HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Alignak Yesterday at 11:33 pm
írta  Corinne June Mouser Yesterday at 10:40 pm
írta  Jackson Carter Yesterday at 1:58 pm
írta  Annabelle Evans Pént. Ápr. 28, 2017 11:42 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 6:31 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Csüt. Ápr. 27, 2017 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Ápr. 14, 2017 6:59 pm
Alignak
 
Rocky
 
Primrose Trevelyan
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
Anguta
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6429
◯ IC REAG : 8282
Kiadó ingatlan // Csüt. Dec. 20, 2012 10:30 pm

First topic message reminder :

Tulajdonos: Shane S. Grandmore


* Az emeleti hálószoba és gadróbja

* Nappali
* Konyha
* Fürdő


A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 16, 2014 4:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 9:40 pm

Nem feleltem, csak félrenéztem pár másodpercre, de amikor megint beszélni kezdett, már muszáj volt rá néznem.
- Állj-állj-állj-állj! - emeltem fel a kezem mintegy csitítón, mielőtt nagyon beleéli magát és tényleg elfajul ez a beszélgetés. - Én ilyet egy fél szóval se mondtam - öleltem magamhoz -, csak mindig mondtad, hogy neked Jersey az otthon, az ottani falka a családod. Tudod, hova mehetnél.
És az a város pokoli messze van innen. A kérdésemre megkaptam a válasz és el is lépett tőlem, nem állítottam meg, vagy tartottam vissza, csak a tekintetemmel követtem, ahogy a mozdulatait is.
- Jaj, Yetta... - sóhajtottam nehezen, amikor a mondandója és a bőröndpakolás végére ért. Tudtam, hogy az lenne a legbiztonságosabb neki, ha messzire menne, de azzal, hogy ehhez az kell, hogy én küldjem el... hát basszus, én még akkor se akartam, amikor kémkedni ment, nem akarom, hogy elmenjen, de mi más út van még ebben az elcseszett helyzetben?
Hova vihetném, kire bízhatnám, hogyan maradhatna? Fairbankshez legközelebb Anchorage van, az több órás autóútra, nincs szomszédos kistelepülés, falu, város, vagy bármi, azt meg nem várhatom el, hogy Anchorage-be menjen, ahova biztosan nem tudnék napi szinten ellátogatni, ennyi erővel meg akkor haza is mehetne tényleg, ott legalább tuti biztonságban van.
Átharapni nem tudom - egyébként se a kölykömnek akarom -, ha azt mondom, a párom, és vagy ő is jöhet, vagy mindketten megyünk, akkor mindkettőnknek fel is út, le is út, amit meg a többiek miatt nem tehetek meg. Az egy dolog, hogy ha én lelépek, akkor jön utána Ryan, meg Jenny, meg Victor... utánuk meg miattuk is még jópáran, szóval úgy a falka fele... de akkor meg fölösleges volt az eddigi hajcihő.
- Egy dög vagy - böktem ki végül már-már duzzogva. - Arról volt szó, hogy én lépek le és megszöktetlek, nem arról, hogy téged tesznek ki, és így állunk itt... - A három nagy bőröndre néztem. - Nem akarom, hogy elmenj, azt se, hogy külön legyél tőlem. De annyira nem tudom, hogy ez most hogyan lenne lehetséges, hogy az kétségbeejtő. Elküldtek a falkától és félek, nekem sincs más választásom, ha biztonságban akarlak tudni.
Költöztessem be a Farkaslakba és vegyem vissza a falkába? Nem tehet őket is kockára, főleg, hogy a zöme nem is tudja, Yetta miért ugrált ide-oda. Samet elzavartam, mert a falka helyett a szerelmet választotta - igaz egy embert -, de hogyan venné ki magát, ha én is ugyanúgy tenném félre a falkát egyetlen nőstényért? Ez könyvekben, filmekben romantikus és megható, a valóságban esztelen felelőtlenség a többiek felé, akik rám és a döntéseimre vannak utalva.
Bementem a nappaliba, és ott kezdtem grasszálni, hátha világváltó ötletem támad közben, mert ezt nem voltam hajlandó elfogadni.
- Hé, de így legalább nyugodtan szexelhetünk, már olyan mindegy! - álltam meg kissé széttárva karjaim, bár hangomból sokkal inkább a keserűség, semmint a szabad-a-hancúr fölött érzett örömöm volt kivehető. Inkább lerogytam a kanapéra, a térdemre könyököltem, homlokomat pedig megtámasztottam összekulcsolt ujjaimmal. Kellett lennie megoldásnak, kiútnak, akárminek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 10:12 pm

- Az még az előtt volt, hogy belédsz... zúgtam. - Szusszanok és szinte már bocsánatkérő pillantással menekülök karjai közé, majd el onnét is. Sehol nem jó, semmi nem jó most és ennek egyetlen okozója van, az pedig én magam. Sosem állítottam, hogy könnyű velem együtt élni, csak másoknak van választása e téren, nekem nincs.
- Ne "Jaj, Yettázz" nekem, mert neked megyek! - Fakadok ki megereszkedő vállakkal, mikor a bőröndök kikerülnek a képből és egyik nyulamat sem sikerült velük kilapítanom. - Megoldjuk. Valahogy majd... megoldjuk. - Ciccentem, mert ezek szép szavak voltak, csak a hogyan-t nem láttam még magam előtt. Tekintetem az övét kereste. Ha olvasni tudnék a fejében, most helyeslően bólogatnék, hiszen Anchorage nekem is eszembe ötlött, igaz, nem akkora áldozatként, tekintve, hogy én minden gond nélkül visszajönnek a városba kocsival. Munkám is van itt, na meg, csak a hotel környékéről lettem kitiltva, nem a városból.
Szavaira két lassú lépés keretében termek mögötte a nappaliban és tenyereim birtoklón ölelik, mellkasán simítva fel. Tisztában vagyok vele, hogy ez az egész nem egyszerű, bár a "leszarom-tablettából" még van egy adag bennem az egész dolgot illetően.
- Nem várhatom el, hogy a falkádba fogadj és nem is várom. Épp elég macerád van velük nélkülem is. - Mosolyodom el, bele a hátába, tarkójának. - Majd... megleszek egyedül valahogy. Mi különbség lenne az eddigi helyzet és az között? - Ciccenek rosszallóan fel, miközben a közelsége valami keserédes megnyugvással tölt el.
Szavaira felnevetek és elengedem, hagytam, hogy leüljön. Én magam a lábamnál grasszáló Hercegnő grabancát kaptam el és ölembe kapva a riadt kis állatot ültem le a földre, a vastag, puha szőnyegre, amit olyan nagy gonddal választottam ki, mikor beköltöztem ide.
- Mit szólsz Anchorage-hoz? - Vetettem fel, szinte már irreálisan csevegő hangnemben ami bennem felmerült, mint lehetséges opció.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 11:01 pm

Legszívesebben kitépném az összes szál hajam, s erre csak rátesz egy lapáttal, hogy ki is mondja, belém zúgott, hogyan a fenébe tudnám így elküldeni, hogyan?
- Gyere - vontam vállat egy mosoly árnyékával a szám szegletében, de nem vettem komolyan a fenyegetést. Ha meg tényleg nekem jönne, az se érdekelne és nem bánnám. - Örülök, hogy te még nem hagytad el az optimizmusod - sóhajtottam, aztán irány a nappali.
Az ölelésére megálltam, hangosan szívtam be a levegőt, ahogy felsimított a mellkasomon és tagadni se tudtam volna, mennyire jól esik a közelsége, a tarkómba motyogás, mosolygás. Nem, nem vagyok hajlandó lemondani erről a nőről.
- Nem akarom, hogy egyedül legyél, azt akarom, hogy velem legyél - simítottam meg a kezét, mielőtt elvált volna tőlem, én pedig leültem volna a kanapéra.
Figyeltem, ahogy az ölébe vette a kis nyulat, és játszott vele, annyira elmerültem ebbe, hogy meglepetten kaptam fel a fejem, amikor megszólalt. Mit szólok hozzá, mit szólok hozzá, mit szólhatnék?
- Azt, hogy lényegesen közelebb van, mint Jersey, és ezért szimpatikusabb is. De biztos, hogy jó lesz neked így és ott?
Letelepedtem vele szembe a földre, törökülésbe, és a nyúl tappancsát piszkáltam mutatóujjammal, mintha annak adott volna pacsit. Szórakozottságomban fel se tűnt, hogy halványan elmosolyodtam, egyrészt, mert aranyos volt ez az apróság, másrészt pedig mert Anchorage közelebb van, mint Jersey! De azért nem lettem felhőtlenül boldog, egyáltalán nem.
A kisállatról Yettára néztem.
- Nem kaptál ultimátumot ugye, hogy meddig hagyd el a várost, vagy ilyesmi. - Nekem nem volt létszükségletem, hogy minél előbb elköltözzön, mi több!
Annyira szar érzés...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 01, 2013 11:19 pm

