HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Hans Elfman Today at 1:31 pm
írta  Hans Elfman Today at 12:36 pm
írta  Fester Rothstein Csüt. Ápr. 27, 2017 10:00 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 6:31 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Csüt. Ápr. 27, 2017 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Kiadó ingatlan // Csüt. Dec. 20, 2012 10:30 pm

First topic message reminder :

Tulajdonos: Shane S. Grandmore


* Az emeleti hálószoba és gadróbja

* Nappali
* Konyha
* Fürdő


A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 16, 2014 4:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Csüt. Máj. 30, 2013 8:15 pm

Felnevettem Yetta reakcióján, Olen persze egyből tudta, hogy csak a vérüket szívtam kicsit, de ez cseppet se szegte kedvem. Szórakozottan vállat vontam.
- Vannak dolgok, amikben régi vágású vagyok, még ha nem is bújok frakkba - somolyogtam. - Egyébként meg, carpe diem! - Kacsintottam, s Yetta pillantásátől "megrettenve", inkább további szájtépés nélkül slisszoltam a konyhába ahol...
Olen szemérmessége ellen intéztem támadást. Ha így folytatom, többet azt hiszem nem leszek hivatalos Nacrosh-féle reggelire. Azért idáig nem szeretnék fajulni, és nem pont azért, mert melegszendvicset máshol nem ehetek.
- Nos, az öreg még nem jött, hogy kiporoljon, szóval talán megússzuk. Edent ismerve, kétlem, hogy világgá kürtölte volna. - Különben már az egész falka erről susmogna. Engem mondjuk nem izgatna, minden borúja ellenére jó este volt - lopva Yettára pillantottam -, és ennyi lazulás simán jár egy Tarknak is, ráadásul ikkumai felügyelettel tette, baj nem történt belőle - ha leszámítjuk Eden lelki veszteségeit -, úgyhogy... én nem láttam benne semmi rosszat.
Míg ők kitárgyalták a nyulat én megettem a szendvicsem, utána úgyis nekem is kellett dumálni, azt pedig jobb, ha nem teli szájjal teszem. Yetta felvázolása alatt a fél kávémat is eltüntettem.
- Mili elfogadta az ajánlatot, más lehetősége, lehetőségünk mondjuk most nagyon nincs is. - Az asztalra könyököltem, ujjaimat pedig összekulcsoltam az állam alatt. A korábbi szertelenségnek nyoma se volt. - De még így se biztos Olen, bár innentől teljes egészében Yettán áll, hogy mennyire sikerül berágnia magát. Erről az egészről csak mi négyen tudunk, még az Amarok előtt is titok. - Lepillantottam a kávémra egy hosszú pillanatig, majd elhúztam a szám, s Olenre néztem. - Tudom, hogy nehéz, de próbálj ne erre koncentrálni. Lesz dolgod neked is, efelől biztos lehetsz. - Baromi sovány vigasz és még kisebb figyelemelterelő, de csak ilyen szánalmas próbálkozásokra futja, ebben a helyzetben minden az. - Ha valami nagyon balul ütne ki, hazamegy. - Pillantásomat lassan ide-oda járattam közöttük. - Szóval amint úgy érzed, hogy gázos a helyzeted, hagyj ott csapot-papot, élve királyul mutatsz, se én se Oli nem vagyunk kíváncsiak, milyen lennél másképp.
Teljesen komolyan mondtam, az élő farkast még mindig sokkal jobban szerettem, mint a hősi halottat. Jó, van olyan, amikor a nagyobb jó eléréséhez életáldozat kell, de fölöslegesen ne! Csak abban bíztam ilyen téren, amit a tanácsteremben mondott a falkával kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 191
◯ HSZ : 345
◯ IC REAG : 371
◯ Lakhely : Észak

Re: Kiadó ingatlan // Szer. Jún. 12, 2013 8:05 pm

Nem örültem a szavaknak, melyek Yetta szájából jutottak a fülembe. Olyannyira nem, hogy elég hamar abba is hagytam - jobban mondva: félbe -, az étkezést, fagyhalálra ítélve ezzel együtt a melegszendvics maradékát.
A homlokomat ráncoltam néhány másodpercig, majd lemondó sóhaj keretében hátradőltem a széket, beletúrva szőke tincseimbe, oldalról, egészen a fejem tetejéig engedve ujjaimat. Nem tudtam megszólalni, de nem is kellett... hiszen Darren hamar átvette a szót. Tekintetem egy ideig csak a padlót pásztázta, kormos fények derengtek fel benne, míg végül sikerült némi hezitálást követően felpillantanom a hímre. A vérem már most dobolt az érfalamon, a hátamon pedig ezernyi tű szaladgált, ahogy egy-egy izmom akaratomon kívül is megrándult bőröm alatt, felkarom, vállam vonalán. 
Hirtelen kezdett el bennem ezernyi gondolat és érzelem hadakozni, kavarogni, úgy éreztem magam mint egy kitörni vágyó vulkán, melynek aljában - szívében - ott fortyog a végzetes folyam; láva. Igyekeztem türtőztetni magam, nem arra gondolni, hogy Mili is egy faszláma, hogy egyáltalán belement. Nem... én csak az elbaszott érzéseim miatt ágálok ennyire, önmagamba zárva minden ez irányú, negatív impulzust. Ezek pedig emésztőek, kínzóak, és az egyébként sem kis, fekete krátereimet a lelkemen, csak tovább tágították.
- Ühüm... - kezdtem el dörmögni, ahogy tenyerembe szorultak ujjaim, majd államhoz emeltem őket, olykor meg-meg kapargatva rajta az apró sörtét. - Szerinted, hogy a picsába ne gondoljak erre? - csattantam fel kissé, de sikerült még moderálnom magam, így hangom bár érces volt, de kevésbé sem olyan hangos, mint azt a kezdeti megindulásnál gondoltam. Avagy akartam... ez már részletkérdés.
- Kezd a faszom tele lenni ezzel a hülyeséggel. - rántottam magam még hátrább, ezzel együtt lejjebb csusszantam a széken is. Fejem hátra hajolt, tekintetem pedig szúrósan követte a plafon vonalait.
- Te pedig igazán beavathattál volna, hogy nem reggelizni jövök, hanem agyfaszt kapni. - fordítottam át fejemet a húgom felé, összerágva az állkapcsomat, kissé ingerülten intézve felé szavaimat. Végül újra lendületet vettem, és egyetlen mozdulatsort követően pattantam két lábra, egész testemmel a páros felé fordulva. Legalábbis úgy, hogy mindkettőt jól láthassam.
- Az a baj, hogy az én szavam kurvára nem ér semmit. Pontosan tudod, hogy nem lelkesedem ezért a kicseszett ötletért, még akkor sem, ha valahol látok benne rációt. Mégsem érzem úgy, hogy ennek jó vége lenne. De tök mindegy. Te önként mész a halálba... - rántottam át tekintetemet Yettára, majd vezettem is át azt hirtelen Darrenre. - ...Te pedig a kezem által veszel, ha a húgomnak baja esik, remélem ezt fogja az agyad, Ikkuma! - még dobbantottam is egyet, indulatosan, hevesen. Nem hiszem, hogy a hímet ez bármilyen szinten is meglepte volna, hiszen ismert. Tudtam ilyen vérmérsékletű vagyok.
- Szarok rá... - dünnyögtem csak végül, ahogy elsétáltam a szék háta mögé, megragadva annak háttámláját, fojtón, és erősen. Az ujjaim is belevörösödtek...
- Mili nyilván azért döntött így, mert lát benne lehetőséget. Én pedig? Kussolok. Jó szokás szerint. Csak... tudnám, miért akarod ezt csinálni Yetta... Egyáltalán nem értem, hogy mi a francnak jöttél akkor ide, ha most önként adod magad a betolakodóknak?! És nem... nem arról van szó, hogy nem bízom benned, vagy a kicseszett képességeidben. Arról van szó, hogy nem tudlak megérteni, és vagyok akkora marhaállat, hogy még féltelek is... Te pedig közbe ne pofázzál most, mert nem kéne. - kaptam át íriszeimet ismét Darrenre, és noha nem voltam fenyegető, sem arrogáns, a hangomból jól érződött, hogy most kurvára nem kell közbe vágnia, vagy avatkoznia. 
Tettem egy lépést Yetta felé, nagyot sóhajtva, ahogy igyekeztem összeszedni a gondolataimat.
- Én nem pofázok. Te pedig igyekezz nem meghalni. Kérlek... - ezúttal már csak suttogtam, az aggódás még a hangomat is jószerével elnyelte, megcsuklasztotta, ahogy megálltam végül a húgom előtt. - Sajnálom. De ezt sosem fogom pártolni... - ráztam meg a fejemet végül, lemondón pillantva el a testvéremről, oldalvást keresve meg Darren alakját. 
Már nem volt kedvem neki se beszólni, rápirítani. Felesleges. Nem támadott hátba, nem akart rosszat senkinek. Tudom... Vagy legalábbis gondolom... Most mégis, valahol mélyen benne is sikerült kissé csalódnom. De majd kialszom. Az ilyesmi múlandó...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Jún. 22, 2013 11:28 am

