - Pontosítottam, mikor a "Nem kell, hogy lelépj." kezdeténél rájöttem, hogy nem biztos, hogy erre kíváncsi, hanem arra, hogy ő nem tévesztette el az időpontot.
- Mi?! Ne-ne-ne-nem! Nem mégy sehova! - sietek utána a karja felé kapva, miközben igyekszem nem elejteni a hófehér tapsifülest sem.
- Jókor jöttél, csak... meghívtam Darrent is. Remélem, nem probléma. - Szélesedik ki bátortalanul a mosolyom, gondolatban pedig hozzátoldom csak bátyám felé:
~ Muszáj kipuhatolnom, mennyire utál azok után, amit a tanácsteremben hozzájuk vágtam, de kérleek, ne hagyj itt vele kettesben! ~ Oké, ez is egy része volt a dolognak, de a fontosabb az, hogy Olen lelkét némileg megnyugtassuk a kis akcióval kapcsolatban, ami bár tőlem jött, még mindig nem arról szól, hogy én mennyire "el akarok menni". Puszta felajánlás volt, olyan, amiben hasznomat látja a falka és amiből úgy döntött az atanerk végül, hogy kér.
- Miért nem megyünk a konyhába? Csinálok kávét meg van melegszenya! - Azt nem lehet elrontani ugyanis. A szavaimat immáron mindkettő hímhez idézem persze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Szer. Máj. 22, 2013 1:46 pm

Igen, a tanácstermes véleménynyilvánítása nem volt épp szívmelengető, a vigyor nem is annak szólt - ami a halvány mosolyra szép lassan visszafogottabb lett, majd el is tűnt, mire beléptem a házba.
A józanságra nagyot sóhajtottam és megvakartam a tarkóm.
- Elhiheted, hogy én is. - Hjaj, de még mennyire, a mosolya láttán pedig még inkább, de így jártam, visszacsinálni nem lehetett. - De most józan vagyok... - Nem céloztam én semmire. Csak... mondtam.
A kisnyúl elérte a kívánt hatást, mire finoman somolyogni kezdtem és pár lépést tettem felé, szavaira pedig pillantásom a tapsifülesre vándorolt.
- Nem vagyok benne biztos, hogy örülnék, ha elfelejtenéd, de... - csettintettem a nyelvemmel, s kissé oldalra biccentettem a fejem. - Bánom, hogy nincs több, más, amire emlékezhetnél. - És ezért lenne áldás, ha azt az estét inkább törölhetnénk, azt hiszem.
Mondjuk tény és való, hogy másnap megkaptam a verbális visszavágót Milivel együtt. Meg kell hagyni, az azért ütött, de még kevés volt, hogy a kardomba dőljek tőle. Elkönyveltem, és most ehhez mérten volt bennem némi visszás érzelemkavalkád. Fincsi!
Tuti nem most fogom magam analizálni, már csak azért sem, mert befutott Olen is. Kedvem lett volna nevetni a zavartságán, de megelégedtem egy vigyorral, miközben lekezeltünk, és nem, én véletlenül se magyaráztam volna, hogy most mi is van, ezt egy az egyben Yettára hagytam. Jó, nem leltem benne perverz élvezetet... csak egy picit.
- Le ne lépj, különben nem tudom, kitől kérjem meg a húgod kezét - mondtam csevegő hangon, majd felemeltem mindkét kezem megadóan. - Vicc volt, nyugiii. Eszembe sincs nősülni. - Ha a háromszáz év alatt nem fordult meg a fejemben, akkor kétlem, hogy ezután eszembe jutna. Csak annyira feszültek voltak, bennem meg most annyira nem volt ilyesmi, hogy a kontrasztot szinte vágni lehetett volna. Nem tudom miért egyébként, pedig most se vágtam magamban ehhez az egészhez sokkal jobb pofát, mint az elején. Talán csak beletörődtem.
A gondolatot nem hallottam, és jobb is, mert így reagálnom se kellett rá. A látszólagos könnyedségem mellett ugyanis félő volt, hogy beköszönne némi cinizmus, szarkazmus, az pedig ide most marhára nem hiányzott, szóval csak a konyhába menetelre mozdítottam meg a seggem és települtem át oda.
- Tudtad, hogy Edent kifektettük a múltkorival? Szegény jött velem szembe a folyosón, rám se tudott nézni - vigyorogtam, ahogy megjelent előttem vörösödő arca és az elmotyogott "heló". Igen, továbbra is azon voltam, hogy ez az egész helyzet ne egy temetésre hajazzon, s leültem az asztal mellé, és vettem egy szendvicset.
- Utána mondtam neki, hogy majd kérek másolatot... - fűztem hozzá, fejemet ingatva. - Ha ezt Shane megtudta, szerintem a következő gyűlést nem élem túl - kuncogtam, és nagyot haraptam a reggeliből. - Hm, finom! - néztem Yettára, s ha idő közben jött kávé is, megköszöntem.
~ Felőlem előállhatsz a farbával, amikor gondolod, és ne stresszelj, minden rendben lesz - üzentem Yettának, komótos falatozás közepette. A farkasom teljesen nyugodt volt, én se voltam - már - ideges, s ezt a nyugalmat próbáltam feléjük is érzékeltetni, hátha átragad valamennyi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 191
◯ HSZ : 345
◯ IC REAG : 371
◯ Lakhely : Észak