Szavai kétségtelenül kellemes melegséggel töltöttek el, miközben finom, árnyalatnyi keserűség is vegyült az érzésbe, hiszen tudtam, hogy jelenleg, most még nem adhatom ezt meg neki. Az ő érdekében, de kiváltképp a falkája és a céljai érdekében. Nem akarom, hogy mindezeket eldobja miattam és merem remélni, hogy meg sem fordult a fejében hasonló háromszáz éves létére!
- Itt is maradhatok a városban, ha szeretnéd. - Tekintetem rá halovány, csalfa mosollyal, hogy aztán szürkésen kék pillantásommal kövessem mozdulatát, míg nem helyet foglalt mellettem.
Tekintetem elidőzött Hercegnő és az ő játékán, ezzel együtt szinte ittam magamba a másik közelségének energiáit, látványát, illatát... Azt a mosolyt ajkai szegletében, amiről talán nem is tudott, hogy odaköltözött időközben. Ez az a Darren, aki ehhez a fagyos városkához láncolt. Ez az a hím, akibe azt hiszem, menthetetlenül beleszerettem. - Akármilyen csöpögősen is hangozzék ez most.
- Hogy mit?! Nem, dehogy, a városról egy szó sem esett. Egyedül a hotelból lettem kitéve. Ééés persze a falkából. - Nem mintha ez annyira különbözne, a "legszebb" pedig az egészben, hogy nem igazán bánom továbbra sem. Nem éri meg, főleg, mert a szubmisszív viselkedés távol áll tőlem.
- Nem öltem meg senkit, nem szegtem szabályt, még a kölyökről is beszámoltam. Egészen egyszerűen nem tetszett az egyiknek, hogy nem nyalom a lába nyomát is, csak azért, hogy emberszámba vegyen. - Vonok vállat. Nem is lényeges, hiszen a jövő-nél tartottunk, a közelmúlton meg úgysem lehet változtatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Hétf. Dec. 02, 2013 12:13 am

- Ó, de még mennyire, hogy szeretném! - biztosítottam minden kétséget kizáróan. - Csak nem tudom, mennyire lenne az neked életbiztosítás, magányosként - piszkáltam tovább a kislány tappancsát, de már rá is pillantottam Yettára, és egy kicsit közelebb húzódtam, hogy vállam az övének érjen. Milyen kis szemérmesek lettünk pár hét alatt!
Arra, hogy nincs ultimátum, csak biccentettem, de nem tudtam leplezni, hogy ez mennyire megnyugtatott. Arra meg inkább csak megráztam és ingattam a fejem, hogy nem nyalta valaki lábát, hát ő tényleg nem az a fajta, ezt már láttam akkor is, amikor Milinek adta elő a beépülős tervét. Na ott megmutatta, mennyire tesz különbséget farkas és farkas között: semennyire, neki nem számít a rang.
- Tudod mit? Szerintem maradj még, várjunk, hogy csillapodjanak körülötted a kedélyek, de azért nézhetnénk neked ott egy lakást, vagy házat a biztonság kedvéért - néztem rá komolyan. Meg akartam védeni, biztonságban tudni, és amit még tudok, azt ezért, érte, értünk meg is teszek. - És járj nyitott szemmel, amit tudok, azt továbbítom veled is, a falkától pedig nem vagy eltiltva, csak légy óvatos - megcirógattam az állát -, min ulvinne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Dec. 02, 2013 12:34 am

- Ugyan annyira, mint Anchorage-ban, szintén magányosként? - billentettem kicsit oldalt a fejemet elmosolyodva. Nem is reménytelen a helyzet annyira, mint amennyire annak akarta beállítani eleinte, na. Ezt a gondolatot megtámogatva dőlök én is neki, apró sóhajjal döntve fejemet a vállára jóleső sóhaj keretében.
Szavaira épp csak felsandítok rá, amennyire azt helyzetem engedi, de nem mozdulok. Jó így most, a közelében.
- Oké. Ez jónak hangzik. - Biccentek is rá, beleegyezően, miközben felülök "alapállásba", hogy rá tudjak tekinteni rendesen, ne csak olyan pozitúrában, ami szemtengely-ferdüléssel fenyegeti még a magamfajtát is.
- Kösz, de nem szeretnék senkit gyanúba keverni. Bár Olen és Jenny azért hiányoznak. - Vallok elmosolyodva, amikor hozzám ér. Utolsó szavára/szavaira pedig valami kíváncsi fény csillan szemeimben, ahogy fürkészem az ábrázatát finoman elnyíló ajkakkal.
- Ami azt jelenti, hooogy? - Cinkos a mosolyom, közelebb is húzódom, szinte feltérdelve Darrennel szemközt, kezeimet a combjain nyugtatva a hímnek, azon támaszkodva meg, ugyanis időközben a nyuszilány megunja a tappancsmasszázst és én pedig engedem, hagy menjen a 'tesókája' után. Így én is közelebb lehetek Darrenhez anélkül, hogy féltenem kellene a tapsifüles épségét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Hétf. Dec. 02, 2013 8:48 am

Szusszantam egyet, de nem szálltam vitába vele, mert ezt nyújthatnánk, mint a rétest napestig, és egyébként akkor se leszünk előrébb, sem kijjebb ebből a helyzetből.
Amint vállamra hatotta a fejét, puszit nyomtam a feje búbjára, majd előadtam az ötletem, mire biccent és helyet változtat én pedig lesem minden mozdulatát, mintha - már megint - utoljára látnám. Kezd elegem lenni az utolsónak hitt napokból, de komolyan.
- Kicsit próbáld meghúzni magad és lavírozni, aztán majd csak lesz valahogy idővel...
Valahogy mindig van, kérdés, hogy ez hogyan lesz, hát majd kiderül. Én azért nem vagyok valami optimista, inkább úgy érzem, hogy a reményeim zöme naiv ábránd, de majd elválik, hogy mennyire azok valójában. Idővel. Mondtam már, hogy mennyire gyűlölök mostanában várni? A legutálatosabb dolog a világon.
A morgolódásos, morcos gondolataim felé vezető ösvényről Yetta kíváncsi tekintete és kérdése térített le, mire eszembe jutott az SMS és az ígéretem, erre pedig halkan nevettem egy kicsit. Nem feleltem azonnal, helyette azt figyeltem, ahogy a nyuszilány elriszált, a farkaslány pedig a combomra támaszkodott, úgy várta a választ. Félretűrtem egy kósza tincsét.
- Norvégül van, azt jelenti: farkasom. A min a birtokos jelző, az ulvinne a farkas. Pontosabban nőstényfarkas - a hím, vagy általánosságban a farkas, az ulv - magyaráztam, mint valami nyelvtanár. Halványan, kissé szomorkásan elmosolyodtam. - Te vagy az én nőstény farkasom.
Nem tudom, hogy erre számított-e, számított-e valamire, vagy ez a semmiség csalódás volt neki, és valami drágámat, életemet vagy egyebet várt... De azok annyira elcsépeltek és azt mindenkinek lehet mondani barátságból, viccből, éllel, gúnnyal. Yetta viszont hozzám tartozik, nem mondom, hogy az enyém, mert nem a tulajdonom, de... a párom, azt hiszem.
Most én lestem őt kíváncsian, várva, hogy ez mennyire tetszik, nem tetszik neki, érinti semlegesen, sehogy, vagy bármi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Dec. 02, 2013 9:03 pm

Felciccenek némi öniróniával a szavai hallatán. Persze, mert az eddig is olyan nagyon bevált módszer volt. Meghúzni magamat... Oké, talán így, hogy nem lesz köröttem senki és semmi, nem cseszhetem el a dolgot olyan nagyon, nem igaz?
Nem is akarok ezzel most foglalkozni, majd később talán közlöm vele, hogy már körbetelefonáltam pár ingatlanértékesítőt a nap folyamán Anchorage-ban. Ráér... Már csak azért is, mert ha a bátyám jön most le helyette a hegyről, és valami csoda folytán elenged a szomszéd városig, akkor ugyan ezt tenném ott is, pár nap múlva Darren társaságában (legalábbis az elhatározásaim között így él a dolog, de mint tudjuk, farkas tervez...), mint most.
Azaz igyekeznék előrefelé tekinteni és csak azzal törődni, ami számít. El se hiszem, hogy kimondom, miért nem léptem még olajra, mi az egyetlen, ami nem ereszt ebből az istenverte fridzsiderből. Megkönnyebbülés és egyben mégis teher ez, hiszen most már tudja, s hogy mihez kezd vele, az csak rajta áll. Én pedig nem szeretném, ha ez miatt hülyeségbe szaladna akaratlanul is.
Érintésére, ahogy azt a kósza, szőke tincset félresöpri, lesütöm egy fél pillanatig tekintetemet, hogy aztán hallgatva szavait, átható őszinteséggel fürkésszem barna pillantását. A szívverésem érezhetően megugrik, mellkasom ütemesen jár fel-le, fel-le.
- Az vagyok. - súgom hasonló mosollyal, s felé hajolok, hogy csókot lopjak ajkairól - lassút, mégsem örökké tartót. Mintha csak ez lenne az első.
- Szánom-bánom, de én csak amerikaiul tudnám viszonozni... - Húzódik széles, finoman nevetős mosolyra ajkam, ahogy elhajolok kissé, s homlokomat az övének döntöm, továbbra is térdelőn, kissé megemelkedve, vele szemközt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Hétf. Dec. 02, 2013 9:44 pm