Csak aprókat biccentgettem Darren szavaira, megerősítőn, hogy aztán kissé megtorpanjak a kijelentésén. Hazamenni? Ajkaim késhegynyire préselődtek össze.
- Oké. - biccentettem rá végül erre is megadóan. Ha ez kell a lelki üdvének én nem bánom... Épp elég lesz a bátyáméval meg a sajátommal foglalkozni, ahogy elnézem Olen egyre csak ingerültebbnek tetsző képét.
 
- Mert akkor eljöttél volna és hajlandó lettél volna végighallgatni minket? - morranok közbe elégedetlenkedőn. Szerintem nem, és ha azt mondja, hogy igen és talán még higgadtabban is kezelte volna, akkor hazudik. Ezt nem lehet higgadtan kezelni és én nem is várom el tőle.
Szavait némán hallgatom, azt gondolva, hogy végig bírom várni, míg befejezi, de… nem így történik és jó szokásomhoz híven gyorsan begőzölök egyik-másik megjegyzésére.
Valahol ott pattan el igazán a dolog, mikor előadja a mártírt azzal, hogy nem tehet mást, mint befogja. „Jó szokása szerint.”
- Még kurvára fogalmad sincs az egész dolog hogyanjáról, de már elkönyvelted, hogy meghalok. Ezt azért… baszottul hízelgő pont a bátyámtól hallani, már megbocsáss! – Darren kezébe nyomtam a nyuszit, mielőtt még komoly kárt teszek benne és az asztallapra támaszkodva hajolok kissé Olen felé.
- Miattad jöttem ide, te barom! Te vagy az egyetlen ok, amiért ehhez az elcseszett falkához csapódtam, de nem gondolod, hogy nem csak azért vettek be, mert van két szép szemem meg egy bátyám, aki történetesen hozzájuk tartozik?! Milagros első kérdései közt szerepelt, hogy mi hasznot tudok nyújtani a falkájának… Én nem vagyok tark vagy gyógyító... ehhez értek Olen. - tárom szét a karjaimat - Lehet, velem van a baj, hogy nem csak a hasznát élvezem a dolognak és veled időzöm, hanem megpróbálok valamit viszonozni is a dologért cserébe! – Tenyereim kissé indulatosabban csapódnak az asztalhoz, hogy azon megremegnek a tányérok.
- Én… - szusszanva hagytam végre újonnan szóhoz jutni a testvéremet, kissé megereszkedett vállakkal, hogy aztán nemes egyszerűséggel kerüljem meg az asztalt és lépjek a testvérem elé. Ha Darren esetleg szóra nyitná a száját, akkor tőlem is hasonló, „Még mindig fogd be!” jellegű letorkollást kap és aztán nemes egyszerűséggel közre fogom a tesóm arcát és róla magam felé fordítom.
- Nem kéri senki, hogy pártold. Én se tenném a helyedben, mikor tisztában vagyunk vele, hogy rosszul is elsülhet a dolog. De ne temess előre és ne engedd el a kezem, hogy „Jól van, menj!” mert semmi sem ad nagyobb erőt ahhoz, hogy sikerrel járjak… hogy túléljek… az egész végig csinálásához, mint az, hogy tudom, te itt leszel és vársz, bízva bennem. – szusszanok és akár tetszik neki, akár nem, megölelem. Szorosan, fejemet a nyakába fúrva.
- Közhelyes, de a legnagyobb gyengeségem és az erősségem is te vagy. Ne legyél csak az előbbi, kérlek. – suttogom a fülébe, magamba szívva az illatát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Jún. 23, 2013 5:15 pm

Iiiiiiiiiiiigen, Olen kibukott. Egyáltalán nem lepett meg, az ellenkezőjén annál inkább ledöbbentem volna őt ismerve.
Ha nem hívják fel rá a figyelmem, hogy kussoljak, akkor is hallgatok, lehet, hogy néhányaknak hihetetlen, de tudom, mikor kell befogni. Például most. Ez az ő meccsük, én legfeljebb szurkolólányfiú lehetek Yetta mögött. Szóval csak csücsültem és figyeltem meg füleltem.
Meg tudtam érteni Olen álláspontját, ha az én húgaim közül valamelyik ment volna ilyen akcióra, én se repestem volna az örömtől, így se vágtam hozzá a legjobb pofát, de a szomorú valóság az, hogy nem mulaszthattunk el egy ilyen lehetőséget.
Mikor Yetta a kezembe nyomta a nyuszit felvillant amolyan filmesen a "fogd a gyereket, mert anyuci menten robban" helyzet, de nem, nem vigyorodtam el, annak nem most volt itt az ideje. Hatalmas markomban szinte elveszett a kis szőrcsomó, ráadásul reszketett, valószínűleg az én kezeim nem voltak neki olyan kényelmesek, mint Yetta kicsi kacsói. Ha szerencséje van, hamarosan visszaköltözhet oda, addig kénytelen engem elviselni.
Kicsit hátrébb dőltem és húztam magam az asztalhoz, mikor a nőstény rácsapott, ha borítás is lesz, nem szeretnék tűzvonalban lenni! Közben simiztem a nyuszibuksit, szegénynek ki fog kopni a szőre, ha így folytatom, de momentán a "tesóviszály" jobban lekötött.
Hogy fogta-e az agyam? Hogyne fogta volna, bólogattam is, mert most mit csináljak? Pattanjak fel és kezdjem én is osztani, hogy így meg úgy meg amúgy? Tök fölösleges, még ha lenne is rá alapom, nem berobbantani jobban a puskaporos levegőt, inkább ellenkezőleg. Azzal is tökéletesen tisztában voltam az elejétől kezdve, hogy ha Yettának ebben baja esik, akkor ott kő kövön nem marad, Olen nem csak az ajtót töri rám, de a felettem lévő két szintet is rám omlasztja Farkaslakban.
Véteknek éreztem volna megszakítani az ölelkezős pillanatot, most egyébként is felesleges voltam, de addig még nem akartam menni, míg nem látom, hogy Olen egy icipicit lenyugodott. Én pofátlanul nyugodt voltam még mindig, nem hiányoztak ebből a "buliból" az én ideges energiáim is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Kiadó ingatlan // Szer. Aug. 21, 2013 3:35 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Pént. Szept. 06, 2013 8:47 am


Mei, Jenny (és Darren?)