Re: Kiadó ingatlan // Vas. Máj. 26, 2013 1:08 pm

Olyan... fura volt az egész.
Meg voltam róla győződve, hogy elnéztem a napot, még az időt is. De minek után a húgom karon ragadott, és közölte, hogy nem tévedtem, újabb kérdések kezdtek el felvetülni elmémbe. Pillantásom ide-oda vándorolt hol Darrenre, hol Yettára, szemöldököm pedig akaratlanul is összerándult.
- Nekem nem probléma. Csak nem számítottam rá. - vontam végül vállat, visszairányítva a lépteimet az ajtótól. A konyhát illető felajánlásra csak bólintottam, és lassú, hanyag járással kezdtem el őket követni az említett helyiségig. Persze, Darren viccelődése nem tudott elkúszni a fülem mellett, és egy kiadós, némileg rosszaló pillantást vetettem felé. Igazából nekem édes nyolc, hogy mit akar a húgomtól, ameddig nem bántja meg, ez az ő dolguk. Ő se szól bele, hogy mit csinálok a húgával, én hogy is tehetném? Igaz, kissé groteszk helyzet, de ezen is elül lehet emelkedni.
- Hülye vagy. - ráztam emga fejemet, ezúttal már oldottabban, így az arcomra is felvándorolt egy halovány félvigyor. - Kicsit gyors lenne, na meg érdekes is, ha tőlem kérnéd meg. Elvileg már rég szabad akarat van, tudtommal. - nevettem fel halkan, miközben átléptem a konyha küszöbét.
Persze, amint Edent kezdte el felhozni témaként, kicsit félszegen emeltem át teintetemet Darrenre, majd szinte azonnal Yettára. Kényelmetlen helyzet ez is, főleg józanon, de hát... ez van. Én jól szórakoztam mindettől függetlenül, és talán csak az az egy szerencsém van, hogy én azóta még nem botlottam Edenbe.
- Sejtem, hogy megégettük a retináját szegénynek... - kacagtam fel újra, befoglalva az egyik széket. - Abban pedig csak reménykedni merek, hogy Shane nem látta... - ingattam meg én magam is a fejemet, majd Darrenhez hasonlóan beleharaptam a reggelibe. Végtére is, alapvetően ezért jöttem át, szóval nyugodt szívvel kezdtem neki a melegszendvicsnek.
- Szerintem is! - osztottam az Ikkuma véleményét, átpillantva a testvéremre, majd egy újabb falatot tüntettem el a gyomromba. Még mindig furcsálltam, hogy mi ez az "édes hármas", de egyelőre nem tettem szóvá, csupán az újdonsült tapsifüles méregettem egy darabig.
- Kaptál másolatot Admirálisból? - böktem a húgom kezébe pihegő fehér szőrzsák irányába, ezzel is megtörve a kisebb némaságot, ami kezdett ránk telepedni. Sosem szerettem a csendet, mert kínosnak éreztem, és feszültnek. Akárcsak most.
- Te amúgy... hogy-hogy itt vagy? - vezettem át szürkés íriszeimet a hímre, kérdő pillantás vetve felé, ahogy még és még több falatot nyeltem le a szendvicsből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Máj. 27, 2013 10:33 pm

Olen marad és ez jó. Egyrészt, mert elő tudok állni a dologgal, másrészt mert fennáll a veszélye, hogy ha egy kicsit is több időt töltök kettesben Darrennel, akkor szerencsétlen nyúl megáll a növésben idő előtt, a hímnek pedig nem marad ép ruhadarabja sem. Igaz, a múltkori után kétlem, hogy zavarná szerintem, ha egy szál f... semmiben kellene hazasétálnia.
- Hogy mi'csinálsz?! - szalad ki meglepetten, megemelkedett hangszínen és némileg elkerekedő tekintettel körítve a kérdés belőlem, miközben sikerül a fehér bundagombócot kissé túlzottan megszorongatnom, az meg felvisít, hogy alig győzöm nyugtatgatni. Szúrós pillantással jelzem Darrennek, hogy jobban teszi, ha inkább megindul a konyha felé. Némán!
Hát majdnem megöltem a nyuszit miatta meg a kijelentése miatt! Ami ráadásul eleve halva született ötlet részemről...
Inkább felteszem főni a kávét és hellyel meg kajával kínálom a népeket. Van itt a bacon-östől kezdve a kevésbé husisabbakig minden féle verzió, de igény szerint is összerakhatok valamit, ha az kell.
- Hm... - pillantok érdeklődőn hol egyikre, hol a másikra, de a beszélgetés kapcsán már körvonalazódnak is a fejemben a részletek az információfoszlányoknak hála. Nem véletlenül az információszerzés a "szakterületem".
Közben még a nyuszi is lenyugodik valamennyire a kezeim közt, miközben a füle tövét vakargatom. Szíve még hevesen ver az előbbi riadalomnak hála, de már nem akar világgá szaladni.
- Hehe.. ez fehér, nem látod? - incselgek a bátyámmal és ahogy Admirálissal tettem anno, most eme tapsifülest is megemelem a grabancánál és Oli felé tartom, mint a mesében a kis Simba-t a majom a Trón-szirten. - És kislány! Hercegnő.
Csak, hogy passzentos legyen a neve a párjához. De Darren üzenete és a testvérem kérdése éles váltásként suhant az ittlétük okához, hogy alig győztem kapkodni a fejemet... szóval inkább lehuppantam Olen mellé, szemközt Darrennel.
- Azért van itt, mert ő a második legmagasabb rangú farkas ebben a falkában. Felajánlottam nekik egy lehetőséget, amivel te is tisztában vagy már nyilván és a vezetőség úgy fest, elfogadta a dolgot... de majd Darren megerősít ebben. - Hangom magamhoz képest meglepően komoly, kimért és eltökélt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Kiadó ingatlan //

Vissza az elejére Go down
 

Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Önismereti móka Vol.2. - Valentin napi kiadás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-