Fogalmam sincs, hogy milyen hülyeségre lennék képes miatta, vagy érte, mennyire hagynám, hogy elhagyjam a józan eszem, szeretném magam azzal áltatni, hogy semennyire, de ez a jövő zenéje. Most meg még nem kell azzal foglalkoznom, hogy majd a messzi jövőben mit fogok csinálni vagy mit nem vele kapcsolatban.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örültem annak, hogy miattam maradt, ez pedig annyira nyilvánvaló volt, hogy az arcom majd' szétrepedt a vigyorgás közepette. Arcomat az övének simítottam, haját félretűrtem, aztán felhomályosítottam a min ulvinne-ről, hogy utána izgatottan lessem, mit szól hozzá.
Ahogy látom, nincs ellenére, mire megkönnyebbülten elmosolyodtam, s viszonoztam a csókját. Puha volt, finom, kellemesen ismerős és olyan jól esett!
- Nem baj az - mosolyogtam vele, pár másodpercre lehunyva a szemem. - Már nagyon hiányoztál - mondtam halkan, fejemet az övének dörgölve, mint a farkasok, hogy végül a nyakába szuszoghassak, magamba lélegezve semmivel se összetéveszthető illatát, hagyva, hogy elbódítson. - Nagyon-nagyon... - mormoltam, mialatt közelebb húztam, hátamat a kanapénak döntöttem és az ölembe vettem ahogy neki kényelmesebb volt, nekem teljesen mindegy, szemből ül, vagy oldalasan, csak legyen minél közelebb, amíg csak lehet.
- Mit szólnál hozzá, ha mondjuk a jövőben nem nagyon terveznénk be olyat, ami miatt tilos lenne találkoznunk? - Előbb volt a beépülés, aztán most a csatlakozás, s végül mégis ugyanott kötött ki, ahonnan elindult: kóbor. - Vagy még egy kényszer láthatási tilalom és tényleg megyünk a Bahamákra a fél branccsal együtt - nevettem, holott ezt valahol komolyan gondoltam. Az utóbbi időben eléggé besokalltam ahhoz, hogy ne álljon távol tőlem a megpattanás gondolata.
- Aztán összeházasodunk, lesz fehérkerítéses, nagyudvaros házunk, kiscicánk, kiskutyánk, egy szakajtó gyerekünk, kölykünk és boldogan élünk, míg meg nem halunk - daloltam a fejem ingatva, pimaszul vigyorogva, mert tudtam, hogy az ilyen képekkel ki lehetne kergetni a világból. Nem akartam, csak jól esett ezzel cukkolni. - Már látlak is kötényben, felkontyolt hajjal, egyik kézben fakanál, másik a csípőn... - elnevettem magam és inkább be is fogtam, mielőtt még rám támad az asszony!
Jó volt vele lenne és kicsit elengedni magam, kicsit megfeledkezni minden másról: a falkákról, a lépcsőnél sorakozó bőröndökről, a Teremtőmről, a rangokról, mindenről, rajta kívül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Hétf. Dec. 02, 2013 11:05 pm

- Dehogynem baj! - Nevetek fel gyermeteg kacajt hallatva, miközben tekintetét fürkészem csillogóan kék pillantásommal. - Gondolj bele, milyen menő lenne már, ha tudnék mondjuk... oroszul, vagy kínaiul... úgy tudnálak én is hívni, ahogy senki más nem a környezetedben. -Mosolyodom el sután végül és engedek a húzásának.
Vele szemközt foglalok helyet, tenyereim pedig vállaira siklanak oldalán át, hogy ujjaim a tarkóját találják meg ösztönösen, a rég látottak üdvözlő simításával túrva rövidre nyírt tincsei közé.
- Tekintve, hogy alig másfél napja vágtam haza minden tervünket, én nem igazán gondoltam semmire, ha ez megnyugtat. - Szusszanok lefelé pillantva rá, épp csak mosolyra görbülő ajkakkal a mondatom végére. A Bahamák említésére felnevet.
- Még mindig nehezen tudlak a tengernél elképzelni. Bááár... - Hümmentve sandítok el róla, próbálva a homokos partot magam elé idézni és Darrent. Tény, nem egy Vénusz a habok közül kikelve, hanem egy Periklész de nem is annyira irreális a kép. Sőt, szinte már túlzottan csábító. Olyannyira, hogy kissé meg is kell csóválnom a fejemet, mielőtt kiejteném a számon meggondolatlanul, hogy Jerseyben is van tengerpart, szökjünk meg. Nem hiszem, hogy a legjobb felvetés lenne jelen helyzetében.
Elvigyorodva bújok hozzá, orrom arcélét cirógatja és bizony, a nyakába is csókolnék, ha nem érkeznének a további szavai. Meggondolatlanul, hirtelen ötlettől vezérelve harapok a vállába, ugyan nem fájón, de úgy, hogy megérezze.
- Elmégy te a retekbe, nem a Bahamákra! - Fortyanok fel, s el is hajolok tőle, noha kényelmi pozíciómból nem adok alább. Jó itt az ölében ennek az idiótának, akármennyire nem ezt tükrözi a morcos képem, amivel rá tekintek.
- Még hogy házasság, meg gyerek... chh! - Hitetlenül fejcsóválok, s kissé mintha bizalmatlanná válna pillantásom. Ha komolyan ez minden, amire vágyik, akkor eléggé rossz lóra tett, de ezt igazán tudhatná. Sosem árultam zsákbamacskát e téren.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Kedd. Dec. 03, 2013 1:02 am

- Oroszul megtaníthatlak - vigyorodtam el én is -, bár azt nem csípem. Különben meg, elég ha így mosolyogsz, nézel rám. Így senki más nem szokott.
Elhelyezkedett az ölemben, kicsit hátrahajtottam a fejem, ahogy ujjai a tarkómra vándoroltak, majd hajamba túrtak - jó volt, s félig lehunyt szemmel élveztem egy kicsit. Kezeimet beloptam a pólója alá, hogy derekánál közvetlenül a bőrét érinthessem, érezhessem melegét és cirógathassam, ha már olyan régen tehettem utoljára.
- Igen, a leghatározottabban - bólintottam nagy komolyan, de szemem hamiskásan csillogott.
A nevetésére megint vigyorogtam, ragadós a jókedve, a nevetése, a mosolya, szeretem, hogy ilyen könnyed és jókedélyű, arról nem is beszélve, hogy ezt képes átragasztani.
- Most miért, cuki kis úszónaci lenne rajtam, semmi más. Angry Birdsös, természetesen. - Egy pillanatra az alsó ajkamba haraptam. - Megnéznélek fürdőruhában a homokos tengerparton... annyi mindent szeretnék veled csinálni, hogy te jó ég! - nevettem zavartan.
Aztán cukkolni kezdem, pedig milyen jó, ahogy cirógat, és akkor hamm, a vállamba harap, mire felnevettem és próbáltam elhúzódni, de úgy nehéz, ha közben meg ugyanúgy húztam magammal, a vége pedig az lett, hogy addig sajtkukacoskodtam, mígnem oldalt nem kerültem a kanapéhoz képest, s így már ki tudtam terülni a szőnyegen, szétvetett karokkal, úgy folytattam a jóízű nevetést.
- Jaj, te nő, de szeretlek! - néztem rá, múlni nem akaró jókedvvel, majd felemeltem a kezem és az arcára simítottam még mindig mosolyogva. - Azért ennyire már ismerlek, csak jól esik szívni kicsit a véred. - Gonosz vagyok, tudom. - Olyan kis kétségbeesett fejed van ilyenkor, hogy esküszöm, az minden pénzt megér, egyébként meg jó megnyugtatni utána és látni rajtad, hogy fellélegzel.
Nem kényszeríteném olyanba, amiről tudom, hogy sikítófrászt kap tőle, és irtózik a gondolattól is, de nem tudom megállni, hogy olykor be nem dobjak egy ilyen bombát. Igaz, hogy családcentrikus vagyok, de jól érzem magam így még mindig.
- Ha nem akarod, hogy még ilyenekkel sokkoljalak, akkor hallgattass el - dugtam ki a nyelvem hegyét, amire kicsit ráharaptam, majd somolyogtam tovább, mint a rossz gyerekek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 08, 2013 10:57 am