Délutánra jár és már második napja hazahoztuk Alexszel a lányt. Fogalmam sincs hogy hívják, a táskáját meg ugyebár elvitte az a töketlen balfasz, aki volt képes és leszúrta... egy táskáért! Oké, régebben is voltak brutálisabbnál brutálisabb dolgok pitiségekért, de azt hinné az ember, előre felé haladva a korokban tanul az ember a hibáiból és megpróbál egy jobb, tökéletesebb lény lenni.
Ennek ellenére a jelek azt mutatják, mindössze azért nem haltak még ki, mert ők voltak a legaljasabb rohadékok az őserdőben.
A lényeg, hogy a lány (a lányom, te jó ég!) fent a hálómban alszik - él - de engem nem nyugtat meg a tudat, hogy még nem tért magához. Tuti elcsesztem valamit és most kómába esett, aztán csöveken keresztül kell táplálnom, teliholdkor meg megrágnom neki a falatot és legyűrni a torkán és hasonlók...
Elkeseredettségemben Darrent is felhívtam, meg Jenny-t is. Előbbinek csak egy üzenet jutott, hogy jó lenne beszélni, utóbbit el is értem és remélhetőleg már felém tart, hogy vigaszt nyújtson - habár eléggé nyúzott volt az ő hangja is, akármennyire igyekezett ezt nem mutatni.
A nappaliban ülök lent. A legapróbb neszre, ház előtt elmenő kocsira is ugrok és kissé felemelkedek a fotelből, mint valami eszelős. Nem sokat aludtam az éjjel, őriztem a kölyköt, ami azt illeti, ha már máshogy nem tudok segíteni neki, hiszen ez már elvileg az ő harca a szervezete és a farkas "kór" között, hogy megbarátkoznak e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Pént. Szept. 06, 2013 12:41 pm

Az égvilágon nem volt kedvem semmihez, már nem is tudom, hogy hányadik napja. Valahogy annyira összefolyt most minden, hogy nem tudtam kedd van, vagy éppen szerda. Egyedül a napszakokat voltam képes valamelyest megkülönböztetni, bár az évnek ebben a szakában uralkodó világosságnak hála még az is nehezemre esett egy kicsit. Nem volt valami kellemes, ráadásul enni alig akartam, csak ha már nagyon nem bírtam, akkor ütöttem össze valamit. Ez a Darren-ügy teljesen kiakasztott, ami azt illeti. Nem is emlékszem, hogy valaha voltam-e ennyire magam alatt. Az biztos, hogy az elmúlt néhány évtizedben nem.
Amikor megcsörrent a telefonom, eljátszottam a gondolattal, hogy nem veszem fel. Csak átfordultam az ágyamon a másik oldalamra, és akkor a hegy ellenkező oldalát kezdtem bámulni a panoráma ablakon át. Végül csak ránéztem a kijelzőre, és amikor láttam, hogy Yetta az, viszonylag gyorsan nyúltam érte, mielőtt még letenné. Hallottam, hogy baj van, a hangja kellőképpen elárulta nekem, de valószínűleg már ő is rájöhetett, hogy én sem vagyok a toppon. Pazar, a két lelki beteg majd ápolgathatja egymást, mert az annyira csoda jó!
Néhány perccel később már sikerült annyira összeszednem magam, hogy kikeltem a plédem alól és odasétáltam közvetlenül az ablakom elé. Plafontól padlóig ért, elterült a lábaim előtt az egész hegység, és én imádtam ezt általában. Most azonban csak azért mentem oda, hogy megkíséreljem megállapítani, milyen idő lehet odakint. Nem mintha ez olyan jól ment volna üvegen keresztül, de azt még így is megállapítottam, hogy borult idő van, tehát napszemüvegre nem lesz szükségem.
Nem sokkal később már sikerült magamra kapni néhány göncöt, és a kocsi kulcsot kezdtem el keresni az összes felakasztott kabátom zsebében. Elég szétszórt lehettem, amikor legutóbb hazaértem, mert nagy általánosságban le szoktam dobni a komód tetejére és ezzel elintézettnek is tekintem. Mikor aztán végre a kezembe akadt a slusszkulcs, elégedetten léptem ki az ajtómon, és végigvágtattam a folyosón, igyekezve még csak rá sem nézni Darren ajtajára. Fájó emlék lett volna, és nem volt most szükségem ilyesfajta emlékeztetőkre. Még így is túl élénken élt bennem a veszekedés, arról már nem is beszélve, ahogyan rám nézett.
Úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt, ám elég volt kinyitni a bejárati ajtót ahhoz, hogy arcomba csapjon a kellemesen hűvös szellő. Mély lélegzetet vettem, majd hosszasan fújtam ki, mire fehér kis páragomolyag szállt el a számtól, valahová a semmibe. Kicsit összébb húztam magamon a kabátot, megigazgattam a sálat a nyakamban, és mire az autóhoz értem, már nem is fáztam annyira, hála a gyors tempónak, amit magamnak diktáltam.
Az utam eseménytelenül telt, direkt nem kapcsoltam be a rádiót, és mire észbe kaptam, szinte magamtól, automatikusan vezettem el Yetta házához. Leállítottam a motort, majd kiszálltam a terepjáróból és önkéntelenül is rányomtam a riasztót. Táskámat a kezemből most a vállamra dobtam, aztán meg sem álltam az ajtóig, ahol be is kopogtattam, már ha Yetta nem nyitotta ki nekem már egyből, amin kicsit meg is lepődnék, ha bekövetkezne.
- Szia! – erőltettem egy mosolyt az arcomra, amikor már a ház asszonyával állhattam szemközt. – Mi történt? Jöttem, ahogy tudtam… - fűztem hozzá, bár ez nem volt igaz. Annyira azért nem siettem, mint ahogyan máskor tettem volna, de ez nem miatta volt, nem neki szólt. Ez csak a lelkiállapotomnak volt betudható, semmi több.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Szomb. Szept. 07, 2013 2:01 pm

Épp zuhanyoztam, mikor a mobilom rázendített a Weapon Of Choice számra, bőszen jelezve: hívásom van. Azonnal elzártam a vizet és kivágódtam a zuhany alól, de mire a derekam köré csavartam a törülközőm, már elhallgatott a készülék.
Kibattyogtam, majd visszahallgattam az üzenetet, amiben Yetta hangja nem tűnt épp nyugodtan és vidámnak, ebből pedig egyenesen jött a következtetés: valami gond van. Nagyot sóhajtottam, majd bementem a szobámba, hogy felöltözzek: farmer, bakancs, póló, dzseki és már útra kész is voltam. Ash-nek megmondtam, hogy hova megyek és hogy ha visszajöttem, "bevetésre" megyünk. Még mindig nem voltam vidámkodós, így búcsúzóul csak egy vérszegény mosolyt kapott és mentem.
Így, hogy megint engedtem a falka területén egyedül mászkálni mindkettőnknek könnyebb volt azért, bár a múltkori kiborulásom óta akarva-akaratlan is többet voltam a közelében, volt, hogy csak leültem mellé, míg valamit csinált, vagy egyszerűen figyeltem, a közelségére, a jelenlétére koncentráltam, de csak ritkán beszéltem. Nem állítom, hogy túl sok javulást éreztem ettől magamban, ám annyit mindenképp segített, hogy az összeszedettség látszatát könnyebben fenntartottam, a felszín alatti dolgokról meg most úgy éreztem, hogy senkinek nem kell tudnia.
Energiáim nyugodtan, hűvösen lengtek körül, a farkasom lustán takart el mindent, amit nem szántunk a plénum elé.
Gyalog mentem, mert nem volt olyan messze Yetta háza, emellett a friss levegő is jól esett - s mint kiderült így Jennyt is elkerültem. Megláttam a kocsiját a ház előtt parkolva, amiből már biztosra vettem, hogy nem burkolt randira hívott a másik nőstény, hanem tényleg gáz volt.
Kopogtam és be is nyitottam.
- Sziasz... - Nem tetszett, amit az orrom szimatolt, s amit a farkasom érzett az emelet felől. Pillantásom a lépsőre siklott, egy másodpercig úgy vizslattam, mint holmi vadászkopó, aztán Yetta felé fordultam. - Viccelsz, ugye?
Nem voltam humoromnál, amiben az sem segített, hogy a húgocskám ott állt a közelemben. Illetve ez azért nem segített, mert épp fasírtban voltunk és még mindig nem rendeztük a dolgot. Bántott? Hogy a fenébe ne!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Szept. 07, 2013 5:36 pm