A szavaira akaratlanul is lesütöm tekintetemet, mintegy kislányos, elsőrandis bájjal spékelve meg az egész helyzetet, kisugárzásomat ez által. Ajkaimon finom mosoly játszik. Nesze neked karakán határozottság. Nem lesz ez így jó, ha egyetlen mondattal képes sutba vágni mindezt egy hím. Igaz, Darren nem pusztán egyetlen hím a sokból a sorban. Ő valahogy... más számomra.
Azt hittem, tudom, milyen végletekig ragaszkodni valakihez, s tapasztaltam már meg szerelmet, de mindezek az érzések eltörpülnek ahhoz képest, amit a mellkasomban... sőt, meg merem kockáztatni, hogy a lelkemben érzek. De ha nem ragaszkodás és nem szerelem, akkor mi lehet ez a vonzó és izgalmas érzés? Minek nevezzem?
- Miért van olyan érzésem, hogy csak a strandolótársak lelki nyugalmáért vennéd fel azt a fürdőalsót? - Szélesedik ki mosolyom, jót kuncogok a képen, noha szó, mi szó, kinézem ebből az idiótából a nudizást is. Mintha tőlem olyan távol állna... vagy úgy a farkasoktól általában.
- Ha szeretnéd, mutatok képet. - Nevetek fel gonoszkás éllel, hogy a következő fél mondata mosollyá szelídítse képemen a vigyort újfent. Közelebb hajolok, homlokunk szinte összeér és szőke tincseim rejtő fátyolként omlanak alá, ahogy letekintek rá.
- Igen? Például miket? - Szélesedik ki mosolyom, s könnyed csókot csennék ajkairól, ha nem jönne ezzel a focicsapatnyi hülyeséggel. Így azonban változtatok az irányon és fogaimmal a vállába kapok, majd elhajolok kissé talán rájátszottan is, de mindenképpen duzzogva.
- Jó neked, én perpillanat nem. - Uff. Szólott a morcos indián. És persze ő képes volt tovább ragozni a mondatot azzal a csapnivaló, mégis női szíveket olvasztó mosolyával az arcán.
- Olyan vagy! - Épp csak karba nem csaptam a kezeimet, de tarkóján a kényeztetés abba maradt, s a vállaira csúsztatva pihentek tenyereim.
Csak akkor mozdultak, mikor arra kért, hallgattassam el. Nos, én nemes egyszerűséggel befogtam egyik tenyeremmel a lepénylesőjét és felkuncogtam.
- Így jó? - költői a kérdés, hiszen újfent közelebb hajoltam és ajkaim a nyakát érték érzéki csókjaikkal borítva be azt.
- Nemm... maradnál... mára? - firtatom két csók között, halkan duruzsoló hangon, s ha már a fülénél járok, játékosan annak cimpájába harapok. - Megmutatnám a fürdőruhás képeimet. - szélesedik ki vigyorom, ahogy búcsúzóul még hintek egy cuppanós, hangos puszit a fülébe és nevetve engedem el, megkísérelve elhajolni is tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 08, 2013 11:36 pm

Kár, hogy nem látta magát ilyenkor, szerintem halál édes volt, és úgy kellett tőle vigyorognom, hogy majd' szétrepedt az arcom.
- Ó, nem is tudom, de igazán... - mondtam ál-felháborodással és olyan átlátszó ártatlansággal, hogy ihaj! Pont őt etetném a szende-mesével? - De egyébként úgy legalább lenne mit levenned rólam - öltöttem nyelvet játékosan.
A képekre felcsillant a szemem. Igaz élőben biztos jobb lenne, de a képek ellen sincs kifogásom, meg egyébként is kíváncsi vagyok, milyen lehet otthon, Jerseyben, az övéi között... fürdőruhában. Egyszer jó lenne elmenni vele oda. Vagy akár ő utána. Hogy mennék-e? Lehet, hogy nem hagynék itt végleg mindent csak miatta, de ha tényleg és visszafordíthatatlanul besokallok, akkor igen, akárhová utána mennék kétség és habozás nélkül, senki és semmi másra nem gondolva. Na jó, azt azért láttam magam előtt, ahogy a többieket is összecsomagolom és akkor hajrá!
- Például... kirándulás, utazás valamerre, felülni az első induló gépre, tök mindegy, hova visz. Meg egyszerűen úgy végigsétálni veled a belvároson, hogy ne kelljen azt lesni, ki lát meg minket, úgy lejönni hozzád, hogy ne pillanthassak folyton jobbra-balra-előre-hátra, hogy vajon ki vesz észre, és nyugodtan agyon harapdálni. - Lehunytam egy hosszú pillanatra a szemem, amikor homloka az enyémhez ért. - És majd egyszer azt is kipróbálni, hogy milyen lehet veled élni. Majd! - nyomatékosítottam, mielőtt itt tényleg frászt kap nekem.
Azt is mondhattam volna, hogy egyszerűen annyit akarok, hogy minden gond és kavarc nélkül a páromnak mondhassam, de az is olyan volt, hogy már-már a gondolatba is belevörösödtem, pedig én aztán nem vagyok egy zavarba jövő fajta.
- Nem? - nyílt nagyra szemem-szám, utóbbit pedig bánatosan lebiggyesztettem. - Hát most szomorú vagyok.
A duzzogása megmosolyogtatott, csak azt nehezményeztem, hogy nem simogatta, cirógatta tovább a tarkóm. Jól esett és ellazított, erre felhagy vele, nem szép dolog! Kicsit mocorogtam, hátha folytatta, de nem tette, helyette az elhallgattatási kérésemre befogta a szám a kezével. Cserébe kapott egy "ez most ugye vicc" pillantást. Oké, megérdemeltem az előbbiekért, aláírom, de most már tegye rendesen, ahogy értettem!
Még mindig nem úgy csinálta, de ez már határozottan közelebb állt az elképzeléseimhez, ennek megfelelően pedig jólesőt szusszantottam, ahogy ajka a nyakamhoz ért. Állkapcsom kicsit megfeszült, oldalánál rámarkoltam kezemmel, s ösztönösen hátra hajtottam a fejem, épp csak nem mondtam, hogy harapj, de most, és nagyon!
Ahogy ő följebb haladt a fülem felé, úgy simítottam én is följebb a hátán a pólója alatt, annyira, hogy már a hasáról is felgyűrődött az anyag.
- Heh, aranyos vagy, ezek után még megkérdezed - húztam suta mosolyra a szám, miközben enyhén rekedtes hangon feleltem. A cuppanós puszira behúztam a nyakam, csikis volt, és utána hiába hajolt el, már dőltem is utána, de a szája előtt egy leheletnyivel megtorpantam.
Tekintetem ajka és pillantása között vándorolt. Tudhatta, hogy mit fogok tenni, tudnia kellett, én is tudtam, így ez az időhúzás egyszerre volt kínzó és édes, nála, vele számított ez is, minden ilyen apróság. Mással elenyésző és érdektelen volt.
- Játsszuk azt, hogy egy kép, mínusz egy ruha, a végcél pedig a kád, amiben forró víz van. És most ne mozdulj... - dörmögtem, majd számmal finoman végigsimítottam ajkain, aprólékosan cirógattam, odafigyelve, mintha legalább az életem múlna rajta, aztán megharapdáltam, mialatt a szemébe néztem, szám sarkában pedig buja kis mosoly bujkált.
Épphogy csak elhúzódtam egy szívdobbanásnyi időre... aztán többre is, ahogy mindkét kezemet kihúztam a pólója alól. Egyikkel a tarkójára simítottam és hátra biccentettem a fejét, ha hagyta, hogy a tokára nyomhassak harapós csókot, miközben másik kezemmel félrehúztam a felsője nyakát, kínozva az anyagot, hogy egyik válla fedetlenné váljon.
Birtoklási- és kéjvágy egyformán akadt bennem, a kísértés túl nagy volt, én pedig türelmetlenné váltam az utóbbi időben, úgyhogy további késlekedés nélkül haraptam meg a vállánál. Ott még el tudja rejteni ruhával, ha nagyon muszáj - erről pedig eszembe jutott, hány olyan pontja van még, amit nyilvánosan nem mutogat és szabad bőrfelületet biztosít még pár harapásnak. Hmm-hmmmm...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 15, 2013 5:27 pm

- Hát... - tekintek le rá közvetlen közelről, nehezen fogva fel mindazt, amit Darren az előbb felsorolt és nem azért, mert értelmezési problémáim vannak, dehogy! A kép egyszerűen túl szép, túl ideális és... nekem reagálnom kellene rá valamit, de a kellemes érzésen kívül, ami hatalmába kerít minden elmondottal kapcsolatban, nem hoz szavakat a számra. Aprót szusszanok elvigyorodva, mikor valami mégis eszembe ötlik.
- Ha nagyon pofátlan lennék, mondanám, hogy felöltözök normálisan és irány a város, hagy lássák a hotelbeliek, hogy kit eresztettek szélnek. - Kuncogok, nevetősen téve hozzá a tényt, ami valójában annyira nem lenne vicces, ha megtörténne, de feltételezés szintjén elmegy:
- Valószínűleg szétkapnának mindkettőnket, mint Foxi a lábtörlőt, ha a Hotel felé keverednénk. - Nevettem, noha örömöm nem tartott sokáig, mert jött az a fantasztikus megjegyzése, mely bájosan mufurc duzzogásba taszajtott, hogy onnét kikapaszkodva fogjam be a lepénylesőjét és csókokkal "jutalmazzam".
Csókjaim közepette száját befogó tenyerem visszavándorolt a nyaka túlsó felére, tarkójához simítva követelőn.
- Ki tudja, lehet valami fontos dolgod lenne, csak én elrángattalak... - Súgom felé el-elmosolyodva újra és újra. Érintése nyomán úgy éreztem, szinte felforr ereimben a vérem, ezer meg egy szikra pattan közöttünk, mint mindig és a helyzet kísértetiesen kezdett a felé tendálni, ami a raktáraknál félbe szakadt. Mintha csak onnét folytatnánk, ahol abba hagytuk... Igaz, még naivan igyekeztem "tartani magamat" és egyre csak gyűlő, intenzíven gomolygó-táncoló energiáimat. Ennek érdekében el is hajoltam... volna, ha ő nem hajol utánam.
Kékesen csillanó pillantásom azt a mélybarna szempárt figyelte, melyben újra meg újra képes voltam elveszni, akárhányszor ilyen nyíltan szemközt találtam magamat vele. Mellkasom fel-le járt, szívverésem üteme a duplája volt a megengedettnek is és nyílt titok, hogy mindezt a másik közelsége, pillantása... na és időhúzó kis játéka váltotta ki belőlem.
- Mi lenne, ha rögtön a káddal kezd... enénk. - Nyehegtem elhalóan a végét, miközben a gyomrom két hurkot és egy tengerészcsomót kötött magára az utasítás hallatán, illetve az azt követő megmozdulásra.
Buja mosolyára kissé felvontam a szemöldökömet, s már szóltam volna, ahogy elhúzódott, de ő jött, látott és még ezzel a kínzóan lassú mozdulatsorral is képes volt letarolni, magával rántani. Bosszantó a gondolat, hogy ilyen könnyű elcsábítania egy hímnek.
Ajkaim kissé elnyíltak, ahogy a fejem hátrabillent könnyedén, szinte már engedelmesen, a másik akaratának megfelelően.
- Darren... - suttogtam a nevét; hangom egyszerre volt riadt és mégis sürgető. Ő pedig felhagyott édes "kínzásommal"... Egy pillanatra a szemhéjaimat is lehunytam, tarkóján pihenő ujjaim a rövidre nyírt tincsek között kerestek fogódzkodót heves mozdulattal.
Ahogy a póló anyaga finoman reccsen, a nyaki rész varrása pedig megadja magát, felfedve vállamat, bőrömet, úgy szakad át az a láthatatlan "gát" is, ami kordában tartotta eddig tomboló energiáimat, s bár eddig ő hajolt felém, most amint a vállamba mar, úgy döntöm neki hátát egy felszakadó, jóleső morgás közepette a kanapénak, s ejtek maradandónak szánt sebet én is a nyakán.
Nem, nem egészen gondoltam ezt végig, de nem is érdekel jelen helyzetben! Eddig mindig gondolkoztunk, néha talán túl is bonyolítottuk a dolgokat, aztán mi lett a vége... Francba az egésszel, hát nem azt tanítják kölyök korunktól fogva, hogy ha kell valami, vegyük el? Szerezzük meg, küzdjünk érte... (és tanuljuk meg megvédeni, ami már hozzánk tartozik.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Pént. Dec. 20, 2013 1:08 am

Elvigyorodtam a pofátlan ötletre.
- Aztán felhúzhatnánk a nyúlcipőt, mielőtt kicsinálnak minket - mondtam, de egyre gondoltunk, mire elégedetten bólogattam, így van édesem, ezt se ma fogjuk bejátszani, ha lesz ilyen.
A csók finom volt, édes, hiányzott már, ahogy vele kapcsolatban minden más is, így örömmel merültem el benne, öleltem magamhoz ültömben, hogy aztán szinte bűnnek érezzem, hogy csók helyett beszédre használja a száját. Ajkaim rendületlenül tovább cirógatták állát, állkapcsát, arcélét.
- Ami azt illeti, nem nagyon kellett rángatni. Mondhatni semennyire. - Hát ezzel marha nagy titkot árultam el! - Ha a dolgok összeomlanak attól, hogy egy este nem vagyok fönt, akkor az már régen rossz volt. - Sunyi kis mosolyra húztam a szám. - Fontos dolgom pedig momentán csak egy van...
Az, hogy nyomot hagyjak rajta. Igazából amikor először egy kicsit megcsipkedtem ott a tisztáson, a combtövénél az amolyan... kíváncsiság volt, próba, hogy mit reagál rá, elmenekül-e, letámad, akármi. A második már komoly volt, akartam, őt, és csak magamnak, csupán annyi maradt ki, hogy azokat a harapásokat egy együttléttel megpecsételjük. Utána megijedtem azért, attól, hogy ennyire fontos lett, hogy tényleg akarom. Azt hittem, a kényszer-távollét, hogy nem találkozunk, nem látjuk egymást majd segít, "kigyógyít" ebből az esztelen vágyból, ehhez képest itt ülök, mint valami szenvedélybeteg, aki végre anyaghoz jutott egy semmit se érő elvonó után. Miért nem elég belőle?
Miért akarok mindig többet és többet?
Ahogy a vállához hajoltam, rájöttem, hogy teljesen fölösleges, hülye és rég megválaszolt kérdéseket tettem fel magamnak, itt nincs kérdőjel, csupán az érzés intenzitása és nagysága lepett meg kicsit.
- Tetszik az ötlet - leheltem finom csókot a vállára -, tudtam én, hogy okos nőstény vagy tele jó elgondolásokkal - húztam pimasz mosolyra a szám, ahogy mélyen magamba szívtam az illatát.
A harapásnál felpezsgő energiái egyszerre imponáltak és hoztak engem is tűzbe - a farkasom még mindig fából van ilyen téren, ő azt díjazta, hogy a nőstény ilyen szívesen fogadta, elégedett volt és így készségesebb is. Energiáim heves, kéjes táncot jártak az övéivel.
Ahogy a kanapénak döntött, tekintetem felizzott, azt hiszem, mondani akartam valamit, de csak addig jutottam, hogy épphogy kinyitottam a szám, aztán szavak helyett mély, jól eső, férfias nyögés szakadt fel belőlem, ahogy a nyakamba mart, erősen, mélyen. A csípőjébe majd a fenekébe markoltam hirtelen, csípőmet kissé megemeltem egy pillanatra, majd egy szívdobbanásnyi idővel később már hangosan reccsent a póló anyaga, ahogy ellenállást nem tűrve letéptem róla. Minek az rá?
- Akarom, most, itt! - Nem épp olyan hangon mondtam, mint aki elfogad visszakozást vagy elutasítást, aminek csupán annyi oka volt, hogy a harapások, az eltelt idő és energiáink összegabalyodása teljesen kikészített, KicsiDé pedig már egyáltalán nem volt kicsi.
Igazából azt is csak puszta udvariasságból említettem meg, hogy mit akarok, ha nem adja, elveszem, amit éhes tekintetem, a sátor a nadrágom erején és a belőlem áradó illat egyaránt kerteletlenül kifejezésre juttatott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Pént. Dec. 20, 2013 1:55 am

[16+]

Akaratlanul is felnevetek gyerekes kacajjal, halkan törve meg a kettőnk energiáinak kavargó, mégis valami hihetetlen harmóniát alkotó egyvelegét.
- Ne hízelegj Northlake... - jegyzem meg játékos feddéssel, bár a hangom kissé megremeg, ahogy mezítelen vállamon érzem cirógató leheletét. Majd hirtelen, botor ötlettől vezérelve harapok nyakába eddig tőlem idegen intenzitással és őszinteséggel, hogy még engem is megijesztene, ha belegondolnék. Próbáltak már birtokolni, küzdöttem már hímért én is, de ez... ez mindenen túl tesz. Olyan a kettőnk kapcsolata, mint valami őrült óriáskerék, amiből elfelejtettem időben kiszállni és most már, hogy minden határt átléptünk, amit csak lehetett - vagy legalábbis amik hirtelen eszembe ötlenek - lehetetlenségnek tartom megállítani.
A hímből előcsalt hang elégedettséggel tölt el engem és a farkasomat is, s bár én kissé riadtan állok még a "tartozni valakihez" téma előtt, ez a fehér bundás nőstény valami ősi ösztönnél fogva azt súgja, hogy ez most jó nekünk... ezt most ne szúrjuk el, akármennyire is hatványozottan képesek vagyunk rá, akár akaratunkon kívül is.
Az idő mintha gombnyomásra gyorsulna fel, s ahogy Darren csípője nekem feszül, úgy feszül meg állkapcsom fojtott nyögés közepette, melyet magával ránt, talán el is nyom a hanghatás, aminek keretében a pólóm fájdalmas halált hal, felfedve titkát: ma se vettem melltartót fel. Négy fal közé minek is tettem volna?
- Hova sietsz? - súgom fülébe, miközben tenyerem leszalad farmerjára, végigsimítva a feszes anyagon, majd végül visszafelé véve az irányt meg is oldom a nadrág gombját, enyhítve szorult helyzetén ez által némileg.
- Ha omlik valami odafent, azt innét is hallani... - A felsője alá szemtelenkedő ujjakkal fejtem le róla azt egy határozott mozdulatsor keretében. - Ez pedig... most már az enyém! - Szélesedik ki vigyorom, ahogy a pólóját magamhoz ölelve kíséreljek meg elhajolni a hímtől amennyire helyzetem engedni, noha sejtem, ez nem lesz ilyen egyszerű.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Dec. 22, 2013 10:23 pm

[18+]