Lent ülök a nappaliban egymagam, energiáim pedig egyre csak az emeleten oly békésen szunnyadó felé koncentrálódnak. Azt hiszem, így érezhetnek a kerekedő hasú kismamák is a magzatukkal kapcsolatban az x-edik hónapban. Áldom az eget, hogy sosem fogom megtapasztalni a dolgot ténylegesen!
Az érkező kocsi ajtócsapódása ránt ki a merengésből. Fellököm magam a kanapéról, hogy kopognia sem kelljen Jennynek, már nyissam is az ajtót fanyar, de őszintén baráti mosoly és "heló" keretében.
- Szia Jen, én... - minden szó nélkül, nemes egyszerűséggel megölelem a lányt. Jó érzés volt újra látni, érezni az energiáit, még ha azok kissé érdekesen - értsd: csajos kibeszélésre érdemesen - vibráltak, akkor is. Újabb mosoly keretében nyomtam csókot a nyakába.
- A lényeg, hogy itt vagy. Akartalak keresni, ahogy visszajöttem Jersey-ből, csak akadt eeeegy egészen kicsike, hófehér gubanc. - engedek az ölelésen, hogy tekintetem az övét keresse. Kékesszürke pillantásom őszinte riadalmat tükröt, ahogy finoman Jen vállaiba markolok és nyomatékosítón állom a pillantását, a kiakadás szélén közölve:
- Beharaptam valakit és fent fekszik a hálómban két napja eszméletlenül! - Ekkor érkezik Darren kopogása, amire olyan riadtan rezzenek össze, hogy ajtót is elfelejtek nyitni, csak markolom Jenny vállát, mintha a barátnőm maga lenne a megváltó. Bizonyos értelemben reménykedem benne, hogy az is lesz. Ha nem is teljesen, de egy kicsit... Megváltócska.
- Szia Darren! - szalad ki meglepetten a köszönés. Szépen mutathattam, totálisan lefagyva, kialvatlanul és Jenny karjait szorongatva. A kérdését hallottam ugyan, de elvonta a figyelmemet más. Az a vibrálás, amit Jenny felől az imént éreztem, most - mintha hatosra tekertünk volna hármasról valami konvektort - a dupláján kezdett el izzani Darren jelenlétében.
- Öhm... - barátnőm felé sandítottam. - Mi lenne, ha vinnél fel egy pohár vizet neki, hogy ki ne száradjon? Rendes lány, szófogadóan megissza a napi két litert! - villantottam erőtlen mosolyt felé, próbálva véget vetni ennek a kavargó energiamezőnek, amibe hirtelen kerültem a saját nyűgömmel. - Addig én lerendezem ezt. - sandítok Darren felé. Nem, nem viccelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mei Bell
Kölyök
avatar

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 29
◯ IC REAG : 36
Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Szept. 07, 2013 7:15 pm

Már behatározhatatlan ideje csak a sötétséget látom, sőt inkább érzem, mint látom.  Bizonytalan ideig feketeség tölt be mindent, azt se tudom élek-e vagy halok. De megint újra a sikátorban találom magam, kétségbeesetten nézek körbe, hiszen nem a földön haldoklom, valahol itt kell lennie a gyilkosomnak. Meg is látom, és azt is hogy a sikátor hosszan megnyúlik és ő a vége felé rohan. A mocskos utcácska végében egyre nagyobb a sötétség, de ki tudom venni a táskámat, ami a falra van felszegezve azzal a bizonyos késsel. Az kell a fickónak, de nem kaphatja meg, én előbb fogom elérni! Futni kezdek, úgy tűnik meg is előzöm az ellenfelem. Már majdnem meg van! Még egy kicsi kell és elérem! De kicsúszik a lábam alól a talaj, lefelé kezdek zuhanni, mintha egy csapóajtón esnék le pont a cél előtt. Még látom, ahogy a férfi minden hiba nélkül eléri a táskám és leveszi a falról. A kép egy apró pontba szűkül, nem tudom kivenni, hogy mi történik, végül pedig újra mindent elönt a feketeség. Hangfoszlányokat hallok, kissé tompán, majd egyre erősebben. Úgy tűnik mintha néhány falon keresztül szólnának, de mégis jobban kivehetőek, mint egy perccel ezelőtt. Mondjuk még így se tudom kivenni, hogy miről lehet szó, de azt hiszem hárman tartózkodnak a házban. Illetve, ha egy házban fekszem.
Ezek után elkezdenek felélénkülni az érzékszerveim, érzem, hogy valami puhán fekszem, hogy be vagyok takargatva, enyhén lengedezik a levegő és sajog mindenem. Majd megérzem a kínzó éhséget a gyomromban és azt, hogy alig tudom kinyitni a szám a szomjúságtól. De végül mégis kinyitom, hogy még nagyobb adag oxigént tudjak magamhoz venni, kicsit olyan mintha hosszú idő után most merültem volna fel a víz alól. A tüdőmön megtörik a keménység, kellően tágul, majd soványodik le, amikor kifújom a levegőt.
A szemeim kipattannak a rémülettől, eláraszt a vakító fényesség, hirtelen nem igazán tudom, hogy mi is van. Az imént még egy sikátorban feküdtem haldokolva, most meg egy ágyban vagyok. De ahogy körbenézek rájövök, hogy ez nem az én szobám. Ez megnyugtat, mert akkor nem az én lakásomban tartózkodnak ennyien, miközben én alszom, viszont meg is rémülök. Mert hogyha nem otthon vagyok, akkor mégis hol? Lelendítem magamról a takarót, majd fel akarnék ülni, de a hasamba fájdalom nyíllal. Akkor úgy tűnik a sikátoros jelenetet mégsem álmodtam. Ez rettentően elkeserítő. Vissza is zúdulok a párnák közé, levegőért kapkodom, mint eddig, majd nekiveselkedek még egyszer. A lábaim ledobom a padlóra, ami hidegen simogatja a talpam. Begörnyedve ülök az ágy szélén, kezeimmel a lepedőt markolom, kész eddig jutottam. Valami nagyon furát érzek magamban de nem tudom behatárolni, hogy mi az. Kicsit mintha megváltoztam volna. Kicsit? Nagyon!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Szomb. Szept. 07, 2013 7:52 pm

Igyekeztem magamra a nyugalom látszatát erőltetni, miközben az ajtó felé tartottam. Persze amint odaértem, szinte egyből ki is nyílt, és Yetta robbant ki rajta, már-már szó szerint. Egyenesen a nyakam köré fonta a karjait, én meg épphogy kinyögtem azt a néhány szót a szorításában, amit képes voltam. Két karomat automatikusan fűztem köré, és öleltem én is magamhoz, mélye beszívva ismerős illatát. Rá kellett döbbennem, hogy jobban hiányzott, mint azt gondoltam volna, főleg ebben az időszakban, amiben az utóbbi időben vergődtem. Nem volt egy leányálom.
- Semmi gond – mondtam őszintén, bár azért jól esett volna, ha legalább felhív. – Hiányoztál! – mondtam nemes egyszerűséggel azt, ami az előbb megfogalmazódott bennem. Mivel teljesen el voltam merülve a gondolataimban, érzékeim valamelyest tompultak, úgyhogy valószínűleg ezért nem vettem észre, hogy miféle energia árad odafentről. Már, csak ahogy kimondta a szavakat, mintha valamiféle lassított felvétel lenne, úgy éltem végig a jelenetet, és hirtelen meg is csapott a Kölykök oly jellegzetes illata és pislákoló energiája. Szemeim egyből hatalmasra kerekedtek a csodálkozástól, amikor felfogtam, hogy mi a helyzet.
- Hogy mi van?! – kérdeztem még mindig hitetlenkedve és egy percig sem zavart, hogy erősen markolászta a karomat, vállaimat. – Mit csináltál? – kérdeztem meg újra, mint aki nem hallotta jól, aztán csak megráztam a fejem. – Mostanában mindenki bekattan ebben az évben?! – nem voltam én annyira felháborodva, de még mindig teljesen a döbbenet állapotában voltam. Legalábbis még körülbelül fél percig, amikor is megéreztem Darren közeledését, és máris megmerevedtem, mint valami ostoba szobor. – A francba… - dünnyögtem még az előbb, hogy kedvenc bátyám begázolt volna a lakásba. Egyből úgy húztam fel a pajzsomat, mintha kötelező lenne. Tartásom is jóval merevebbé vált, és elkezdtem magamnak bebeszélni, hogy én ott sem vagyok. Láthatatlan vagyok és Darren nem vesz észre. Ami természetesen nem sikerült, erről árulkodott a köszönése is. Vagy legalábbis az, ami köszönésnek indult, ugyanis többes számot használt. Remek!
Mintha csak Yetta megérezte volna – valószínűleg tényleg így is volt, hiszen harapni lehetett a feszültséget -, hogy valami nem oké, máris felmentett a kialakuló helyzetből. Kezdtem áldani a nevét, amikor csak némán bólintottam, és Darren felé sem nézve, kikerültem a szöszit, majd a konyhája felé siettem úgy, mint akit puskából lőttek ki. Örültem, hogy lett menekülési lehetőségem, naná, hogy pánikszerűen leléptem, amint tudtam. Már-már elkezdtem sürgetni a csapot, hogy gyorsabban jöjjön belőle a víz, de végül a hűtőből bányásztam elő egy kis ásványvizet, és azt öntöttem bele a pohárba, mert magamból kiindulva, én azt sokkal jobban szerettem.
Szándékosan kerültem el a továbbiakban a nappalit, és próbáltam minél halkabban felfelé venni az irányt. Tudtam, hogy hol van Yetta hálószobája, de ha nem így lett volna, valószínűleg akkor is könnyen sikerülne odatalálnom, hála az immár félig-meddig leengedett pajzsomnak. A kölyköt nem volt nehéz érzékelnem, szólni meg amúgy sem tudtam volna neki, tekintve, hogy nem tudtam a nevét. Mire az ajtóhoz értem, igyekeztem újra nyugodtnak látszani, hogy a lehető legjobb benyomást tegyem rá így elsőre. Azt sem tudtam, hogy egyáltalán tudja-e, hogy mi történt vele, vagy egyáltalán mi a helyzet. Csak megtorpantam és figyeltem a kócos tincseket, ahogyan előrebuktam az arcához.
- Szia! – találtam meg végül a hangomat. Még emlékeztem, amikor Ashleyvel találkoztam először, miután Darren beharapta. Ez a lány idősebbnek tűnt nála, de jelenleg legalább olyan elveszettnek, mint amilyen ő volt anno. – Szerintem pihenj vissza, még rád férne, oké? – mosolyodtam el halványan, ám annál barátságosabban, miközben beléptem a szobába. – Hoztam neked egy kis vizet, szomjas vagy? – kérdeztem, próbálva valamiféle párbeszédet kezdeményezni. Táskámat közben fél kezemmel levettem, és az ágy végébe dobtam. Ha a leányzó nem ijedt meg vagy húzódozott tőlem, akkor őt is megközelítettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Szomb. Szept. 07, 2013 9:07 pm

Majdnem felnevettem azon keserűen, ahogy Jenny felrántotta a pajzsát, de az ettől belém nyilalló fájdalom nem engedte. Nem követtem a tekintetemmel, mikor vízért ment, de abban már biztos voltam, hogy nem akarom egy nappal se tovább húzni ezt a fagyos viszonyt köztünk. Az én pajzsom sehol se volt, szóval lehetett felőlem érezni egy adag bűntudatot és némi fáradságot, ám emellett elhatározást is.
Drága húgommal azonban nem foglalkozhattam tovább, mivel kettesben maradtam a másik szőkével, akinek feltett szándéka volt elintézni. Nos, karba font kézzel vártam, hogy intézzen el, s kissé oldalra biccentette fejjel, fél szemöldököm felvonva vártam, hogy elmesélje, miként esett a baleset.
Fölöslegesnek tartottam megkérdezni, hogy megtartja-e, mivel erre egyértelmű válasz volt az, hogy fent volt az emeleten a kölyök.
Megvakartam a tarkóm és megráztam a fejem.
- Ugye tudod, hogy a saját dolgodat nehezíted és nem is kicsit. - Hangom nem volt se kioktató, se számon kérő, egyikhez se volt meg a jogköröm, aggodalmaskodni meg nem kezdek el, azzal nincs kisegítve. Egyébként is elég idegesnek tűnt.
Közelebb léptem hozzá, próbálva nem arra gondolni, hogy ma este esedékes a randi - fura belegondolni basszus! -, ami nagy valószínűséggel így ugrott.
- Gyere ide... - húztam és öleltem magamhoz, majd a hátát simogattam mintegy bátorítón, megnyugtatón. - Ha elfogadsz egy tanácsot: első körben még mindig arra koncentrálj, hogy valahogy bekerülj...etek hozzájuk. Ott is biztos vannak mentorok, akik tudnak segíteni. Ha lezongoráztuk csapatosan is, akkor mi is ott leszünk.
Egy icipicit másképp álltam most ehhez, mint korábban Alexékhez, azon egyszerű oknál fogva, hogy Yettáék nem voltak a falkám tagjai. És most ez igazi szerencse volt, bár csak pillanatnyilag, mert hosszabb távon meg a bekerülésnél azt hiszem nem lesz könnyű dolguk.
- Csak nyugi...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Szept. 12, 2013 10:18 pm

[földszinten]

- Te is nekem, csajszi. - Súgom a nyakába barátnőmnek, majd ugye előállok a farbával, hogy mi is az én "problémám" jelen helyzetben. Jenny a várt módon meglepődik, én pedig az utolsó kérdésén lepődök meg és hasonló módon megyek át kerek tekintetűbe.
- Miért, ki még? - ráncolom a szemöldökömet értetlenül, a válaszra várva, mikor is betoppan Darren, engem pedig agyonnyom a kettejük közötti elektromos vihar... Mi lenne, ha az energiáikat is szabadjára engednék? Te jó ég! Építhetném újjá Shane házát, az tuti.
Mentem hát a menthetőt, bár tuti rá fogok kérdezni a dologra - ha nem egyiknél, akkor majd a másiknál, bár a Northlake-Wainwright makacsság vetekszik a Nacrosh félével (ha utol nem is éri), szóval esélyesen mind a kettőnél terítékre kerül a téma.

Jenny felrobog az emeletre, én pedig kettesben maradok Darrennel és egyik lábamról a másikra billenve, kissé félszegen mosolyodom el. Aha, mondani kellene valami okosat, de hát hogyan és miért is magyaráznám a bizonyítványomat, nem igaz?
- Tisztában vagyok vele, én csak... nem hagyhattam meghalni! Nem egy utolsó mocsok kan miatt, aki ki tudja, mit akart tőle a táskáján kívül. - Morrantam és idegesen túrtam a hajamba. Tovább is hergeltem volna magamat talán, ha Darren nem húz magához és ölel át. Megadóan fontam össze kezeimet a derekánál, háta mögött, hogy hozzá bújva igyekezzek kissé lenyugodni. Szemeimet is lehunytam pár pillanatra, a légzésére és szavaira igyekeztem figyelni.
- Abból kiindulva, ahogy az a Norina nevű kölyök hogy viszonyult hozzám, mikor szimplán megkérdeztem, minden oké e vele... mentorok terén még mindig nálunk a mérleg nyelve. - Jegyeztem meg szusszanva és felpillantottam rá, némileg összeszedettebbnek tűnőn. Mindezt egyetlen félmondattal sikerül Dének félresöpörnie.
- Hogy a fenébe mégis Darren, amikor két napja nem tér magához? Mi van, ha elcsesztem valamit? Ha kómába került vagy tudom is én... - Fakadok ki, nem véve észre ez által az emeletről érkező mocorgást.