Érzem, hogy akarja, hogy... hogy tényleg kellek neki, úgy ahogy vagyok, szőröstül-bőröstül, mindenhogyan, és tartósabban. Nem is tudom, mikor éreztem így magam utoljára, éreztem-e így egyáltalán... egyszer, esetleg. Zihálóbban szedtem a levegőt, a közelsége, a harapása felszította a vágyam, el akartam merülni mindabban, ami ő volt, ami őt jelentette. Kész, teljesen becsavarodtam, méghozzá az ujja köré, és ez a legkisebb mértékben sem zavart, mitöbb, élveztem.
A nyögése egyértelmű jelzés volt... a többi egyértelmű jelzés mellé, imádom, ahogy reagál rám, minden kis érintésre, mozdulatra, impulzusra, de azt még jobban, hogy olyan kis buja és szemérmetlen. Igen, ezt ilyenkor határtalanul nagyra tudtam értékelni. Azt meg pláne, hogy nem viselt melltartó!
- Ó, drága ikrek - sóhajtottam áhítattal, s csak akkor néztem a szemébe, amikor megkérdezte, hova sietek. Vicces vagy! Szerinted?
Tudja, köszönöm, Tupilek! Élesen beszívom a levegőt, ahogy megsimítja a dudort és kigombolja a nadrágom, majd hagyom, hogy megszabadítson a pólómtól, bár jóval szolidabban teszi, mint ahogy én bántam az övével.
A szemem úgy csillogott, olyan könnyen ki lehetett belőle olvasni mindent, hogy az már szinte büntetendő magamutogatásnak tűnhetett, de annyira nem érdekelt! Lásson belém, olvasson bennem, égessen el ebben az őrült tűzben, mert élvezem, mert tetszik, mert kell.
- A tiéd bizony - duruzsoltam a szájába, majd erélyesen megharaptam az alsó ajkát, miközben már mozdultam is. Elkaptam a derekát, szorosan magamhoz húztam és fordultam vele, hogy egy pillanattal később vízszintesben kössünk ki a puha szőnyegen. - És még mást is megkapsz. - A mondat vége csókba fulladt, hevesbe, akaratosba, faltam ajakit, mintha soha többé nem tehetném meg.
Egyik kezemmel megtámasztottam magam, a másikkal a farmeromat oldottam ki teljesen és toltam lejjebb a boxszerrel együtt. Merev férfiasságom elrejtésére semminemű igyekezetet nem mutattam, arra viszont annál többet, hogy Yettát is megszabadítsam a nadrágjától...
- Tupilek csókoljon homlokon, hogy nem tudsz ilyenkor inkább szoknyát hordani! - zsörtölődtem, mert így nehezebb volt, és siettem is volna, hogy mielőbb benne lehessek. - Majd kapsz másikat - mondtam, mert a bugyi ugyanúgy végezte, ahogy a póló.
Egy gyors nyalintás és csók az egyik mellbimbóra, és már be is tettem neki. Nem volt türelmem még előjátékkal is szórakozni, most azonnal akartam őt, s ezt megtettem, akár tetszett neki, akár nem, akár ellenkezett, akár nem. Egy másodperccel később már mozogtam, csípőm lökései vadak voltak, légzésem ziháló, arcomat a hajába temettem, a nyakát harapdáltam, hogy a bőre egy nagyobb helyen már vörös volt a kínzástól.
Mennyi ideje már? Fél éve?
- Annyira hiányoztál... - dörmögtem, mialatt egy pillanatra se álltam meg, s éreztem, hogy nagyon hamar az orgazmus határárhoz értem. A farkasom a magáénak akarta a nőstényt, a birtoklási vágy, hogy valakit megszerezhet imponált neki, ő nem forrt, mint én, de ugyanannyira akarta Yettát, csak más oldalról közelített hozzá.
Hátamon megfeszültek, táncoltak az izmok, csípőm hullámzó, előre-hátra ringó mozgása lassabb lett, más ritmusra állt be, ami kényelmesebb és kéjesebb volt, mint az előbbi zabolátlan vágta. Megharaptam, megjelöltem, a magamévá teszem... a párom... csak az enyém, hozzám tartozik és kész!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Dec. 26, 2013 1:43 am

[18+]

Nevetős szusszanás hagyja el szavaira ajkaimat, s elégedetten nyugtázom a tényt, hogy képes a melleimről elszakítani pillantását s feljebb irányolni azt, hogy találkozzon tekintete az enyémmel.
Inkább nem is mondok semmit, a tettek többre vezetőek jelen helyzetben úgy hiszem, s ebben sem ő, sem pedig tenyerembe simuló férfiassága nem cáfol meg.
- Igen? Na ne mondd... M-mit?- Vigyorodtam el, bele a csókba, miközben megemeltem a hátsómat kissé, hogy a farmeremet lejjebb tudja tolni. Mohón csókoltam, vadóc szenvedéllyel veszve el közelségének szikrázó-vibráló energiáiban. Szavaira akaratlanul is elhajolok, nevetve vetve hátra fejemet a puha szőnyegen. Szőke tincseim a szélrózsa minden irányába terültek el arcom körül, ahogy szikrázó, tűzben égő tekintettel fürkészem a szeretett - igen, szeretem, még ha nem is vagyok kellően bátor, hogy ezt így kimondjam - férfi vonásait, ténykedését.
- Tupilek mikor adott bármit is ingyen az életben, mond már meg! - Kuncogtam alatta, még meg is sértődhetett volna, ha mindezek ellenére nem lett volna teljes figyelmem, energiáim dömpingje az övé, minden rezdülésére, mozzanatára odafigyelve a nevetős megjegyzés közepette.
Körmeim vékony sebeket hagynak a hátán, gerince mentén haladva felfelé, ahogy belém hatol egyetlen mozdulattal, s ujjaim szinte lyukat marnak vállába, ott lelve biztos fogást ebben az őrült iramban, amit a hím diktál és csípőm, majd testem is felvesz idővel.
A fájdalom elenyésző, ami harapásával jár, nincs már én és ő, csak mi, valahol a semmi és a minden közepén. - Fojtott megszólalására értelmes választ ha akarnék, se tudnék adni, de a belőlem felszakadó, morgással keveredő kéjes nyögés jóval többet mond mindannál, amit szavakkal kifejezhetnék. Testem az övéhez simul fojtó közelségben újra és újra a vad iramnak 'hála', s mohón kapok ajkai után, mikor lassabb ütemre vált, szótlanul is ösztönözve, hogy ne hagyja abba. Csak még egy kicsit, még... Vér fakad szinte karjából, ahogy körmeimmel a húsába vájok, mikor gerincem finom ívbe hajlik a testemet elözönlő gyönyörtől.
~ H-hogyh mond-od azht a nyelvedhen, hogy... hogy szeretlek? ~ Kétlem, hogy szavakba önteni képes lennék mindezt, így mentálisan üzenek csupán felé. Szex közben tudom, marhára 'hihető' a vallomás... de nem érdekel! Őszintén így gondoltam és nem csak most, a hirtelen érzelmek fellángolása és a kielégültség érzete közepette, hanem már jó ideje. Talán már az erdőben is tudtam, csak magamnak sem vallottam be, hogy ez a hím különleges. soha nem tapasztalt érzelmeket ébreszt bennem. Hogy hozzá szeretnék tartozni, ő az, akit elfogadok páromul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Csüt. Dec. 26, 2013 7:22 pm

[18+]

- Mindjárt megtudod - dörmögtem rekedt hangon, mialatt a nadrágtól szabadítottam meg, aztán jött a szitkozódás, amin ő csak nevetett. Hát milyen dolog ez? Én itt sietek és szenvedek agyra-főre, ikrekre-farokra, ő meg nevet... szép, mondhatom. De még milyen szép!
- Pont ezért most tehetne kivételt! - ingattam a fejem kicsit morcosan, de ez a valódi haragnak aligha nevezhető duzzogásutánzat addig tartott csupán, amíg belé nem csusszantam.
Kellemesen felmordultam, amikor körmei végigszántották a hátam, amitől a testem ívbe feszült, ágyékomat még jobban az övéhez tolva, a végletekig fokozva az eggyé válást. A vállamnál kicsit felsértette a bőröm, de egyáltalán nem zavart, valami azt súgta, tetszeni fognak ezek a kis sebek holnap is még. Teste hamarosan az enyém ritmusára mozdult, illata lebódított, úgy éreztem, pillanatok kérdése és megőrülök, megveszek érte, miatta, általa...
Lassítottam, ráérősebb, mélyebb lett a mozgás, dorombolásszerű nyögés szakadt fel belőlem, a csókra, amit egyből viszonoztam, mialatt egyik kezemmel végigsimítottam a combján, benyúltam a térde alá, lábát pedig a vállamra tettem, majd tenyeremmel visszasimítottam a feneke alá. A kis helyzetváltás, energiái vad, hívogató tánca és mindaz, ami körülöttünk, bennünk vibrált, valamint Yetta orgazmusa engem is átlökött a határon. Ösztönösen is be-bemozdultam még, hogy aztán elégedetten vegyek mély lélegzetet és égessem emlékezetembe összekeveredett illatunk aromáját.
Éreztem rajta a sajátom és magam az övét, ez pedig jobban tetszett, mint erre számítottam, vagy valaha gondoltam volna. Még mindig zihálva szedtem a levegőt, kisebb csókokat leheltem a vállára, nyakára, arcára, szájára, állára... Basszus, tényleg nem tudok betelni vele...
Ebből a kába, réveteg állapotból fejemben csengő szavai zökkentenek ki. Egy pillanatig nem mozdultam, de aztán elengedtem a lábát, amibe a felfokozott állapot közben erősen belemarkoltam, s kissé zavart, suta mosolyra húztam a szám, míg a mellkasom a sűrű emelkedés-süllyedés közepette olyan melegséggel telt meg, amit már nagyon régen nem éreztem.
~ Jeg elsker deg ~ mondtam már-már fejben is csak suttogva. Félig válasz, félig vallomás... nem először, csak ez most nekem is olyan... Tudom, hogy a norvég nem a világ legszerelmesebb és lágyabb csengésű nyelve, de mégis... az anyanyelven valahogy minden sokkal bizalmasabbnak és önfeltáróbbnak tűnik. Főleg ha azt veszem, milyen régen jártam már otthon.
Azt nem mondom, hogy tudtam, miért kérdezte, mert az túl beképzelt lett volna, de erősen sejtettem, és ettől már-már idiótának tetsző vigyorra szaladta a szám.
Túl jó és szép ez az egész, mégsem bírom azt mondani, hogy oké, akkor ennyi volt, köszi, térjünk vissza a valóságba és tegyük el ezt a szép emlékek közé nehezebb időkre. Azt akartam, hogy ez még sokáig jelen legyen.
- Mit szólsz egy közös fürdéshez? - kérdeztem, s még a válasz előtt csókot loptam tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szer. Jan. 01, 2014 8:32 pm

[meztelenkedős 16+os]

- Jeg... elsker... deg. - Rebegem megismételve a fejemben elhangzó szavakat, ez által emberi szóval törve meg a sóhajok, ziháló hangok "csendjét" egy-egy lopott, apró csók közepette.
Szusszanva tolom el kissé magamtól, hogy pillantásunk találkozhasson és... a fenébe ezzel a mélybarna szempárral! Egy pillanatra megszédül velem a világ, akárcsak az elébb a gyönyörtől, ám ez most sokkal inkább lelki szédelgés volt, mintsem testi, 'kémiai'. Ajkam megremeg, gyomromra csomó kerül egészen apró, de végül csak kibököm a dolgot:
- Szeretlek. - Suttogom, s szavaira, kérdésére akaratlanul is elmosolyodom ezek után, mintegy visszatükrözve azt az idiótán szeretetteljes vigyort, ami az ő képére is kiült egy ideje.
- Jó ötlet. - Ezzel együtt karjaimat szorosabbra fontam vállai, nyaka körül kapaszkodóan, s lábaim, combjaim is hasonlóképpen mozdultak derekánál, noha ez nem biztos, hogy a legjobb megmozdulás volt részemről - vagy de, de hogy nem a legátgondoltabb, az tuti - ugyanis akaratlanul az iménti birtokló, kirobbanó energiák kavalkádjával telített, sietős héja-nászt idézte fel lelki szemeim előtt.
- De akkor vigyél, mert kétlem, hogy a lábaim nem csuklanának össze, ha felállnék! - Súgom kuncogva, nyakába, felsértett válla ép részére hintve csókot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Szer. Jan. 01, 2014 10:46 pm

Hallottam, amit mindkét nyelven elrebegett, mégis alig tudtam elhinni, úgy vigyorogtam, hogy tényleg nem sok hiányzott az arcrepedéshez. A szívem úgy kalapált, mint egy zakatoló gőzmozdony, szinte beleszédültem a boldogságba, az energiáim, az arckifejezésem, a tekintetem mindent elmondott. Az eddigiek alapján tudtam, mennyit jelenthet, ha ő eljut addig, hogy ezt kimondja, ettől pedig tényleg úgy éreztem magam, mint aki elérte azt, ami után olyan sokan teljesen fölöslegesen és hiába sóvárogtak. Ez a kis vadóc, zabolátlan, öntörvényű jersey-i nőstény, Yetta Nacrosh az én párom, engem szeret, velem van.
Félretűrtem egy szőke tincset a homlokából, hogy a mozdulat folytatásaképp végigcirógassam arcélét. Imádtam, ahogy rám nézett, ahogy csillogott a szeme, az illatát, az energiái örvénylését, hogy ilyen pimasz mégis könnyed módon az ujja köré csavart. Emellett rettenetesen imponált, hogy megharapott és az enyémtől se futott el egyszer sem.
Az ötlet tetszett neki, és egyből belém csimpaszkodott, a karoknál még semmi probléma nem volt, a lábaknál viszont megfordult a fejemben, hogy csúsztassuk még egy kicsit azt a fürdést, nekem végül is szárazon is megfelel minden... Egy sunyi kis féloldalas mosoly árulta el minden apró és piszkos gondolatom, tuti lebuktam vele, de aligha okozhattam meglepetést.
- Ajjajj - dünnyögtem nagy vigyorgások közepette, a pironkodós zavar legkisebb szikrája nélkül. Nem, nem voltam harcra kész, igaz, hogy gyorsabban regenerálódunk ilyen téren is az emberekhez képest, de azért kell úgy... egy perc? - Juj, Tupilek, hogy én milyen jó vagyok - mondtam nagy szerényen a lábra állására, csak ne bazsalyognék mellé olyan büntetnivalóan. - Viszlek-viszlek - biztosítottam, miközben kinyomtam magam és lassan óvatosan felálltam, a rajtam csüngő batyuval együtt. - Ah, tök megtisztelve érzem magam, hogy józanul is berongyolhatok a fürdőszobádba. Bár legutóbb te vittél engem, csak nem pont így - ingattam a fejem és elnevettem magam, ahogy elképzeltem, hogy esetleg fordította a helyzet és én csimpaszkodok úgy Yettán, mint most ő rajtam.
Menetelve indultam meg vele a lépcső felé, majd azon föl, út közben indulót dobolva a popóján... nem tudom, azt hiszem régebben hallottam ilyen cserkészindulót, még dúdoltam is hozzá.
- Hú de jól csattogsz, min ulvinne! - dicsértem meg a "dobszerkóm", célba érve, ahol letettem a kád szélére. - Szeretem, amikor mosolyogsz - nyomtam egy gyors puszit a szájára, majd megnyitottam a csapokat. Nem akartam megfőzni magunkat, de akkor is csak minimális hideg vizet engedtem.
- Nem engem akartál hívni, igaz? - kérdeztem a vízbe mártva a kezem, hogy megnézzem, mennyire forró. A hangomba se számonkérés, se sértettség nem volt, neheztelés meg pláne nem, igazából már teljesen mindegy volt, kit akart, ez lett a vége, és a leolvadni képtelen mosolyom mutatta, hogy mennyire örülök neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Szer. Jan. 01, 2014 11:52 pm

Mellkasába bokszolok a szavaira, felhorkanva, nevetősen. Hát menjen, ahova gondolom! (Csak ne messzire, nehogy ne leljem meg újra ebben az életben.)
- Szép is lett volna... nem mintha megérdemelted volna akkor, hogy bárhogy is vigyelek. - Jegyzem meg játékosan vigyorodva el, ál-korholó hangszínt ütve meg, hogy felsikkantsak nevetősen-meglepetten, ahogy tenyere a hátsómat eléri egy lendületesebb mozdulattal.
- Ez csíp, te idióta! - Ugrottam meg karjai közt kissé, hangom nevetősen, jó kedélyűen csengett. Mintha ezernyi vidám, színes üveggolyót gurított volna szét valaki a parkettán, úgy töltötte be gurgulázón, gyermetegen a teret köröttünk a felfelé vezető úton.

- Bolond! - Fejcsóválok, a bókra apró sóhaj keretében söpörve pár kósza szőke tincset füleim mögé, hátra a vállaimról, kebleimről. Így csücsülök a kád szélén, figyelve a másik otthonos ténykedését. Akaratlanul is élvezem a helyzetet, hogy "kiszolgálnak", még ha ilyen pitiáner módon is, mint a vízengedés. Nem is nagyon mozdulok segíteni, elnézegetem inkább a hímet. A hímet, aki most már hozzám tartozik és aki végérvényesen (most legalábbis így látom) magához kötött.
- Nem igazán. - Vallok színt kérdésére, felé pillantva áthatóan kék tekintetemmel, ajkaimon pedig mindeközben apró mosoly játszik töretlenül. Épp csak átsuhan a gondolat elmémen, hogy miért is a bátyámnak üzentem volna. Nem akartam, hogy Darren tudja: elcsesztem. Hogy nem vagyok képes egy falkánál huzamosabb ideig megmaradni önállóan. Hogy elmegyek... És ott van az a fura érzés, ami nem hagy nyugodni napok óta, hogy eljöttem a hotelből. Dante tudta, melyik repülőre tettem a kölyköt. Nemcsak azt tudta, merre jártam, de még a járatot is... mikor indul, hova tart, mikor érkezik meg oda. Mi van, ha a házam is figyelve van? Ha még most is lefülelnek, hiába nem tartozok már hozzájuk és nem is szándékozok ebben az életben tartozni soha már. Szerencsésebb lett volna akkor, ha a bátyám jön hozzám és nem a szomszéd falka atanerkje személyesen.
Mivel nem akartam, hogy Darren ebből a kis szürke, nyugtalan felhőből bármit is érzékeljen, így - ha a rózsaszín felhő köröttünk nem nyomná el teljesen - amilyen gyorsan csak lehetett, tovább fűztem a gondolatmenetemet:
- De kétlem, hogy Olen annyira bánná, hogy nem hagytad lelépni a húgát a városból. Talán még meg is köszöni neked! - Kuncogom és ezzel együtt én magam is a vízbe nyúlok... hogy vizet fröcsköljek a másik képe felé hirtelen ötlettől vezérelve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Csüt. Jan. 02, 2014 8:49 pm