// Ez a 200. reagom, csak nektek! <3 <3 <3 - a szíveket osszátok el. :3 //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mei Bell
Kölyök
avatar

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 29
◯ IC REAG : 36
Re: Kiadó ingatlan // Vas. Szept. 15, 2013 3:32 pm

[Yetta szobájában]

Érthetetlen ez az egész, a sötétség. Nem igazán tudom, hogy mi is a valóság. Az emlékeim azt mondják, hogy meghaltam, hiszen leszúrtak engem. De lehet, hogy csak álmodtam, ahogy az imént? De miért álmodtam volna meg mind a kettőt egy éjszaka? Nem láttam értelmét.
Hangokat hallottam, én pedig arra készültem, hogy az otthoni, saját ágyamban fogok magamhoz térni, rettegve, hogy valakik betörtek hozzám és elviszik azt a kevés vagyonom, ami a számlák kifizetése és a kellő dolgok megvétele után maradt. De a riadalom még így is nagyobb, mint amire számítottam, hiszen fényes nappal van és rohadtul nem a saját ágyamba fekszem. A mellkasom hullámzani kezd, ahogy az ijedtségtől levegő után kapkodok, ez fájdalommal tölt el. Próbálok felkelni, ez csak addig sikerül míg felülök és a lábaim a padlóra pakolom. Több nem megy, hiszen megszédülök az éhségtől és szomjúságtól, nem beszélve a fájdalmaimról meg a gyengeségemről. Nehezen látok rá az ajtóra, főleg, hogy a kócos hajam is össze-vissza hullik előre, ahogy a fejem lehajtva van és én is előre dőlök, miközben görcsösen markolom az ágy szélét. Minden energiámat az köti le, hogy arra koncentráljak, hogy bírjak legalább stabilan ülni. Az, hogy felálljak vagy bármi más cselekvést végezzek, erősen lehetetlen jelen pillanatban. Ez a feltevésem mégis megbukni látszik. Hiszen a következő pillanatban lépteket hallok, ezek alapján csak elsápadok, de mikor a hang közelről, minden bizonnyal a szobán belülről érkezik, sikítok egy hatalmasat, felugrok az ágyról, és hátam a falnak verődik, majd összesek. Kikerekedett szemekkel, rettegve nézek a lányra, aki éppen most állított be hozzám. Ki akarom nyitni a szám, hogy szóljak, de már az a hangos kiáltás is olyan érzéssel töltött el, minta egy késsel hosszában végigvágták volna a torkom a nyelőcsövemmel együtt. Nagyon fájt én pedig nem akartam ezt mégegyszer megkísérelni. Felhúztam a térdeim, és erősen karoltam át őket, remélve, hogy ez megvéd.
Mikor a szavai eljutnak a tudatomig, egy kicsit megnyugszom, de nem mozdulok. Elraboltak volna? Nem? De akkor miért ilyen segítőkész ez a lány, miért hozott nekem vizet? De úgy csábít az a pohár, milyen jól esne most...
Így felejtettem rajta a szemem azon az egy pohár vízen. Remélem nem annak hiányával akarnak engem kínozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 132
◯ HSZ : 535
◯ IC REAG : 569
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Szept. 15, 2013 8:02 pm

Igazából nem nagyon tudtam, hogy mi a teendő egy frissen beharapott egyénnel. Oké, találkoztam már hasonló esettel, ott volt Ash farkassá válásának estéje is, bár akkor nem voltam ott. Akkor már csak később bukkantam fel, és annyi volt a feladatom, hogy Darrennek adjak lelki támaszt. Most viszont? Most előle menekültem fel ide, és voltam kénytelen egy kölyökkel foglalkozni. Egy olyannal ráadásul, aki nem is az enyém volt, és aki vélhetőleg még nem tudta magáról, hogy mivé vált. Ezzel csak bonyolódott a helyzet, és ez egyáltalán nem tetszett nekem, de még mindig jobb volt idefent vele, mint odalent a kedves bátyámmal. Yetta mindenképpen jól jött volna mellém. Mind idefent, mint odalent, de ez persze nem volt lehetséges. Csak azért használtam ki a menekülési útvonalat, mert volt olyan figyelmes, hogy felajánlotta nekem. Ezért még ki kell majd fejeznem később a hálámat.
Miután beértem a szobába és elkezdtem beszélni a lányhoz, kis híján én is megugrottam a sikítozása miatt. Szegény kiélezett érzékeimnek ez még hangosabbnak tűnt, mint amilyen valójában volt. Végül azonban csak azzal reagáltam le az egészet, hogy nemes egyszerűséggel felvontam az egyik szemöldökömet, viszont továbbra is nyugodtak maradtak a vonásaim. Már-már közönyösnek lehetett volna mondani őket, pedig a szívem hevesen vert. Nekem is szokatlan volt ez a helyzet, na! De az emberekkel tudtam bánni, így talán menni fog most is. Végül is, pszichológus lennék, vagy mi a csoda, nem?
Szóval nem mentem közelebb, a pajzsomat viszont teljesen felhúztam, nehogy megijessze őt az energiáim áramlása. Bizonyára szokatlan lenne neki, még ha nem is tudná, hogy mi miatt. Mondjuk azt nem ártott volna megkérdeznem Yettától, hogy tud-e már arról, hogy mi történt vele, de ahogy elnéztem a megrettent leányzót, egyértelműen nem volt a válasz. Főleg, hogy kedvenc sógornőjelöltem azt mondta, hogy még nem nagyon tért magához. Így mégis, mikor jutott volna idő arra, hogy beavassa a történtekbe? Valószínűleg semmikor, és biztosan nem rezelt volna be tőlem annyira, mint amennyire láthatóan mégiscsak sikerült neki.
- Ennyire ijesztő vagyok? – kérdeztem nyugodt, egyenletes hangon. Arcomon immár újra megjelent egy barátságos, szolid kis mosoly, szemeim is bizalmat árasztóan csillogtak. Mindig is értettem hozzá, hogyan kell belopnom magam az emberek szívébe és elnyerni a bizalmukat. Ez, ha úgy nézzük, a munkámhoz tartozott, úgyhogy nagyon reméltem, hogy most is működni fog. Mondjuk miért ne működött volna? Hiszen ő is csak olyan volt, mint mások, akikkel foglalkoznom kellett. – Általában nem ilyen reakciót szoktam kiváltani az emberekből – próbáltam oldani a feszültséget, bár közelebb még mindig nem mentem hozzá, nem akartam, hogy megint ugrándozni meg sikítozni kezdjen. Még csak az hiányzott volna!
- Figyelj, ha rám hallgatsz, többet nem ismétled meg az előbbi mutatványodat. Nem hiszem, hogy a sebeidnek jót tenne, bár az is igaz, hogy fogalmam sincs, milyen állapotban vannak… - vontam meg a vállaimat, miközben egyik lábamról a másikra helyeztem át a testsúlyomat. – Nem kell félned tőlem, nem foglak bántani. Sőt, itt senki sem fog bántani, minden rendben lesz. Biztonságban vagy! – nem beszéltem hangosan, szándékosan. Nem akartam, hogy azt higgye, kiabálok vele, mert eszem ágában sem volt. – Nos, kérsz a vízből? – mozgattam meg kicsit a kezemben, meglötyögtetve a folyadékot a pohárban. Észrevettem ám, hogy mennyire ráfüggesztette a tekintetét. – Esetleg nem vagy éhes? – tettem fel az újabb kérdést, ami ilyen esetekben talán nyilvánvalónak mondható.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Szept. 15, 2013 9:25 pm

- És még én vagyok a jó ember - somolyogtam, miután elmondta, hogy miért harapta be a lányt.
Nyugtatóan simogattam a hátát, energiáim lassan hömpölygő folyóként ölelték körbe a másikat, farkasom lustán talált az övére, s bújt oda hozzá. Nem kerülte el a figyelmem a "nálunk", amire önkéntelenül is finom mosolyra húzódott a szám, s egy leheletnyivel szorosabbra fontam ölelésem. Aggodalma viszont újra feléledt, nyugtalanságával együtt, mire nagyot szusszanva nézek le az arcába.
- Yetta, nem csesztél el semmit, van akinél tovább tart. Elmúltál száz ötven, nehogy már probléma legyen! Egyébként - fejemmel a plafon felé intetem - szerintem felébredt.
Éreztem föntről a kusza energiákat, amik egyértelműen nem lehettek Jennyéi. Felőle semmit sem éreztem, s ez először fordult elő azóta, hogy ismerem. A farkasom csak azért nem nyüsszögött utána, mert nem szokása és derogált volna neki, de ő is jobban örült volna, ha érzi a húgát.
- Gyere, ideje megismerkednetek - fogtam kézen, majd futó csókot leheltem ajkaira és ha csak nem ellenkezett annyira hevesen, elindultam vele a lépcső felé, fel az emeletre.
Nem akartam sokáig maradni, csak addig, míg Yetta kicsit megnyugszik és látja, hogy a kölyke egy darabban van, nem cseszett el semmit. Jenny... vele mindenképp helyre kell ezt hoznom, mert ez így nagyon nem jó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Szept. 19, 2013 9:36 pm

[lent / felfelé]