- Feltártam előtted mindent, és nem érdemeltem ki azzal se? - Hát most nagyon elszontyolodtam, legalábbis a szám lebiggyesztettem, de a szemem nevetősen csillogott.
- Ha nagyon piros lesz, majd kapsz gyógypuszit - bizonygattam nagy komolyan, majd a nyakába fúrtam az arcom és belecsókoltam puha bőrébe.
Vigyorogtam, mert nem tudtam megállni, a megugrására, ficánkolására pedig kéjes-figyelmeztetőn morogtam kicsit. Jó volt hallani a nevetését és legyek akármennyire szentimentális, most nem tudtam elképzelni, hogy ez egyszer lehet másképp is, nélküle. Pedig megtanultam, hogy a farkasoknál nincs olyan, hogy holtodiglan-holtomiglan. Csak ilyenkor jó volt kicsit megfeledkezni róla.
Az elmeállapotomra felállított diagnózisát nem tudtam tagadni, csak somolyogtam, mint aki tökéletesen tisztában van a nem-normálisságával és teljesen elégedett is vele.
A beismerésre rá nézek és minden ellenállás nélkül hagyom, hogy a szürkéskék szempár, a nőstény(em) tekintete elbódítson. Ettől még figyeltem arra, amit mondott és hallottam is, csak mellé mosolyogtam, mint egy idióta, kíváncsi vagyok, mikor pofoz fel, hogy ébresztő, Northlake, bilibe lóg a kezed! Vagy nem.
- Igazság szerint nem kifejezetten miatta marasztaltalak - ingattam kis szemérmetesen a fejem, de a tekintetem folyamatosan elárult, úgyhogy nem is erőlködtem tovább.
- Hékás! - Arcon fröcskölt, de fele annyira se lett bosszús a mordulásom, mint terveztem, szóval közelebb hajoltam hozzá, mintha ezzel több hitele lenne a dolgoknak, és úgy folytattam. - Még egy ilyen és a térdemre fektetve fenekellek el, miközben neked a francia himnuszt kell énekelned franciául. Komolyan mondom! - Bizonygattam neki, meg magamnak, és igazából szerintem tényleg megteszem, bár kétlem, hogy olyan fene nagy nevelési célzattan.
Amint elég lett a víz, beléptem a kádba, leültem és ha Yetta még nem jött, én bizony behúztam, méghozzá a lábam közé ültetve, háttal magamnak, hogy nekem tudjon dőlni.
- A mosdatás-mosdás rész a tiéd - közöltem lustán, lejjebb csúsztam, és hátrahajtottam a fejem a kár peremére. - Hm, kényelmes, ha ezt tudom, akkor már a múltkor kikövetelem a fürdetést. - Pofátlan vigyorra húztam a szám, kicsit kidugtam a nyelvem és lehunytam a szemem.
Hogy jól éreztem-e magam? Remekül!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 169
◯ HSZ : 605
◯ IC REAG : 643
◯ Lakhely : Anchorage, AK


Re: Kiadó ingatlan // Csüt. Jan. 02, 2014 11:57 pm

- Nem? Ez bizony sanyarú... szerintem ne áruld el neki. - Szélesedik ki mosolyom, miközben állom pillantását farkasszemet nézve vele, miközben ezernyi pezsgő, apró szikra pattan köröttünk energiáinknak hála.
Az egész helyzet varázsát én töröm meg a képébe fröcskölt víz segítségével, s ahogy közelebb hajol, kuncogva szélesedik ki vigyorom és hangom akkor is nevetős, mikor csókot lopva ajkaira válaszolok neki.
- Ezzel csak egy baj van: nem tudok franciául sem. - Képemen a vigyor töretlen, egyedül akkor fagytam csak le pár pillanatig, mikor a hím a kádba lépett. Leplezetlen pillantásomnak volt mit néznie, szóval jó okkal maradtam pillanatokig néma!
Elvigyorodva hagytam, hogy behúzzon és lassú, ráérős és igen, élveteg mozdulatokkal helyezkedtem, szőke tincseimet egy rutinos, laza mozdulattal söpörve előre bal vállamon, hogy nekidőlhessek kissé, somolygó mosollyal a képemen.
- Jól meggondoltad te ezt a fürdetős megjegyzést? - Firtatom incselkedőn, s a víz alatt tenyereim a combján simítanak felfelé, azok töveinek irányába szemtelen kacérsággal a kérdésem közepette, s bár nevetésem végett úgy tűnhetett, hogy abbamarad a művelet és csak hülyítem, mégis, ahogy elejti következő szavait, sóhajtva fordulok szemközt fele féloldalasan hasalva el rajta, melleimmel a mellkasának feszülve finoman, élvezve a közelségét.
- A múltkor nem voltál olyan állapotban, hogy kikövetelj bármit is... örülj, hogy egyáltalán beengedtelek! - Szélesedik ki vigyorom nevetősen. Annyira nem akarom, hogy ez az egész helyzet, ez az egész este véget érjen, hogy az valami ijesztő. Nem érdekel senki és semmi, csak a most, Darren, a kettőnk között örvénylő kacérkodó energiagombolyag, amit ide-oda dobálunk ezúttal is, jó szokásunkhoz híven.
- Nah, gyere... - Szusszantam játékosan megadóan és ezzel együtt feltérdeltem ölében vele szemközt, majd vállaira locskoltam tenyereimmel némi vizet lassú, játékosan mosdató mozdulattal simítva végig rajtuk felfelé. Aztán újra alámerültek a vízben tenyereim, s ezúttal mellkasa kapott a vízből, ám itt már nem siettek ujjaim annyira, el-elidőztek az edzett izmok íveit rajzolva meg. Tekintetem a ténykedésemet követte, épp csak egyetlen pillanatra tekintettem fel Darrenre és... újfent a vízbe mártottam kezeimet, újabb adag vízért, mert a nyakára is kell, hogy a kiserkent és kissé odaszáradt vért le tudjam mosni. Az általam ejtett sebek mindegyikét oly cirógatón érintem, mintha vallomást véstem volna a testére... végtére is, nem áll olyan messze a dolog attól esetünkben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 304
◯ HSZ : 1718
◯ IC REAG : 1781
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Kiadó ingatlan // Vas. Jan. 05, 2014 12:44 am

Franciául se tud, szépen vagyunk! Ehhez mérten a mosolyom egyre több mindent ígér, a tekintetemmel pedig már nem is tudom, hova fokozzam mindezt.
- Akkor azt hiszem kénytelen leszek nyelvleckéket adni. - Imádom a kétértelműséget! - Mondjuk nem zavarna, ha tovább fenekelhetnélek.
Elnevettem magam azon, ahogy megbámult, mintha ugyan nem látott volna még, bár nincs okom panaszkodni, amíg így néz, ami még el tudom némítani a puszta megjelenésemmel, addig bőven nyugodt lehetek. Én túl kajla és boldog vagyok ahhoz, hogy megnémuljak most.
Na jó, amikor elhelyezkedik, akkor azért sikerül teljes mértékben elhallgattatnia.
- Nem? - kérdeztem vissza szusszanva, amint keze megindult a combomon. Kérem szépen engem itt mindjárt megint megrontanak, megerőszakítanak... bár amibe benne vagyok, az nem erőszak, szóval ez bukta.
Kellemesen hümmögök és morgok, szinte már dorombolok. Félig lehunyt szemmel laposan pislogok felé, ahogy helyezkedni kezd, s felszisszenek, ahogy kicsit nyom itt, kicsit nyom ott, a mellei pedig a mellkasomon pihennek meg végül. Beszakadna a plafon, akkora hazugság lenne, hogy nem tetszik a helyzet. Meglehetősen nehezen megy, hogy a szemébe nézzek és ne lejjebb, azt viszont már képtelenség megállni, hogy a víz alatt ne simogassam a derekát, hátát, oldalát, lábát, mindent, amit csak érek.
- Az azért egy... jó este volt - mondtam révetegen, ahogy felidéztem magamban. - Fájdalmasan sok baromságot tudok művelni részegen, de azt a műsort egy pillanatig se bánom. - Sikerült olyan kisfiús mosolyt varázsolni a képemre, amilyet nem hittem, hogy még tudok, még jó, hogy Yetta feltérdelt és a látványától már határozottan nagyfiús arckifejezésem lett megint.
Egy vizes, meztelen nőstény... miket beszélek? Nem egy, hanem az én vizes és meztelen nőstényem! Aki épp ráérősen mosdat. Néztem, naná, hogy néztem minden szende és pirulásra okot adó testrészét, minden vonal, ív és hajlat jól ismert volt, mindet érintett és csókoltam már, mégis olyan jó volt újra meg újra végigvezetni rajt a tekintetem. Egyszerre csábított, töltött el birtoklási vággyal, duruzsolta kéjesen agyam egy hátsó szegletében, hogy bizony az én fogaim nyoma látszik rajta.
Pont ekkor ért a nyakamhoz, mire egyből a szemébe néztem, a pillantását kerestem és nyeltem egyet. Mintha most esett volna le, hogy a párom, hogy tényleg az, most fogtam fel, miért hiányoltam, miért őt kerestem egyből ébredés után magam mellett a legutóbbi tivornyás estét követően, Sarah otthonában...
- Tetszik? - kérdeztem halkan, a sebre - és ezzel együtt akaratlanul minden vele járó tényezőre - értve, ami körül lemosta rólam a vért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Kiadó ingatlan //

Vissza az elejére Go down
 

Kiadó ingatlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Önismereti móka Vol.2. - Valentin napi kiadás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-