Valószínűleg kifutnék a világból, ha tudnám, hogy sógornőjelöltnek lettem titulálva. A tudatlanság bizonyos esetekben tényleg boldogít.
- Talán senki sem az, csak az univerzum hajtja be mindig az adósságot. - Szusszanok idegesen összekoccanó fogakkal, ahogy állkapcsom megfeszül. Nem kívánom ezt jobban kifejteni. Most semmiképp sem, s hogy a jövőben elmondok-e neki bármit is ezzel kapcsolatban... azt még nem tudom. Talán, ha úgy alakul.
Hozzá bújok, farkasom is igényli az övé közelségét. Hagyom, hogy az enyémnél jóvalta nyugodtabb energiái átjárjanak, körbe öleljenek és bizony: segít. Egy kis ideig legalábbis.
- Mi? Fel? - kissé elkerekedő, megilletődött tekintettel fagytam le a hím karjai közt és figyeltem a fentről érkező, pislákoló kis energia-pamacsra. Darren csókját is csak tessék-lássék módon viszonoztam, mintha legalább harminc éve házasok lennénk (Te jóságos atyaúristen!) és megszokott lenne a gesztus.
- Én... nem tudom, hogy akarom e ezt! - fakadok ki, csuklójára szorítva kissé ellenkezőn, lassítva, mikor megindul a lépcső felé. Tekintetembe a várakozás, a kíváncsiság mellé a kétely is beférkőzik.
- Fogalmam sincs, mit mondhatnék neki. Mit kellene egyáltalán mondanom?! Megmentettem az életedet, de ez azzal járt, hogy havonta egyszer kötelező kiszőrösödnöd és vadhúst zabálnod, bocsi? - Láttam Darrenen, hogy nem tágít a dologtól és valahol a tudatom mélyén hálás voltam érte, hogy a józan ész szerepét kicsit magára vállalta.
- Én csak... te mit mondtál Ashnek anno? - Firtatom, miközben a lépcsőn felfelé haladunk már. Nem ezt szeretném kérdezni. Nem akarok ezzel foglalkozni. Ha nem veszek tudomást róla, majd megoldódik magától, nem? Vagy szólok Nestornak, intézze el! Na az is szép kör lesz, a teremtőmnek bejelenteni, hogy nagypapa lett... Inkább foglalkoznék a Darren-Jenny problémával, de komolyan! Aggasztó ez a süketség a csajszim felől...

[fent]

Az ajtóban állva kissé megtorpanok. Habozva nyúlok a kilincs felé, de végülis Darren lesz az, aki ismét hátsón billenti kicsit az egyébként túlontúl egészséges magabiztosságomat, mely mindig akkor hagy cserben, amikor a legnagyobb szükségem lenne rá. Benyitunk mondhatni, a pillantásom pedig előbb Jennyével találkozik, majd óvatosan beljebb lépve kiszúrom az ágyon ülőt is. Farkasom persze kapásból az övéhez "siet", biztosítva róla, hogy nem kell tartania senkitől ebben a szobában. Én magam is szeretném megnyugtatni és szavakkal is kifejezni ezt a lánynak, de helyette csak egy erőtlen:
- Heló. - jut neki és egy bátortalan integetés-féle. Beljebb is csak azért kerülök, mert egyébként Darren nem férne el mellettem az ajtóban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Kiadó ingatlan // Pént. Nov. 08, 2013 8:05 pm

JÁTÉK FAGYASZTVA
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 5:05 pm

// Futok hozzád, ha már megkaptam, hogy fussak. x'D //
Azt terveztem, itt húzom meg magamat az éjszaka hátralevő részében. Aztán az éjszakából nappal lett, a nappalból pedig megint este. Hagytam, hogy elfolyjon mellettem az idő.
A délután folyamán megkaptam a hívást, hogy a kölyköm rendben megérkezett haza. Haza... nekem is oda kellene mennem, oda kellett volna már akkor, mikor Darren feltette a kérdését a szarvascsorda pihenőjénél, mikor utána mentem. Az eszem már akkor is tudta, mi lenne a helyes, de én, szentimentális idióta a szívemre hallgattam és most lám, mégiscsak a másiknak lett igaza.
Szükségem van valakire. Szükségem van a bátyámra... Írok is neki egy sms-t, csak azt nem figyelem, hogy sikerül másnak elküldenem a koordinátákat, hogy hol is tartózkodok. Az új személy felvételének átka a gyorstárcsázó gombok esetében... Nem is kérdés, ki lehet a "szerencsés" nyertes, aki a rövidke sms-t megkapja:

"Találkozzunk a házamnál fél óra múlva, hozd a nyulakat is."
Ez a fél óra bőven elegendő volt arra, hogy az emeletet kiürítsem - igaz, csak a leginkább pótolhatatlan tárgyakat pakoltam el a nagy bőröndökbe, amikkel ide érkeztem. A bútorokra meg majd számolhat Shane felárat, ha akad érdeklődő a házra az elkövetkezőkbe.
Jelenleg épp a bőröndöket hordtam le az emeletről, szám szerint hármat, a nagyobb, gurulósabb fajtából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 5:32 pm


Yetta

"Találkozzunk a házamnál fél óra múlva, hozd a nyulakat is."

Mi a fene... rossz érzésem volt, ha a nyulak is kellenek és a házánál van, akkor meg pláne gubanc van. Mindenesetre elcsakliztam a nyulakat, de nem siettem, nem kapkodtam, az feltűnő lett volna, kényelmesen elkocsikáztam Yetta házához.
Kopogtatás nélkül nyitottam be, éreztem, hogy ott van, és egyébként is látni akartam végre. Éppcsak nem estem hasra a kipakolt bőröndökben, s kicsin múlt, hogy a tapsifülesek nem repültek egyet akaratomon kívül. Mi a fene van itt? Azon túl, hogy szemmel láthatóan összecsomagol nagyjából.
- Ugye azért cuccolsz, mert végérvényesen a hotelbe költözöl! - Kezdjük a derűsebb kilátásokkal, és reménykedjünk. A feldúltsága viszont nem egészen erről árulkodott, szóval letettem a nyulakat inkább. - Hé, minden rendben?
Oké, most már határozottan kezdtek a borúsabb sejtések felé tendálni a gondolataim, de ő majd közli, hogy alaptalanul, ugye? Valami belül azt dünnyögte, hogy ne álmodjak, szívesen lelőttem volna, de nem tudtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 6:04 pm

Tompa puffanással engedem le a földre a harmadik bőröndöt is, mikor nyílik az ajtó és el is mosolyodnék, de megpillantva a belépőt, képemre fagy az a mosolykezdemény. Aprót nyelek, ajkaim kissé elnyílnak és szerintem a világ is megszédül egy pillanatra köröttem.
- Darren... - suttogom elhalóan, s persze, nőstény lévén, átfut az agyamon az is, hogy vajon hogyan festhetek most. Kócosan felfogott haj, elnyúlt póló és egyszerű farmer... azért meg csak imádkozni tudok, hogy kajafolt ne legyen egyiken se, tekintve, hogy az elmúlt másfél napban igyekeztem mindent felélni, ami tartós élelmiszer még volt a házban.
- Nem megyek vissza. - Felelek kissé talán indulatosabban, pokrócabb módon, mint azt a másik megérdemelné. - Hol van Olen? - Fűzöm hozzá azonnal, gyanakvóan, mert persze, nekem is akad kérdésem. Nem őt hívtam, miért nem tudott a bátyám jönni? Vagy talán pont ő küldte le Darrent? De miért kellett... Mváh!
- Semmi sincsen rendben Darren! Én... sajnálom, de nem tudtam megtartani az ígéretünk rám eső részét. Hülye voltam, hogy egyáltalán azt hittem, sikerülhet. - Vonok vállat, épp csak felpillantva rá a nyulaim vizslatásából. Mekkorát nőttek pedig mind a ketten...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 6:22 pm

Kezdett kicsit olyan érzésem lenni, mint amikor az ember határozottan rálép egy lépcsőfokra, de aztán egyből ki is derül, hogy nincs ott semmi.
Nem érdekelt, hogyan nézett ki, nekem szép volt, és most különben is az érdekelt, hogy mi ez a fene nagy készülődés, miért nem ölelt még és mi a fészkes fene történt odaát?
- Fönt van a hegyen - böktem hüvelykujjammal a hátam mögé, s kissé értetlenül is néztem, hogy mi köze mindehhez Olennek? Amikor szinte rébuszban válaszol továbbra is, kezdek kicsit türelmetlen lenni. A nemtörődöm vállvonás se tetszett.
- Azt ne mondd, hogy kitettek a falkából... - mondtam síri hangon, s úgy meredtem Yettára, mint aki kísértetet látott. - Nézz rám, és ne azokat az átkozott nyulakat bámuld!
Megugrott a pulzusom, s ennek megfelelően valamivel hevesebben is vettem a levegőt. Ha nem tette, ami miatt ráförmedtem, a bőröndöket elsodorva odatrappoltam hozzá, nem érdekelt, hány felé szaladt a két nyúl az útból, majd megragadtam Yetta vállát és megszorítottam annyira, hogy pont fájjon, de ne legyen elviselhetetlen, vagy csontrepesztő.
- Hová mész?
Már-már hallottam, hogy azt mondja, haza, vissza Jerseybe és ettől jobban megijedtem, mint Ash elrablása óta bármitől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 6:40 pm

- Akkor nem mondom. - Tekintek fel rá, kissé elkerekedő, zavart pillantással, mikor "rám szól". Nagyot nyeltem, s nem tudtam mit mondhatnék. Eddig olyan egyszerű, olyan tiszta volt minden, most viszont, hogy Darren itt állt előttem, az "Elbuktam." bélyeg a homlokomon több tonnás súllyá vált, ami egyre csak azon volt, hogy beledöngöljön a földbe újra és újra, amíg csak mozogni tudok.
- Tudom, hogy csak annyi lett volna a dolgom, hogy meghúzom magamat és kibírom valahogy, míg nem történik meg a csatlakozás, de egyszerűen én... - Lassú mozdulattal csóválom meg a fejemet. A "legszebb" az egészben, hogy akkor és ott egyáltalán nem érdekelt, hogy az egyetlen ok a kettőnk kapcsolata, amiért az egész falkába bekerülősdit/bentmaradósdit vállaltam és hogyha feladom ezt, akkor kettőnket adom fel. Ott csak a saját álláspontom volt az, ami számított. Nem gondoltam magamon kívül másra és az igazat megvallva, talán jobb is, hogy most derült ki, valójában tényleg egy önző nagyvárosi liba vagyok, mintsem akkor, amikor már Darrenék is csatlakoznak a hotelben kuksolók társaságához.
- Nem tudom még. - A másik nagy erkölcsi dilemma, ami felvetődött bennem az elmúlt napokban, még ha nem is állok neki (egyelőre) kifejteni ezt Darrennek. Helyette megkerülöm a táskákat, becsukom az ajtót, ha eddig nem tette volna még meg és amennyiben nem lök el magától, megkísérelem megölelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 7:30 pm

Nyeltem egyet, aztán megráztam a fejem és legszívesebben másmerre néztem volna, de ha már rászóltam, hogy engem nézzen, ha hozzám beszél, akkor nem lehettem ilyen gyáva. A vállam feladón ereszkedtek le és tudtam, hogy mit jelent ez az egész, de nem akartam felfogni, nem akartam elkönyvelni, nem akartam róla tudomást venni, pedig muszáj volt.
Az egybevonás mellett való kitartásomat csak az erősítette, hogy a falkának valószínűleg így lesz a  legjobb jelen körülmények között, s személyesen érintve egy részemet, az is, hogy akkor Yettával lehetek.
Amikor elkezdte fejtegetni, hogy tudta, mi volt a dolga, kissé összehúztam a szemem, úgy hallgattam, közben pedig éreztem, hogy haragszom rá, a helyzetre, mindenre, ami ide vezetett. Mindkét kezemmel megdörzsöltem az arcom, majd ugyanazzal a mozdulattal a hajamba túrtam, próbáltam valamit kitalálni, hogy most mégis a fészkes fenét lehetne tenni, de úgy éreztem magam, mint aki a saját anyahajója torpedózott meg és süllyesztett el. Az agyam leblokkolt, leállt, feladtam. Ennyi. Ezzel párhuzamosan pedig úgy feszített a mellkasom, hogy az hittem, szegycsont mentén szétreped.
- Dehogynem tudod - mondtam halkan. - Az elejétől fogva tudtad...
Olyan volt, mintha szinte kiharcolta volna, hogy ne legyen más választása, mint elhagyni a várost, de tudom, hogy nem így volt. Nem így volt, ugye?
Becsukta az ajtót és én tudtam, mi lenne mi lenne most az ésszerű: jó alaposan összeveszni, amolyan tányérdobálósan, aztán ő erre, én arra, többet nem látjuk egymást és a veszekedés még könnyíti a dolgot. A fejéhez vágni, hogy önző és meggondolatlan, meg mindent, amiről úgy gondolom, hogy fájhat neki, de attól semmi se változna, vagy lenne visszacsinálva.
Hagytam, hogy megöleljen, s hiába terveztem úgy, hogy nem kap viszonzást, egy másodperccel később a karomba zártam és a nyakába fúrtam az arcom.
- Annyira hülye vagy - mormoltam, hangomban pedig erőtlen lecseszés és bántak keveredett. - Hazudtál nekem?
Nyilvánvalóan a harapása komolyságára, meg arra az "Én is téged"-re gondoltam. A hazugság pedig jó, mert az tudatos lenne. Kellett valami magyarázat, az pedig, hogy... megfeledkezni rólam, rosszabb, mintha tudatosan a képembe hazudott volna akkor. Vagy én tényleg nem tudom, hogy ez mi volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 8:20 pm

Tekintetem elkerekedett meglepetten, s nem akartam felfogni, amit hallok.
- H...hogy a fenébe tudtam volna!? - Söpörtem pár kósza, kibomlott tincset a fülem mögé ideges mozdulattal. Persze, majd futok pár totál felesleges kört csak azért, hogy kicsesszek magammal egy életre valószínűleg, ami ezt a környéket és a falkáit illeti, aztán fogom magam és mint aki jól végezte dolgát, megpattanok. Ezt azért ő sem gondolhatja komolyan. Ha annyira menni akartam volna, akkor már lelépek a legelején.
- Az egyetlen, amit tudtam, hogy érted a világ végére is megérné elmenni! Ehhez képest egy falkához való csatlakozás gyerekjátéknak tűnt, de vesd nyugodtan a szememre, hogy még erre is alkalmatlan vagyok! - Fakadtam ki, s éreztem, hogy a farkasom a tulajdon torkának is képes lenne nekiesni, ha ebbe a gondolatmenetbe belelovalom magamat, szóval inkább a másik karjai közé, mellkasába fúrtam magam, hagyva, hogy az illata elterelje gondolataimat, lélegzetvételének ritmusa lehűtse háborgó indulataimat.
Kérdésére hitetlenül kapom fel a fejemet és pillantok közvetlen közelről rá.
- És még engem nevezel hülyének... - Vált pillantásom egyszerre komollyá-komorrá, s ha hagyta, el is húzódtam tőle finoman. Ordítanom kellett volna, tányért törni, vagy egészen egyszerűen csak elzavarni a fenébe, mondván, a bátyámat hívtam, nem is őt, mégsem tettem. Gondolataim teljesen más irányba kattogtak tovább, ahogy indulatosan pakoltam félre a bőröndöket a lépcső melletti falhoz.
- Vannak dolgok, amikkel kurvára nem szokásom viccelni... - puff - És ezek olyanok! Az egyetlen dolog, ami itt tart, az nem az, hogy szerettem volna önállóan boldogulni egy másik falkában, de még csak nem is a bátyám, hanem Te, Darren! - puff.
- És igen, elszúrtam, tudatában vagyok a dolog súlyával, ami kettőnk ígéretét illeti, de az igazat megvallva a legkevésbé sem érdekel, hogy miért tett ki az a gyökér a falkából. - puff...
- Tudod miért? - Pillantok rá, alig két lépésnyi távolságban állva tőle, kissé megigazítva pólóm felcsúszott szegényét. - Mert az egyetlen, aki rávehet, hogy távozzak a területről, az te vagy. Minden más csak kifogás volt arra, hogy ezt belássam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Kiadó ingatlan //

Vissza az elejére Go down
 

Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Önismereti móka Vol.2. - Valentin napi kiadás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-